omnia crystalline derim yazdıklarının arasından, yalnız yazdıklarının içinde oldukça ağır parfümlerde var cnm, sana önerilen bir kaç parfüm var onlarda bariz kış parfümleri, aman dikkat:)
omnia çok güzel bir koku gerçekten ama kalıcılığından şu an çok emin değilim cnm, önerdim ama düşündümde çok kalıcı olmayabilir, lacoste pour femme yani lacoste classic de çok hoş bir koku ama çok yaygın,
ben fikrimi değiştireyim bence düğünde vera wang kullan:) tam bir bahar parfümü o, kalıcıda ben bayılıyorum princess e
Vera Wang gelinlik üreten bir moda evi sanırım.Öyle değilse düzelt beni lütfen.Mor renkli olandan mı bahsediyorsun canım?Nasıl bir koku biraz da anlatabilir misin?
gelinlikleriyle meşhur evet, ama bir kaç parfümüde var, princess hayatımda denediğim en güzel kokulardan biri bende düğünümde princess kullanabilirm açıkcası, tatlı bir koku ama bilindik şeker kokuları gibi değil oldukça orjinal değişik bir kokusu var bu grup parfümler içinde,
versace cristin noir
escada magnetizm
calvin klein eurpia
ya canım bunlar yaz akşamı için bende hazıranda evlenıyorum ya bunlardan birini sececem
o zamn sana söylediğim şu iki parfümü mutlaka amaaa mutlakaa bir dene estee lauder pleasures delight ve pleasures intense
denenecekler listesindeSalvatore Ferragamo Incanto Bliss...Tam tarif ettigin gibi bir koku bence...Mutlaka dene...
çok güzel biliyorum da allurenin dediği gibi ağır biraz...Bende Jadore u öneririm canım çok güzel :)
jadore hazitan düğünü için çok ağır olur ama
tatlım euphoria ağır olmaz mı bence versace noir kullan diye düşünüyorum...
ayy kesinlikle estee lauder çok güzel parfümleri var
ben de beautiful düşünmüştüm aslında ama senin dediklerine de bakıym bi
peki lancome hypnose ya da tresor in love nasıll???
denenecekler listesinde
çok güzel biliyorum da allurenin dediği gibi ağır biraz...
yine de teşekkkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?