• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaz düğünü için parfüm önerileriniz....

gelinlikleriyle meşhur evet, ama bir kaç parfümüde var, princess hayatımda denediğim en güzel kokulardan biri bende düğünümde princess kullanabilirm açıkcası, tatlı bir koku ama bilindik şeker kokuları gibi değil oldukça orjinal değişik bir kokusu var bu grup parfümler içinde,

Tşk ederim canım bayağı aydınlatıcı oldun benim için.Ben şekerli kokuları kışın daha iyi taşıyabileceğime inanıyorum.Kış için bana tavsiye oldu.Tşk ederim:))

Bir de Versace Noir Crstyalle'den bahsedilmiş.Bu kış kullandığım bir koku kışın bile biraz ağır gibiydi.Yaz ayları için bence kötü bir seçim olur.

bilindik şeker kokusu değil cnm , şeker değil zaten tatlı bir koku ama şeker değil, tatlılığı meyvelerden sanırım, sütlü tatlı gibi hafif :D:D garip oldu biraz:D:D
farkıda bu bence yaza daha iyi uyar princess, tabiki 40 derece olan günlerde değil:) o zamn aslında bebek kolanyası dışında bişi kullanmamak lazım

gidip mutlaka dene bence, benim bi arkadaşım parfümü bana sat diye tutturmuştu:D

bilindik şeker kokusu değil cnm , şeker değil zaten tatlı bir koku ama şeker değil, tatlılığı meyvelerden sanırım, sütlü tatlı gibi hafif :D:D garip oldu biraz:D:D
farkıda bu bence yaza daha iyi uyar princess, tabiki 40 derece olan günlerde değil:) o zamn aslında bebek kolanyası dışında bişi kullanmamak lazım

gidip mutlaka dene bence, benim bi arkadaşım parfümü bana sat diye tutturmuştu:D

Tamam canım gidip bakacağım en kısa zamanda merak ettim:)Denerken sütlü tatlı tabirini aklımdan geçireceğim eminim:))Senin dediğin gib çok sıcaklarda bebek kolanyası alıyorum buzdolabına koyuyorum çantama atmadan önce çok iyi oluyor gerçekten de.

şahsen yazın en beğendiğim ve kullanmaktan hoşlandığım parfüm ralph lauren ralph....çok ferah bir koku...ama kalıcılığı konusunda endişelerim var...
ona keza benden bir tavsiye olabilir sana...armani acqua di gioia

Son düzenleme:
Tşk ederim canım bayağı aydınlatıcı oldun benim için.Ben şekerli kokuları kışın daha iyi taşıyabileceğime inanıyorum.Kış için bana tavsiye oldu.Tşk ederim:))

kesinlikle vera wang princess çok güzel bir koku
ben şekerli kokuları sevmem amaaa
bir arkadaşım kullanıyordu bunu
kokar dururdum:1:
eğer şekerli koku düşünüyorsan hiç düşünme bir princess edinnn:65:

bu arada bahsetmeyi unuttum:1:
bugün ykmye gittim
adam bana tutturdu kesinlikle bvlgari yasmin noir
ya da marc jacops daisy dedii:))
ayy ne olay oldu benim için bu parfüm işi her giden bişi dioo
bi arkadaş tresor in love da ısrarcı
bir arkadaş issey miyake de :) a scent ya da l'eau dıssey diye
benim aklım da estee lauder da
:27:

bu arada bahsetmeyi unuttum:1:
bugün ykmye gittim
adam bana tutturdu kesinlikle bvlgari yasmin noir
ya da marc jacops daisy dedii:))
ayy ne olay oldu benim için bu parfüm işi her giden bişi dioo
bi arkadaş tresor in love da ısrarcı
bir arkadaş issey miyake de :) a scent ya da l'eau dıssey diye
benim aklım da estee lauder da
:27:

Evet zor oluyor parfüm seçmek kendimden biliyorum.Hele de senin özel bir gün kullanacağın bir parfüm.O yüzden çok daha zor::((

