Yaz' a Merhaba Çekilişinin Tanıtım Topiği....

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
Evet arkadaşlar,bu topic sadece tanıtım topiği,
kesinlikle sohbet olmasın ki,kimse aradığını bulmakta zorluk çekmesin..
kendinizi tanıtın,nelerden hoşlandığınızı yazın,
size hangi hediyeler gelirse mutlu olursunuz,
ufak ufak tüyolar verin ki,hediye alacak kişi zorlanmasın...
hadi bakalım...

Merhaba bana alacak arkadaşım gel önce seni bi öpeyim Şeniz
ınan çok şanslısın bana alacağın için :jeyyar::jeyyar::roflol:
Neyse geyiği bırakalım ve kendimizi tanıtalım. :3::3::3::3:
21 yaşımdayim ama 22 giriyorum sanırım yada girdim neyse bunun üzerinde çok durmayalımm :jeyyar:
50 kiloyum 170 Boyum var Ama böyle yersem seneye falan 2 katı olma yolundayım. laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Pijama,Gecelik Seksi,spor hiç farketmez hepsine bayılırım koleksiyon yapıyorum genelde. ucuza buldum mu alıyorum.
ayakkabı numaram 37 yada 38 ikiside oluyor hiç farketmez
eeee malum bilen arkadaşlarım var haziranda Nişanlandım :asigim::asigim:
Çeyiz Hazırlama Derdi ile uğraşıyorum anam hiç bitmiyor bunlar yaw vallahi
:1shok::1shok:
Daha evlilik yolunda zamanımız var Allah mutlu etsin sağlık versin yeter. tabiki de ...
ıç çamaşırı bedenimi de söyleyim üst 75 alt En küçük beden ve string :jeyyar:
Kıyafet Bedenim ise Alt ve Üstte S yada 36 beden
Renklerin Hepsini Seviyorum ama kırmızı-pembe-siyah bunlar benim için çok özel
Kendimi anlatmam gerekirse sigara kullanmıyorum arada zevk için işte sonra süs eşyalarını seviyorum-oyuncakları seviyorum-bebekleri seviyorum
bekarım bu arada çocuğumda yok Allahın izniyle evlenince :jeyyar::jeyyar:
ıç çamaşırını seviyorum sevmediğim Tek şey kışlık şapka atkı normal yazın şapka takarım şakkıdı
Bana alacağın hediye tabikide seni bana yansıtıcak içinden ne almak geliyor ise onu alabilirsin ŞenizŞeniz
alacağınız hediyenin çok pahalı yada çok ucuz olması hiç önemli değil istersen 4 poşete ayrı ayrı tatlarda sakız koy o bile kabulum.;)
Bana ulaşabileceğin çok arkadaşımız var Umarım yardımcı olabilir mişimdir :sm_confused:

Son düzenleme:
Merhabalar =)) Burda ilk kez çekilişe katılıcam çok heycanlı =))

22 Yaşındayım. (kimilerine göre de 23 kafamçokkarıştı<)
60 kiloyum. Boyum 1.60 Son bir senedir rejimdeyim. =))) 6 Kilo verdim ama =))
Yönetici asistanıyım. Sigara kullanmıyorum.
Yaklaşık 1 ay önce nişanım oldu. Ben Speedy Ece peş peşe olduk =))
Düğünüm de 1 sene sonra olucak Allah kısmet ederse hayırlısıyla.
Çeyiz hazırlıklarına başlıcam artık yavaş yavaş =)
Bana hediye alıcak olan arkadaşım çeyizime herhangi bişey alabilirsin. Ben çeyizime hiç bişey almadım henüz çünkü =)
Hediyede Önemli olan benim için maddi değeri değildir. Önemli olan manevi değeridir.
Genellikle En sevdiğim renkler kırmızı siyah lacivert gri. Sevmediğim renkler yeşil ve sarı.
Makyaj yapmayı severim ama sürekli yapmıyorum. En çok kullandığım rimel, Siyah kalem, likit, allık =Şeftali tonları. ve far = gri tonlar.
Parfüm kullanmayı seviyorum çiçek ve fresh kokuları seviyorum. Şimdi kullandığım parfüm privacy.
ımitasyon takılar takamıyorum sevmeme rağmen mağlesef. Alerjim var çünkü.
Bana hediye alıcak olan arkadaşım imitasyon takı ve kıyafet tarzı bişey almanı istemiyorum. Paran boşuna gitmesin.
Alt bedenle üst bedenim biraz orantısız. Ben bile kendime alırken zorlanıyorum.
ıç çamaşırı seviyorum Alt tarafım m - 38 beden oluyor. Üst taraf büyük biraz o yüzden denemeden sütyen alamıyorum.
Seksii gecelikler çok hoşuma gider. veya şortlu saten takımlar .onlarda 40 beden olur.
Ayak numaram 37. Tam bir ayakkabı canavarıyım. Topuklu, topuksuz, babet, terlik, açık ayakkabı... her türlü ayakkabıyı severim =))
Çanta konusunda da pek ayrım yapmam her türlü takarım
Şu sıralar yaz olması sebebiyle küçük ve açık renk, krem,bej.. yandan takılabilen zincirli veya uzun askılı çantalar tercihim.
Ev dekarasyon eşyaları falanda hoşuma gider. özellikle zebra desenli leopar desenli herşeyi severim =) Henüz evlenmediğim için evimin bi rengi yok =)
Oyuncak peluşlar da hoşuma gider ama anahtarlık mum takı toka pek sevmem =)

