- Konu Sahibi gulsenaydin
-
evet bahar yüzünü göstermeye başladı arkadaşlar sıra fazlalıkları biran önce vermekte :)
selam ben de katılmak isterim aranıza. eğer kabul ederseniz yarın kilomu bildiririm:81:
selam kızlar. ben de yaza kadar ortalama 5 kilo vermek istiyorum. bunun için ilk yaptığım şey bir spor salonuna yazılmak oldu. ilk ölçüme göre 58,5 kiloyum ve boyum 160. yaklaşık 2 hafta oldu başlayalı. ama bana diyet denince başımdan aşağı kaynar su dökülüyor resmen. asla yapamayacağımı biliyorum. şimdilik sadece abur cuburdan mümkün olduğunca uzak tutuyorum kendimi. ama çok da başarılı değilim açıkçası
bende aynen öyleyim diyet diyince akan sular duruyor daha çok yiyesim geliyor,bende diyet yapmıyorum herşeyi yiyorum ara öğünlerde diyet bisküvi yiyorum,elma veya portakal yiyorum,beyaz ekmek kesinlikle yok hamurişi ve tatlıyıda çıkardım hayatımdan,bol su içmeye çalışıyorum.aslında diyet değil benimki ama kontrollü yiyorum en azından mesala şunu farkettim pilav ve beyaz ekmek beni şişiriyor ve daha çok iştahımı açıyor bir aydır pilavda yemiyorum bu şekilde başarılıyım bence ama ne kadar zamanda ne kadar kilo gider bilmiyorum,kilo vermek kolay çünkü önemli olan kalıcı kilo vermek.ben 1.70 boyundayım ve 79 kiloyum
ah ah bunlardan vazgeçebilsemm...
bende varımmmm
kilo fazlam yok ama bölgesel fazlalık var.. 167 boyum 56 kilo kızlar..Sorun ise ?
ramazan sonrasında 52 kiloya kadar düştüm.. yüzüm iice küçüldü inceldi.. sonra kilo aldım tabi.. bualdığım 4 kiloyuda hopp karın yanlarında topladımBeni spordan başkası paklamaz biliyorum..hem diyet hem dpor diyorum bendee
bende varımmmm
kilo fazlam yok ama bölgesel fazlalık var.. 167 boyum 56 kilo kızlar..Sorun ise ?
ramazan sonrasında 52 kiloya kadar düştüm.. yüzüm iice küçüldü inceldi.. sonra kilo aldım tabi.. bualdığım 4 kiloyuda hopp karın yanlarında topladımBeni spordan başkası paklamaz biliyorum..hem diyet hem dpor diyorum bendee
benim öyle bi şansım yok maalesef tatlım.. oturduğum evle çalıştığım iş yeri aynı binada çünkühoşgeldin sende aramıza bölgesel daha zor tabi ya spor kesin şart,benim evimin ve işimin yakınların spor salonu yok,arabamda yok ,bende evde her sabah 10 dk kendimce bişiler yapıyorum,normalde işe gelirkende zaten 15 dk yürüyorum başkada elimden bişi gelmiyor
tatlım seni tebrik ediyorum baya azimlisinnnkızlar beni de alırmısınız yanınıza bende yaklaşık 20 günden beri yapıyorum. Ekmek yememeye karar verdim etraftan olmaz dediler sadece bir dilim sabahları tam tahıllı buğday ekmeği yiyorum o da çok lezzetli. Bu arada 2 günden beri yürüyüş yapıyorum. Yaklaşık 2 saat yürüyorum bi de kondüsyon aletleri yapıyorum yarım saat süper oluyor 3 litre su içecem günde. Benimde Mayısa kadar 10 kilo vermem lazım eşim gelcek beni çok değişik görmesi lazım bi de mayısda işe başlayacam memur oldum. Zayıf olmam lazım şu anki kilom 82 hedef kilom şimdilik 70 2 ay oldu 8 kilo verdim heralde mayısa kadar 12 kilo da verebilirim.
bende varım bende aslında 20 gündür dikkat ediyorum ama 3 gündür çok hastayım bıraktım bugün diyetisyenle randevum var bakalım vermişmiyim akşama yazarım 16 ay önce doğum yaptım şuan 71im hedef 60
işin kötü yani eşimde benim listeyi uyguladı ve 20 günde 4 kg verdi buda beni daha çok sinir ediyo motivasyonumu bozuyo hadi bakalım destek olalım birbirimize
zayıflayalım arkadaşalr ben bazı şeyler yapıyorum bir aydır verdimmi derseniz belli bir kilo verişim yok ama nişanlım 1 aydır görmüyordu beni o çok farketti ,etraftakilerde süzüldün filan diyor,pantolonlarımda gayet iyi durumda en azından beni sıkmıyorlarr,nasıl bir şey uygulayalımm
kızlar ben demir hapı alıorum.. kiloya etkisi oluomu bu hapın :26:
benim öyle bi şansım yok maalesef tatlım.. oturduğum evle çalıştığım iş yeri aynı binada çünküspor salonuna gitmek istiyorum benimki izin vermiyo.. sadece bayanlara özel olan bi tancik yer var burda.. orasıda biraz uzak olduğu için 1 ay sonra başlayabilirim.. saatlerde alınmış olucak nasılsa
tatlım seni tebrik ediyorum baya azimlisinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?