• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaz düğünü için parfüm önerileriniz....

omnia crystalline derim yazdıklarının arasından, yalnız yazdıklarının içinde oldukça ağır parfümlerde var cnm, sana önerilen bir kaç parfüm var onlarda bariz kış parfümleri, aman dikkat:)

hangileri tatlım kış parfümü olanlar?????
peki söylediklerim arasından hangisini dersin???

omnia çok güzel bir koku gerçekten ama kalıcılığından şu an çok emin değilim cnm, önerdim ama düşündümde çok kalıcı olmayabilir, lacoste pour femme yani lacoste classic de çok hoş bir koku ama çok yaygın,

ben fikrimi değiştireyim bence düğünde vera wang kullan:) tam bir bahar parfümü o, kalıcıda ben bayılıyorum princess e:D

Canımmm aklıma geldikçe yazarım demiştim ya.
Bugün Versace Bright Cristalle sıkmıştım ve 3 kişi çok güzel koktuğumu söyledi şaşırdım ben de.Normalde ben kokuları çevreme fazla dağıtabilen bir insan değilim.Yaz için uygun bence ona da bir bak derim.Bir de günde 3 farklı kokudan başka koku deneme.Kafan çok karışabilir.

merhaba canim, Guerlain - Idylle alma da ne alirsan al.. cok pahali sözde ama hic begenmedim kokusunu.. aldigimda baska kokuyla karistirip almisim:1: ablama hediye ettim..

omnia çok güzel bir koku gerçekten ama kalıcılığından şu an çok emin değilim cnm, önerdim ama düşündümde çok kalıcı olmayabilir, lacoste pour femme yani lacoste classic de çok hoş bir koku ama çok yaygın,

ben fikrimi değiştireyim bence düğünde vera wang kullan:) tam bir bahar parfümü o, kalıcıda ben bayılıyorum princess e:D

Vera Wang gelinlik üreten bir moda evi sanırım.Öyle değilse düzelt beni lütfen.Mor renkli olandan mı bahsediyorsun canım?Nasıl bir koku biraz da anlatabilir misin?

omnia crystalline kesinlikle çok kalıcı bir parfüm değil. düğün için daha özel bir şey olması gerektiğini düşünüyorum açıkçası :)

Vera Wang gelinlik üreten bir moda evi sanırım.Öyle değilse düzelt beni lütfen.Mor renkli olandan mı bahsediyorsun canım?Nasıl bir koku biraz da anlatabilir misin?

gelinlikleriyle meşhur evet, ama bir kaç parfümüde var, princess hayatımda denediğim en güzel kokulardan biri bende düğünümde princess kullanabilirm açıkcası, tatlı bir koku ama bilindik şeker kokuları gibi değil oldukça orjinal değişik bir kokusu var bu grup parfümler içinde,

versace cristin noir

escada magnetizm

calvin klein eurpia

ya canım bunlar yaz akşamı için bende hazıranda evlenıyorum ya bunlardan birini sececem :D

gelinlikleriyle meşhur evet, ama bir kaç parfümüde var, princess hayatımda denediğim en güzel kokulardan biri bende düğünümde princess kullanabilirm açıkcası, tatlı bir koku ama bilindik şeker kokuları gibi değil oldukça orjinal değişik bir kokusu var bu grup parfümler içinde,

bende wera vang düşündüm aslında en azından garanti olur diye:))
çünkü gelinlik firması ve geline uygun bir koku olmuştur eminim de ben şeker sevmiyorum kiiii
alırsam normal klasik vera wang alırım
hani şu üçgen sarı şişe:))

o zamn sana söylediğim şu iki parfümü mutlaka amaaa mutlakaa bir dene estee lauder pleasures delight ve pleasures intense

versace cristin noir

escada magnetizm

calvin klein eurpia

ya canım bunlar yaz akşamı için bende hazıranda evlenıyorum ya bunlardan birini sececem :D

tatlım euphoria ağır olmaz mı bence versace noir kullan diye düşünüyorum...

o zamn sana söylediğim şu iki parfümü mutlaka amaaa mutlakaa bir dene estee lauder pleasures delight ve pleasures intense

ayy kesinlikle estee lauder çok güzel parfümleri var
ben de beautiful düşünmüştüm aslında ama senin dediklerine de bakıym bi
peki lancome hypnose ya da tresor in love nasıll???

Salvatore Ferragamo Incanto Bliss...Tam tarif ettigin gibi bir koku bence...Mutlaka dene...
denenecekler listesinde:64:

Bende Jadore u öneririm canım çok güzel :)
çok güzel biliyorum da allurenin dediği gibi ağır biraz...
yine de teşekkkürler...

jadore hazitan düğünü için çok ağır olur ama:53:

tatlım euphoria ağır olmaz mı bence versace noir kullan diye düşünüyorum...

ayy kesinlikle estee lauder çok güzel parfümleri var
ben de beautiful düşünmüştüm aslında ama senin dediklerine de bakıym bi
peki lancome hypnose ya da tresor in love nasıll???

denenecekler listesinde:64:

çok güzel biliyorum da allurenin dediği gibi ağır biraz...
yine de teşekkkürler...

ben tresor in love kullanıyorum çok çok güzel bi parfüm baya da kalıcı üstelik kokusu ferah,temiz bi koku yaz için birebir ben kışın da kullanıyorum yaz-kış diye ayırmıyorum parfümleri =))

Back