Yaz' a Merhaba Çekilişinin Tanıtım Topiği....

Merhabalar;
28 yaşındayım. 1.60 boyunda 60 kiloyum. beyaz tenli, kahverengi saçlı, kahverengi gözlüyüm. saçlarım omuz hizamda,
4 yıllık evliyim bebek henüz yok inşallah en kısa zamanda olur tek dileğimiz. üst beden 40 M giyiyorum. alt bedende 40
Sevdiğim renkler petrol mavisi, mor, koyu gri rengi severim. Kokoş biriyim. süslü püslü, değişik kıyafetler severim. Değişik şık tunik ve uzun topuğa kadar bu sene moda olan elbiseleri beğeniyorum. iç çamaşır tercih etmiyorum hediyede çünkü kendim bile aldığımda beden olarak tutmadığı olabiliyor. makyajla çok fazla aram yok. hergün üşenirim yapmaya ara sıra yaparımki şöyle bir daha çok dikkat çekerim. :)
tarz değişik kolyeleri beğeniyorum emitasyon alerji yapıyor bende takı almazsanız sevinirim. Evimin resmi mevcut sitede. Ara sıra bugün ne giydine resmimi koyarım. Cüzdan ve çanta hastasıyım çok fazla var almazsanız iyi olur :)
şık değişik züccaciyelere bayılıyorum. dekarosyona çok önem veririm. deniz manzarlı veya güzel manzara resimli yağlı boya tabloları beğeniyorum.
şimdiden bana alacak arkadaşıma teşekkür ediyorum. En güzel hatıra olarak saklıyacağım önceki gelen hediyelerim gibi. Hediye almayı hediye vermeyi çok seviyorum. ınşallah benim hediye alacağım kişinin alacağım hediyelerden mutlu olması için elimden geleni yapacağım.

Son düzenleme:
canlarım 23 yaşında bir çıtırımkaydirigubbakcemile3 1.63 boyum şuan itibariyle 59 kg oldum :1: türbanlıyım biblo tarzı şeyleri sevmem
sigara kullanmam 38 ayak numaram pembe, kırmızı, turkuaz cıvıl cıvıl renkleri severim
kıyafet almayın bana bekarım çeyizlik şeyler olabilir
üst beden ölçüm 80B alt beden 40 makyaj malzemesi almayın , takıda kullanmıyorum eşarp koleksiyonum var sade ya da çok hoş desenleri güzel eşarplara bayılırım, eşarp aksesuarlarına bayılırım
aklıma geldikçe yazacam​

Son düzenleme:
kendimi tanıtayım bende geç oldu ama güç olmasın
30 yaşındayım evliyim 7 yaşında 1 kızım var nelerden hoşlanırım ne istiyorum yazmayacam yazdıklarım bana yol su olarak geri döndüğü için ama lif havlu çorap kullanılmış ıvır zıvır istemiyorum en son çekiliş hediyelerim li,f ve 2 adet el havlusuydu kendisine iade ettim almaya bile tenezül etmedi kargocu kıza hediye ettim o yüzdenlütfen seçici olun ben öyle yapmaya çalışıyorum çünkü:)))

Önceki çekilişler bitti canım,dolayısıyla
size hediye alacak kişi kendinizi detaylı tanıtmanızı istiyor...

özür dilerim songül abla biraz kafa yorgunluğu var oyüzden ne istediğmi nelerden hoşlandığım yazamadım
nelerden hoşlanırım demeyim nelerden hoşlanmam diyebilirim
beden problemim olduğu için bana hediye alacak arkadaş giyim tercihim değil
imitasyon takıları takamıyorum aslında takı takamıyorum alerjim var ancak bezden yapılmış olanlar varya onlar çok hoşuma gidiyor burdaki fotoğreflarımdan birinde melekli kolyem var onun tarzı şeyleri seviyorum ama ençok istediğim ve kısmet olmayan tek melekli yada yusufçuklu güzel bir kolye
taşlara ilgim var kitapları çok seviyorum ama her kitabı okuyamıyorum tekrar söyleyim kuantum reiki hernekadar beceremesemde merakım var
ayak numaram 40,5 ama ayakkabı terlik bulmakta zorlanıyorum
porselen fincanları çok seviyorum şık bardakları çok seviyorum
ama bana alacak arkadaş bana hediye almak için sakın zorlanma gönlünden kopan sevgi ile alınmış özen gösterilmiş hediyen beni çok mutlu edecektir şimdiden gösterdiğin özen bana ayırdığın zaman için teşekkür ederim

"cinarefeninannesi" arkadaşımıza alacak kişi için bunu ekliyorum buraya anneler günü tanıtım topiğinden alıntı yaptım. kendisi geldiğinde yine ekler vereliniortak

24 yasındayım 2.5 yaşında bır oglum var sigara kullanmıyorum 1.68 boyunda 50 kıloydum yıne aynıyımdır tartılmadımda
s beden gıyıyorum elbıselere bayılıyorum hastalık oldu bende ev esyam cok fazla cogu depoda evım küçük çogu esyamı kurmadım bıle.2li fincan takımını secmiştim.toka fılen takmam ayrıca takı ıncık boncukta takmıyorum sadelikten yanayım pembe rengi hiç sevmem en sevdıgım renk mürdüm petrol mavisi siyah ve gri şimdilik bukadar

Evet hanımlar,bir ben kalmışımda haberim yok.

