• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaz gelmeden zayıflayalım

sağol canım cevap yazdığın için
benim hedefim 5 kilo vermek yarın olmadı en geç pazartesi kilomu bildiririm
lçok heyecanlandım valla haydi kızlar zayıflamaya:15:

nedemek canım destek olmadan olmuyor beraberce hakkından gelelim:kkk:

benim öyle bi şansım yok maalesef tatlım.. oturduğum evle çalıştığım iş yeri aynı binada çünkü :1: spor salonuna gitmek istiyorum benimki izin vermiyo.. sadece bayanlara özel olan bi tancik yer var burda.. orasıda biraz uzak olduğu için 1 ay sonra başlayabilirim.. saatlerde alınmış olucak nasılsa :32:

tatlım seni tebrik ediyorum baya azimlisinnn :46:

e kuzu sende evde yap hayatım 10-15 dk bile düzenli yapınca işe yarıyor sadece neresinin çalışması gerektiğine karar ver yeter

kızlaaarr bende varım bende varım...

5 ay önce evlendim 3-4 ayda 7-8 kilo aldım 55 kiloyla evlendim...hayatımda ilk kez 62-63 gördüm 1 ay önce hemen spor salonuna yazıldım...ölümcül diyet yapmıyorum sadece dikkat ediyorum ve her gün 1 saat spor yapıyorum 2,5 kilo verdim yaz gelmeden eski kiloma dönmek istiyorum...burda günlük neler yediğimizi yazalım ve birbirimize destek olalım kızlarrr motivasyon çok önemlii
:66::66:

oooo sende hoşgeldin hergün neler yapıyoruz yazarsak dediğin gibi süper olurrrr.yarın herkes boy ve kilosunu yazsın ve yarından başalyalım düzenli olarak

iştah açıyor:2:

bende iştah açıyor diye biliyorum ama araöğün kaçırma kan şekerini düşürmemk gerek bence

son günlerde ( geçen hafta cumartesi başladım bu hapı kullanmaya) bende oluşan bu sürekli acıkma durumları bundan mı kaynaklanıodu yani... bende diyorum noluo bana bukadar yemem bu akdar sık acıkmam diye :1: o zaman ciddi bir şekilde dikkat etmem gerek.. pazartesii rejimi bekle beniiii :52:

son günlerde ( geçen hafta cumartesi başladım bu hapı kullanmaya) bende oluşan bu sürekli acıkma durumları bundan mı kaynaklanıodu yani... bende diyorum noluo bana bukadar yemem bu akdar sık acıkmam diye :1: o zaman ciddi bir şekilde dikkat etmem gerek.. pazartesii rejimi bekle beniiii :52:

olabilir canım,pazartesimi başlayacaksın bende pazartesiye inanamıyorum ne zaman başlasam çabuk sürmüştür

kızlar günaydınn...1,62 boy 61 kilo ile devam ediyorum

sabah uyanır uyanmaz 1 bardak su içtim 2 kayısı kurusu yedim

sabah kahvaltım 2 dilim kepek ekmeğinden yapılmış peynirli tost
1 bardak süt

sizi nasıl gidiyor???

hava bu gün günlük güneşlik bir enerjiğim kii anlatamam...akşam tiramisu ve sodalı börek yaptım saat 1 de arkadaşım gelicek...umarım kendimi kaybedip yanlış bişey yapmam :9:

evet ben başlıyorum bugün itibari ile 1.70 boy 79 kiloyum.
sabah sandaloz sakızı ve sirke karışımı içtim sonra ılık sı bir bardak,az yağlı omlet,bir dilimkepek ekmeği ile onu yedim,yanındada salatalık yedim.ara öğünümü kaçırdım ama şimdi diyet bisküvi az şekerli çay(şekersiz içemiyorum) ve bir elma yiyeyceğim iş yerinde öğlen yemeğimiz genelde 2 gibi filan gelir anca olur ,yaalnız hiç su içmedim şimdi şaşalımı doldurdum başlıyorum gün sonu 2.5 litre bitmiş olmalı :52::52:
tabi aç karnıma 15 dk egzersizimide yaptım çok bişi değildi ama hareket harekettir dimi:34::34:
myhos süt bende acayip gaz yapıyor normalde içsem aslında tok tutuyor ama acayip gaz ve hatta sancısını çekiyorum içemiyorum ben

canopum süt bende sorun yaratmıyor hatta aksine metabolizmayı harekete geçiriyor sanırım hemen tuvalet ihtiyacı hissediyorum içtiğimde:26:

canopum süt bende sorun yaratmıyor hatta aksine metabolizmayı harekete geçiriyor sanırım hemen tuvalet ihtiyacı hissediyorum içtiğimde:26:

allah allah benim zaten kabızlık sorunum var harekete geçiremeyip gaza çeviriyor olabilir,bende bu sirkeli su ve sandolazu alınca acayip boşaltım sistemlerim çalışıyor.tuvalete gidenmeden duramıyorum

slm kızlar dün diyetisyene gittim neymiş efendim öğle yemeğimi evden götürecekmişim yaww benim işim gezerek yani nerdeyse haftanın 4 günü dışardayım diyorum yok nasıl olacaksa bu arada 70 kg 200 gr ım haftasonu dikkat etsemde esas hafta içi başlıcam tam gaz üffff çok geriyo beni bu diyet işi
bu sabah sirkeli ballı ılık su içtim sonra 2dilim kepek ekmeğine beyaz peynirle tost arada elma 12:30dada 5 yemek kaşığı prasa 1dilim ekmek 2 kaşıkta yoğurt üfff üfff

slm kızlar dün diyetisyene gittim neymiş efendim öğle yemeğimi evden götürecekmişim yaww benim işim gezerek yani nerdeyse haftanın 4 günü dışardayım diyorum yok nasıl olacaksa bu arada 70 kg 200 gr ım haftasonu dikkat etsemde esas hafta içi başlıcam tam gaz üffff çok geriyo beni bu diyet işi
bu sabah sirkeli ballı ılık su içtim sonra 2dilim kepek ekmeğine beyaz peynirle tost arada elma 12:30dada 5 yemek kaşığı prasa 1dilim ekmek 2 kaşıkta yoğurt üfff üfff

canım bebeğin emiyorsa hala sirkeli su ii değil...
ben yapmıştım sütüm kesiliyordu neredeyse bebeğe gaz yaptı

herkesin ortak derdii kilolar :) bende spor salonuna yazıldım yarın itibariyel baslıyorum 10 kilo vermem lazımm hadi arkadaslar sabır azimle bu yağlarla başa çıkabilrizzz :)

slm kızlar bende yeni katıldım aranıza..temmuza kadar 6 kilo vermem gerekiyor düğünüm var çünkü boyum 169 kilom 60 bölgesel sadece bel bölgemde herkese ii sanslar

canım bebeğin emiyorsa hala sirkeli su ii değil...
ben yapmıştım sütüm kesiliyordu neredeyse bebeğe gaz yaptı

yok cnm 15 ay emdi çalıştığım için emme süresi azaldıkça kendiliğinden bıraktı zaten onun içinde diyet falan yapamadım yaza kardeşimin düğünü var bende de fazladan 10 kg :))))

benide aranıza kabul edermisiniz yeni üyeyim bende benimde 10 kilo yaklasık fazlam var şuanda 61.900kilom yaza kadar 52 olmam lazım

Back