- 9 Eylül 2009
- 6.005
- 237
- 173
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hep ben gelıorum sayfana bak kıymetımı bil
kesınlıkle yaz parfumu olarak ultraviole yi önerırım. okadar cok soran oluyo ki bunu kullandıgımda. muthıs bı parfüm cok hafıf ama acayıp etkıleyıcı cokda ortalık parfumu degıl bı baska kullanana rastlamadım dısarda felan.
resmını eklermısın bende merak ettım yaz ıcınhep ben gelıorum sayfana bak kıymetımı bil
kesınlıkle yaz parfumu olarak ultraviole yi önerırım. okadar cok soran oluyo ki bunu kullandıgımda. muthıs bı parfüm cok hafıf ama acayıp etkıleyıcı cokda ortalık parfumu degıl bı baska kullanana rastlamadım dısarda felan.
cok saol kısa zamnda deneyecegım bende...bu arada beyaz tenlıysen ısseymıyake yıde onerırım bnde kullanıorm cok guzel
cok saol kısa zamnda deneyecegım bende...bu arada beyaz tenlıysen ısseymıyake yıde onerırım bnde kullanıorm cok guzel
lancome-tresor in love a kesinlikle bakın derim.bence tam gelin kokusu.hem şık, hem masum, hem de yazlık bir parfüm.çiçek ve kremsi bir koku....
Estee Lauder pleasures intense.. Kesinlikle öneririm canım.. Tam gelin kız kokusu
Evet bunu çok duydum ama denemek nasip olmadı bi türlü :) Bugün bakarım olmazsa. Teşekkürler..
Cevaplar için teşekkürler kızlar..
Dün lancome tresor in love'ı denedim çook hoşuma gitti Başka beğendiğim olmazsa bunu alıcam sanırım :)
canım merak ettim nasıl bi kokusu var tarif edebilir misn
Cevaplar için teşekkürler kızlar..
Dün lancome tresor in love'ı denedim çook hoşuma gitti Başka beğendiğim olmazsa bunu alıcam sanırım :)