• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz düğünü için parfüm?

pembelii

oğluşum aşkımm
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
6.005
237
173
38
Kızlar temmuz ayında düğünüm var, sizce yaz ayı için çok iç baymayacak ama kalıcı da olabilecek gelin parfümleri hangileri olabilir? Bana bir kere sephora'da satış danışmanı ysl cinema'yı önermişti nasıl olur ki:44:

hep ben gelıorum sayfana bak kıymetımı bil:52:
kesınlıkle yaz parfumu olarak ultraviole yi önerırım. okadar cok soran oluyo ki bunu kullandıgımda. muthıs bı parfüm cok hafıf ama acayıp etkıleyıcı cokda ortalık parfumu degıl bı baska kullanana rastlamadım dısarda felan.

kesınlıkle yaz parfumu olarak ultraviole yi önerırım. okadar cok soran oluyo ki bunu kullandıgımda. muthıs bı parfüm cok hafıf ama acayıp etkıleyıcı cokda ortalık parfumu degıl bı baska kullanana rastlamadım dısarda felan.

Ayy evet teşekkür ederim cevapların için :))
Bi ara kullanmıştım ultraviole'yi evet hoş bir kokudur. Bak ben tamamen unutmuştum onu hemen aklıma not ediyorum :)

resmını eklermısın bende merak ettım yaz ıcın

resmını eklermısın bende merak ettım yaz ıcın

Resmi budur :)

$Paco-Rabanne-Ultraviolet-Woman-Edp-80ml.jpg

lancome-tresor in love a kesinlikle bakın derim.bence tam gelin kokusu.hem şık, hem masum, hem de yazlık bir parfüm.çiçek ve kremsi bir koku....

dolce gabbana light blue
hem yaz kokusu
hem inanılmaz güzel bir koku
hemde kalıcı (yani bende kalıyor tüm gün o.o ) kıyafetlerimde günlerce kokuyor ^^

Cevaplar için teşekkürler kızlar..
Dün lancome tresor in love'ı denedim çook hoşuma gitti :16: Başka beğendiğim olmazsa bunu alıcam sanırım :)

elie saab-le parfum. zaten elie saab gelinlik tasarımcısı. kesinlikle bunu öneririm

Back