gelinlikleriyle meşhur evet, ama bir kaç parfümüde var, princess hayatımda denediğim en güzel kokulardan biri bende düğünümde princess kullanabilirm açıkcası, tatlı bir koku ama bilindik şeker kokuları gibi değil oldukça orjinal değişik bir kokusu var bu grup parfümler içinde,
bilindik şeker kokusu değil cnm , şeker değil zaten tatlı bir koku ama şeker değil, tatlılığı meyvelerden sanırım, sütlü tatlı gibi hafifgarip oldu biraz
farkıda bu bence yaza daha iyi uyar princess, tabiki 40 derece olan günlerde değil:) o zamn aslında bebek kolanyası dışında bişi kullanmamak lazım
gidip mutlaka dene bence, benim bi arkadaşım parfümü bana sat diye tutturmuştu
Tşk ederim canım bayağı aydınlatıcı oldun benim için.Ben şekerli kokuları kışın daha iyi taşıyabileceğime inanıyorum.Kış için bana tavsiye oldu.Tşk ederim:))
bu arada bahsetmeyi unuttum
bugün ykmye gittim
adam bana tutturdu kesinlikle bvlgari yasmin noir
ya da marc jacops daisy dedii:))
ayy ne olay oldu benim için bu parfüm işi her giden bişi dioo
bi arkadaş tresor in love da ısrarcı
bir arkadaş issey miyake de :) a scent ya da l'eau dıssey diye
benim aklım da estee lauder da
Evet zor oluyor parfüm seçmek kendimden biliyorum.Hele de senin özel bir gün kullanacağın bir parfüm.O yüzden çok daha zor:(
Evet zor oluyor parfüm seçmek kendimden biliyorum.Hele de senin özel bir gün kullanacağın bir parfüm.O yüzden çok daha zor:(
ama sen şekerli bir koku istiyorsan kesinlikle ama kesinlikle derim kiiii vera wang princesssss:))
kesinlikle lanvin marry me! hem fresh hem çok dikkat çekici bir koku. hem temaya da uygun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?