Ben de tanıtıyım kendimi buyrunnnnnnnnn
26 yaşındayım.Evliyim profilimde görüldüğü üzere kaydirigubbakcemile3 Çocuğum yok daha.a.s
Kapalıyım..Şapka ,atkı vs takmaktan hoşlanmıyorum .Eşarp hastasıyım diyebilirim...gamyoncuiremsu (Bugünlerde zincirli model eşarplara merak saldım..)
56 kiloyum.38 beden giyiyorum.Bluzlarda badi vb tarzı thsirtlerde m beden giyiyorum malum kapalı olduğum için dar giyinmiyorum
Büyük çantalardan fazla hoşlanmıyorum.Yaz için ideal olan elden tutmalı çantalardan hoşlanıyorum.
ımitasyon takıları severim.Yüzük kolyeler bilezikler hoşuma gider :1rolleyes:
Oyuncak türü şeylerden ,peluşlardan ,bebeklerden,mumlardan felan hoşlaşmıyorum malesef :sm_confused:
Favori renklerim mor,pembe -ama cırt pembe çingene pembesi felan değil sakın ha sempatiksalakcinni - petrol mavisi, beyaz,siyah ..Bluzlarda yeşil ,turuncu,krem,sarı ,kırmızı renkleri tercih etmiyorum .:bbo:
Ayakkabı numaram 38 (kızlar ayakkabı numaralarını yazmamış ama kafamçokkarıştı )
Renkli ve farklı şeyleri severim.Heykeller,şu zenci adam orkestrası felan vs gözüme hoş gelir.Heykel seviyorum diye heykel kaçakçılığı da yapmayın sakın sempatiksalakcinni Bu sıralar salonuma koyabilceğim dekoratif şeyler arıyorum...
...
Buara evimdeki renklerden söyleyim belki fikir olur.
Mutfağım siyah ve kırmızı ağırlıklı,salonum dediğim gibi yeşil,oturma odam renk cümbüşü adeta lila,pembe,mor,kırmızı renkleri hakim ,yatak odam siyah ve kırmızıdan oluşuyor.
ıç çamaşırı bedenlerim ,sütyende dolgulu olanlar tercihimdir.80 beden.Alt çamaşır olarak m beden uygundur.Tanga sevmiyorum ama :2: ıç çamaşırlarında leoparlılara bayılırım aklinialirimsmile
Hafif makyaj yapıyorum..Ruj kullanmam,makyajda tercihim rimel,allıktan yanadır ..
Şimdilik aklıma gelenler bunlar...Anımsadıkça eklerim olumunekankayizsmile