Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendimi tanıtayım bende geç oldu ama güç olmasın
30 yaşındayım evliyim 7 yaşında 1 kızım var nelerden hoşlanırım ne istiyorum yazmayacam yazdıklarım bana yol su olarak geri döndüğü için ama lif havlu çorap kullanılmış ıvır zıvır istemiyorum en son çekiliş hediyelerim li,f ve 2 adet el havlusuydu kendisine iade ettim almaya bile tenezül etmedi kargocu kıza hediye ettim o yüzdenlütfen seçici olun ben öyle yapmaya çalışıyorum çünkü:)))
Bende tanıtsam kendimi olur mu?
Şimdi sahalarda ben ben ben
:lepi:
24 yaşına bugün basmış tazecik bir kızcağızım ben... -tatlicadiarzu-
175 boyunda 58 kiloyum... sositososito
Mankenler ölçülerini bana göre ayarlarlar, kilo alıp verirler -tatlicadiarzu-
Şaka bir yana, hediye konusunda kıyafetten hoşlanmam... a.s
Olur olmaz gerçi zayıfım, Üste M boydan dolayı, Alta da S giyiyorum beden olarak da 36 bedenim ama renk ve model konusunda biraz takıntılıyım malum tekstilciyim ondan biraz zor beğeniyorum... şakkıdı
Takılara bayılırım özellikle küpe ve bilekliklere... :lepi:
Makyaj konusunda ise yeterince malzemem var ve çok makyaj da yapmıyorum doğallıktan yanayım a.s
Ayakkabı numaram 37
İç çamaşırı konusunda Allah maaşallah bir göğüs verdiği için dantelli süslü püslü takımlara uzaktan kötü kötü bakışlar atarak geçiyorum.
Zaten bekarım giyinip kime göstercem ki? kötükedihüso
Evlenmek için henüz ağıma kimseyi düşüremedim de...
Neyse özel konulardan çıkayım haklısınız sıkıldınız sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
İç çamaşırına pek takılmam esasında, mümkünse istemem... sengözlerimebaksanab
Merhabalar;
28 yaşındayım. 1.60 boyunda 60 kiloyum. beyaz tenli, kahverengi saçlı, kahverengi gözlüyüm. saçlarım omuz hizamda,
4 yıllık evliyim bebek henüz yok inşallah en kısa zamanda olur tek dileğimiz. üst beden 40 M giyiyorum. alt bedende 40
Sevdiğim renkler petrol mavisi, mor, koyu gri rengi severim. Kokoş biriyim. süslü püslü, değişik kıyafetler severim. Değişik şık tunik ve uzun topuğa kadar bu sene moda olan elbiseleri beğeniyorum. iç çamaşır tercih etmiyorum hediyede çünkü kendim bile aldığımda beden olarak tutmadığı olabiliyor. makyajla çok fazla aram yok. hergün üşenirim yapmaya ara sıra yaparımki şöyle bir daha çok dikkat çekerim. :)
tarz değişik kolyeleri beğeniyorum emitasyon alerji yapıyor bende takı almazsanız sevinirim. Evimin resmi mevcut sitede. Ara sıra bugün ne giydine resmimi koyarım. Cüzdan ve çanta hastasıyım çok fazla var almazsanız iyi olur :)
şık değişik züccaciyelere bayılıyorum. dekarosyona çok önem veririm. deniz manzarlı veya güzel manzara resimli yağlı boya tabloları beğeniyorum.
şimdiden bana alacak arkadaşıma teşekkür ediyorum. En güzel hatıra olarak saklıyacağım önceki gelen hediyelerim gibi. Hediye almayı hediye vermeyi çok seviyorum. İnşallah benim hediye alacağım kişinin alacağım hediyelerden mutlu olması için elimden geleni yapacağım.