YAZ BAŞLADI KAŞINTILAR BAŞLADI

karlarprensi

varlığı var edene hamdolsun ...
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
2.986
1.862
133
kızlar krem kullanmaktan bıktım yaz geldı ve ben kaşınmaya başladım ... kollarımda bır bolge yanıyor ve muthıs kaşınıyor sonra kaşımaktan yara yapıorum bu kaşıntıya çare bulan benım gıbı olan var mı?

Önce bir kan tahlili yaptırmalısın arkadaşım.
Her kaşıntının kaynağı farklı.

benimde ellerimde kızarıklık ve kaşıntı oluyor güneşe karşı alerjim var :s kremden başka çözüm yok

Canım kuzenim var kollarının üst kısımları yazın inanılmaz kaşınıyo ve pütür pütür oluyl ve rengide böyşe siyah gibi oluyo o bölgenin gitmediği doktor kalmadı özelden tut devlete kadar ama giç biri çözüm bulamadı kullanmadığı krem kalmadı artık çözümü kendi buldu mümkün olduğunca kolları uzun giyiniyor cildini güneşten saklıyo hep şifon gibi yada keten dirsekte biten kıyafetşer alıyor sadece tatile gittiğinde açık giyiniyo ondada milyon tane krem sürüyo

Bahsettiğin güneş alerjisiyse bende de var sürekli boynum kollarım kaşınır.. malesef kremler bana çare olmauyor.. kendini güneşten koruycaksın yüksek faktör kullan veya en güzeli uzun kollu ince gömlek vs.. olabilir.

Egzama değil mi?

Benim de ayaklarda ve el parmak aralarında oluyor.

İlaç iyi geliyor aslında, ama ben kaşıyıp yara yapmayı tercih ediyorum nedense her seferinde.

doktora gittim hemde defalarca kan testleri yapıldı bıyopsi bile alındı sonuç kortızon kremlerı eee sonrası krem bıtınce kaşın dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…