38 yaşındayım,1.74 boyunda ,en son 69 kilodaydım..(çok çabuk kilo kaybederim de...)
evliyim ve 13 yaşında genç kız annesiyim..başörtülü değilim...çakma sarışınım..
üst bedenim L..ayak numaram 39.
işim gereği hafta içi resmi giyinirim,her kıyafetime göre de takılar takarım...
iri taşlı kolye ve yüzük hastasıyım,
arada spor da takılıyorum yani...
süslenip,giyinmeyi çok severim,kıyafetime uygun kemerler,kumaş kemerler,,çantalar,
küçük çanta,heybe tarzı süs çantalarını da çok severim...
evim bordo krem ağırlıklı,lojmanda oturduğum için
süs eşyalarımın çoğu depoda,çünkü evim 85 m2..mutfak eşyalarını bende çok severim....

en sevdiğim renkler en başta gri,bordo,siyah,beyaz ve yeşildir,
yeşil o çok güzel olan tonuna ( çağla yeşili ) bayılırım...
mavi hiçbirşeyim yoktur,çünkü gözlerim yeşil olduğu için yakıştıramam kendime...
çalıştığım için hafif makyaj mutlaka yaparım ,ama detaylı makyajı pek sevmiyorum...
(özel günler haricinde)
parfümüm sabittir,yıllardır değiştirmem...

Bana hediye alacak dünya tatlısı arkadaşım,
sen, o güzel gönlünden ne koparsa onu al,ne alacağım diye strese de girme...
bana ne alırsa al,beni çok mutlu edecek...

1.68 boyundayım ekımde 3 yasına gırcek bır oglum var gıyımı severım ıncık boncuk sevmem aynı sekılde ev esyasıda ıstemem seneye tayıncıyız zaten yavas yavas gıdınce toplanırım ayak numaram 37 kapalı degılım makyaj malzemem oldukca fazla
Haa bırde 38 bedenım 52 kılo olmuşum iç çamasırım kalıplı 80 gercı kalıpsızda 80 alt s beden
Alacak arkadasım hıç kasmasın kendını gonlunden gecen olabılır

Şimdi sahalarda ben ben ben
:lepi:
24 yaşına bugün basmış tazecik bir kızcağızım ben... -tatlicadiarzu-
175 boyunda 58 kiloyum... sositososito
Mankenler ölçülerini bana göre ayarlarlar, kilo alıp verirler -tatlicadiarzu-
Şaka bir yana, hediye konusunda kıyafetten hoşlanmam... a.s
Olur olmaz gerçi zayıfım, Üste M boydan dolayı, Alta da S giyiyorum beden olarak da 36 bedenim ama renk ve model konusunda biraz takıntılıyım malum tekstilciyim ondan biraz zor beğeniyorum... şakkıdı
Takılara bayılırım özellikle küpe ve bilekliklere... :lepi:
Makyaj konusunda ise yeterince malzemem var ve çok makyaj da yapmıyorum doğallıktan yanayım a.s
Ayakkabı numaram 37
İç çamaşırı konusunda Allah maaşallah bir göğüs verdiği için dantelli süslü püslü takımlara uzaktan kötü kötü bakışlar atarak geçiyorum.
Zaten bekarım giyinip kime göstercem ki? kötükedihüso
Evlenmek için henüz ağıma kimseyi düşüremedim de... :3:
Neyse özel konulardan çıkayım haklısınız sıkıldınız sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
İç çamaşırına pek takılmam esasında, mümkünse istemem... sengözlerimebaksanab

Kendimi biraz daha tanıtmam gerekirse ben şıkır şıkır kolye, yüzük, bileklik çok seviyorum boshayallersmile
Kıyafet konusunda dediğim gibi 'kıyafet hediyesi' sevmiyorum pek... opuyorumnanaktan
Kitap okumayı çok seviyorum ayrıca kaydirigubbakcemile3
Romantik-komedi tarz kitaplar özellikle kaydirigubbakcemile3
İç çamaşırı konusunda pek meraklı değilim :hulya:
Bu kadar.
Aklıma başka bir şey gelmedi...
:bbo:

Merhabalar;
28 yaşındayım. 1.60 boyunda 60 kiloyum. beyaz tenli, kahverengi saçlı, kahverengi gözlüyüm. saçlarım omuz hizamda,
4 yıllık evliyim bebek henüz yok inşallah en kısa zamanda olur tek dileğimiz. üst beden 40 M giyiyorum. alt bedende 40
Sevdiğim renkler petrol mavisi, mor, koyu gri rengi severim. Kokoş biriyim. süslü püslü, değişik kıyafetler severim. Değişik şık tunik ve uzun topuğa kadar bu sene moda olan elbiseleri beğeniyorum. iç çamaşır tercih etmiyorum hediyede çünkü kendim bile aldığımda beden olarak tutmadığı olabiliyor. makyajla çok fazla aram yok. hergün üşenirim yapmaya ara sıra yaparımki şöyle bir daha çok dikkat çekerim. :)
tarz değişik kolyeleri beğeniyorum emitasyon alerji yapıyor bende takı almazsanız sevinirim. Evimin resmi mevcut sitede. Ara sıra bugün ne giydine resmimi koyarım. Cüzdan ve çanta hastasıyım çok fazla var almazsanız iyi olur :)
şık değişik züccaciyelere bayılıyorum. dekarosyona çok önem veririm. deniz manzarlı veya güzel manzara resimli yağlı boya tabloları beğeniyorum.
şimdiden bana alacak arkadaşıma teşekkür ediyorum. En güzel hatıra olarak saklıyacağım önceki gelen hediyelerim gibi. Hediye almayı hediye vermeyi çok seviyorum. İnşallah benim hediye alacağım kişinin alacağım hediyelerden mutlu olması için elimden geleni yapacağım.

yeni eklediklerim oldu. sositososito

Back