mutluluklar canım şimdiden öncelikle
lacoste-classic var ona bak istersen birde çok kalıcı.anlattığın tazrdada başka gelmiyor aklıma.ağır kullanıyorum ben genelde ve yoğun.
Canım öncelikle gelin parfümü nasıl olur bilmiyorum:)) Ama özel olmalı iyi biliyorum.Bu saydığın kokular sık kullanılan kokular gibi geldi bana.Sana Van Cleef and Arpels markasının Feeri parfümünü önerebilirim.Yaz iiçin ferah olabileceğini düşündüm.Edp ve edt versiyonları var.Aşırı ferah bir parfüm değil zaten biraz kadınsı ama çok az.Bulabilmende kolaylık olsun diye şişesini koymak isterdim ama resim koymayı bilmiyorum.Edp olanı lacivert şişe kapağında melek var edt olanı aynı şişe daha açık mavi ve kapakta melek oturuyor.Ben Edt olanını kullanıyorum .
Başka aklıma gelen Marc Jacobs Daısy var.Ben almaktan vazgeçtim gerçi ama sen beğenebilirsin.Onun bir de yaz versiyonu so fresh diye.Bu arada ömür boyu mutluluklar:)))
bende bilmiyorum gelin parfümü nasıl olur
ama özel olması konusunda hemfikirim...
söylediğin parfümü biliyorum şişesi ilgimi çekmişti ama kokusu hakkında bir fikrim yok tabi
nasıl bir koku tarif edebilir misin??
şeker mi meyve mi çiçek mi baskın??
not aldım bir kenara mutlaka deneyeceğim
teşekkür ederim....
Canımm bak bana mail gelmiş bir parfümeriden.Versace'in yeni bir parfümü çıkmış Vanitas diye nasıl bir koku bilmiyorum ama yeni çıktığı için kullananı fazla olmaz diye düşünüyorum.Ona da bir bakabilrsin.Aklıma geldikçe yazarım tatlım.
teşekkür ederim de artık lacoste heryerde herkeste var gibi
klasik bir yaz kokusu oldu
cevap verdiğin için teşkkür ederim tatlım...
Allah nasip ederse bende 3 temmuz geliniyim
parfümümü geçen hafta aldım
lalique encre noire aldım birde
lalique amethyst aldım...
düğünde en başta yazdığımı kullanıcam diğer aldığımıda günlük
kullanıyorum herkes çok beğeniyor ve herkeste olmayan kokular
netten bakabilirsin kokunun içeriğine
şimdiden mutluluklar
şiddetle burberry's weekend ya da spirit antonio banderas kullan derim bende yaz düğünüyle evlendim ilkini kullandım süperdi.İkinci parfümü daha sonra keşfettim harika bir koku çok hafif tam yaz kokusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?