Evet zor oluyor parfüm seçmek kendimden biliyorum.Hele de senin özel bir gün kullanacağın bir parfüm.O yüzden çok daha zor::((

kesinlikle
ben zaten çok az parfm kullanırım kullanacağım zamanlarda da beni yansıtsın isterim
bu sebeple öylle zor oluyor ki tenimle bütünleşen bir parfüm bulmak
aslında esmerim birçok kokuyu rahatça taşıyabiliyorum ama
kararsızım işte:52::52:

ama sen şekerli bir koku istiyorsan kesinlikle ama kesinlikle derim kiiii vera wang princesssss:))

İşte şekerli kokular biraz ağır geliyor bana ama aklımda kesinlikle bakacağım o kokuya.Kış için bir seçenek olabilir._allure_ da çok önerdi zaten.Tipik şekerli bir koku gibi değil dedi.Bakarım artık:)))

kesinlikle lanvin marry me! hem fresh hem çok dikkat çekici bir koku. hem temaya da uygun :)

lanvin-marry-me_20012011121801.jpg

Benim de düğünüm Haziran da ... iki parfüm arasında kaldım ve sanırım ikisini de alıcam :) ama düğünümde sıkacağım parfüm FLOWERBOMB !!! 2. parfüm CHLOE LOVE ;) sevil'e gidip deneye bilirsin 2.yi bilmiyorsan seversin eminim...

ama bvgari kalıcı değil bu 1.. diğer yazdıklarında sıradan kokarsın... herkes gibi bence seni öptüğünde insanlar akıllarına kazınmalı..

ben böyle düşünüp Flower bomb edp yada Flowerbomb EXTREME ALICAM ..

EXTREME SANA AĞIR GELİR SEN YA EDT'SİNİ YADA EDP'SİNİ AL.

BU ARADA HYPNOSE'A AĞIR DİYENLER OLMUŞ ASLA! HYPNOSE MÜKEMMELDİR AYRICA EDTSİ VE SHEER OLANI VAR YAZ İÇİN TERCİH EDİLEBİLİR

BU ARADA KALICI OLARAK ŞİMDİ ARMANİ CODE GELDİ ;) BUNU DA DÜŞÜN DERİM BEN.. HER SIKTIĞIMDA İNSANLAR MUHTEŞEM KOKUYOSUN YAA DİYORLARDI..

:) BU ARADA SON OLARAK MUTLULUKLAR DİLERİMMM...HERŞEY RÜYA GİBİ OLSUN,..

Merhaba Tatlim,

demek cicek kokan bir gelin olmak istiyorsun, ozaman bence ya Yasemin kokmalisin, yada gül.

Türkiye`de bunlardan hangisi var bilmiyorum, ben yinede sana siralayim:

Yasemin icin:
Serge Lutens- "A la nuit" ( 100 % yasemin kokusu )
Keiko Mecheri - " Jasmine" (daha yumusak bir yasemin kokusu)
Different Company- "Jasmin de Nuit" (sicak bir günün ardindan bahcedeki yasemin kokusu)

Gül icin:
Juliette has a gun- "Miss Charming"
Yves Saint Laurent- "Paris"

Iyi denemeler Tatlim

Kızlar ben dün parfümlerimi aldım anneler gününe özel 2. parfüm yüzde 50 indirimde varda ben de karar veremeyince şu parfümleri aldım

*Viktor rolf flowerbomb
*TOUS-EDP (MUHTEŞEMMM BİR KOKU)
*ESCADA MAGNETİSM
*Viktor rolf flowerbomb elixir
*Aqualina cholovers(saf çikolata kokusu öylesine aldım )
*michael Kors edp.

Düğünde hangisini sıkacağıma daha karar veremedim ama :))

Bu arada gelin adaylarına benden bir tavsiye ben parfümlerin yanında para ile satılan atomizerler var onlardan aldım koca şişeyi yanımızda taşımakta zorlanabiliriz o gün onun içine dolduruyosunuz parfümü minik birşey çıkarıp çıkarıp sıkarsınız...!! ben ondan aldım...

herkese kolay gelsin...

Back