• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jimmy Choo,Valentino, Elie Saab, CK, Hugo Boss

Bu cinema bizim Ysl cinema değil mi kızlar üretimden kalktı diye biliyorum ben bayılıyorum cinemaya muhteşem bir kokuydu bana göre :)

Evet canim ysl cinema :) üretimden kalkmamis. Gecen indirimdeydi ama cesaret edip alamadim.
3 sene filan oluyordur cinemayi deniyeli bende cok begendigimi hatirliyorum ama tenimde denememistim ve aradan baya zaman gecti acaba bugün olsa yine begenirmiyim bilemedim. Parfümerideki standa malesef yoktu online alma sansim var sade bende riske girmek istemedim

Canim flowerbomb güzel bir koku. Erkek arkadasinda begendiyse al bence hem senin icinde degisiklik olur. Ama iyi düsün :) cünkü ben sirf indirimde diye gecen aldigim lolita lempickayi iade ettim. Kokusu cok güzel ama gecmiste kullandigim bir parfümü kullanmak istemiyorum. Yada söyle diyim ilk önce farkli parfümlere yatirim yapmak istiyorum. Yenileniyorum, imaj degistiricem ve bu yüzden kokularimda farkli olsun istiyorum.

Lolita lempicka benim vazgecebileceğim bi koku değil :)

Yurda gelir gelmez üstüme sıktım..

Şuan kokusundan mest olmuş durumdayım:KK200:

Flowerbomb'u simdilik ertelemeye karar verdim sanırım

Lolita lempicka benim vazgecebileceğim bi koku değil :)

Yurda gelir gelmez üstüme sıktım..

Şuan kokusundan mest olmuş durumdayım:KK200:

Flowerbomb'u simdilik ertelemeye karar verdim sanırım

Evet cok güzel bir koku lolita lempicka. Ilerde tekrar alabilicegim kokulardan ayni sekilde Flowerbomb da cok güzel erkek arkadasin nasilsa ikisini de cok begenmis sikildiginda artik degistirirsin güle güle kullan.

Evet canim ysl cinema :) üretimden kalkmamis. Gecen indirimdeydi ama cesaret edip alamadim.
3 sene filan oluyordur cinemayi deniyeli bende cok begendigimi hatirliyorum ama tenimde denememistim ve aradan baya zaman gecti acaba bugün olsa yine begenirmiyim bilemedim. Parfümerideki standa malesef yoktu online alma sansim var sade bende riske girmek istemedim
Evett dün gördüm sephorada kalkmamış gerçekten denemedim parfüm deneme kotamı doldurduğum için en fazla 3 koku deniyorum 3 den başka bi koku denersem kalmıyor aklımda :) cinema harika bi kokudur :KK19:

Evett dün gördüm sephorada kalkmamış gerçekten denemedim parfüm deneme kotamı doldurduğum için en fazla 3 koku deniyorum 3 den başka bi koku denersem kalmıyor aklımda :) cinema harika bi kokudur :KK19:

keske deneme sansim olsaydi .... zaten indirimide kacirdim ama belki yine karsima cikar bir yerde :)

keske deneme sansim olsaydi .... zaten indirimide kacirdim ama belki yine karsima cikar bir yerde :)
Üretimden kalkmadığı sürece yine çıkar karşına merak etme canım :) bu işler bazen nasip kısmet oluyor. Kafana koyduğun bir parfümü denemek veya satın almak için gidersin ama farklı bi koku dener ve farklı bi parfüm alırsın.. Kime niyet kime kısmet :) hiç belli olmaz yine çıkar karşına :)

Üretimden kalkmadığı sürece yine çıkar karşına merak etme canım :) bu işler bazen nasip kısmet oluyor. Kafana koyduğun bir parfümü denemek veya satın almak için gidersin ama farklı bi koku dener ve farklı bi parfüm alırsın.. Kime niyet kime kısmet :) hiç belli olmaz yine çıkar karşına :)

haha aynen öyle oluyor. Bir parfümü denemeye gidiyorum onu denemeyi unutup farkli parfümler deneyip dönüyorum. Parfümeride kendimi kaybediyorum ben :) Bugün bir parfüm denesem kokusu aklimdan ucup gidebiliyor ama öyle parfümler varki seneler önce tesadüfen denememe ragmen onlari hatirliyabiliyorum. Tam olarak kokularini hatirlamasamda bende iz birakmislar güzel diyebiliyorum. Mesela cinemayida öyle denemistim hic aklimda yoktu standa görüp bir kokusuna bakiyim demistim ve begendigimi hatirliyorum. Artik dedigin gibi nasip kismet belki birgün karsima cikar ve denerim, belki seneler sonra hic begenmem yada bayilirim kokusuna benim olur.

Back
X