Son düzenleme:
sıpaydi yazmıs bende yazıyım
öhüm öhümmm 25 yasında (aslında 26 dan gün aldım mayısda da söylemiyorum) 48-50 kg arası gidip gelen 1,60 boyunda bekar bir hatunum Allah izin veririse inşşş bu pazar sözüm var
sıpaydinin hesap harıl harıl ceyiz hazırlıkları var yanikaydirigubbakcemile3
iç çamasırında üst 80 alt s-m genelde 36 bedenler oluyr ama kalıba göre bazen dar gelebiliyor.. elbise delisiyim..
bana alacak arkadasım cok düsünmene gerek yok bu kıza ne alsam diye
ben hoslanmadıklarımı yazıyım onları ele geriye kalan hersey kabulumdur...
mum-süs esyası-oyuncak tarzı seyler-pelus oyuncaklar-cerceve biblo tarzı ve yünlü şeyler hariç hersey olabilir
gözünü seviyim yukarda yazdıklarım olmasında okadar cok varki cünkü onlardan yakında tezgah acıcam o derece yani...
ohaoldumsmile
rahat bi insanım camasır gecelik pijama falan tarzı hediyeler sorun olmaz benim için ama tanga giyemiyorum
bide egerki camasır tarzı özel bişeyler varsa lütfen özel diye bi not yaz üstüneki büroda lap diye acıp rezil olmayım sempatiksalakcinni
anam ne cok yazdım yeter bukadar beni burda yakından tanıyan arkadaslar var onlardan da yardım alabilirsin sıpaydi-ece falan baya tanırlar beni opuyorumnanaktan
he birde parfüm olmasın lütfen alerjim var..sigara kullanmıyorum
son olarak ayakkabı numarası bilerek yazmadım cünkü 35-36 giyiyorum kalıba göre degişiyor o yüzden ayakkabı bosa gider cok sevgili bana alacak olan arkadasım paran bosa gitmesin
bi arkadasım amma yazmıssın demiş tanıtım için :)))
editliyorum oyüzden canta cüzdan uzun etek-elbise,ceyizlik bişeyler masa örtüsüydü havluydu yani o tarz seyler
hee ama illa cerceve mum biblo alcam diyosan oda kabulumdur napıyım benim hediyede kaderim buymus derim :)))) tezgah acmayı ciddi olarak düsünürüm:)))

Son düzenleme:
evet arkadaşlar bende tanıtıyım kendimi 25 yaşındayım 170 boy 51 kiloyum açığım bekarım sigara kulllanmıyorum 36 veya 38 beden iç çamaşır olarak üst 75 alt s veya m beden takı severim ama yüzük ve uzun kolyelerden hoşlanırım gösterişli şeyleri süs eşyalarına bayılırım dedim ama pek koyacak yerim yok bekarım avon satıcısıyım parfümlerini severim makyaj yapmayı severim hemde çok severim. renk olarak kırmızı mor yeşil renkleri severim takı olarak büyük yüzüklerden hoşlanırım mesala bihterin top yüzügü gibi
kışın atkı bere takınırım yazında takınırım uzun tunik ve büyük çantaları ve cüzdanları severim ayak numaram 37 veya 38 bu kadar arkadaşımın gönlünden ne koparsa kabulumdür oyuncak şeylerden hoşlanmıyorum tanga giyinmem şimdiden arkadaşıma teşekkürler ediyorum uzun elbiselere bayılırım mor ve yeşil yada siyah kokoşum kızlar tüylü taçlara bayılırım inş arkdaşıma yardımcı olabilmişimdir

Son düzenleme:
bende tanıtayım bari kendimi
tanımayan arkadaşlar vardır belki

21 yaşındayım 3 gün önce nişanlandım :kedi:
şimdi deli gibi çeyize taktım kafayı
bana alıcak arkadaş kıyafet dışında ne alırsan kabulumdur
çünkü özellikle üst tarafta dengesizim :1: modelle alakalı 42 de oluyo 46 da M de oluyo XL de aklında olsun yani
mumlara bayılırımm :asigim: sanırım evlendiğimde evimin vazgeçilmezi olucaklar
pek makyaj yapmam
günlük hayatta olabildiğim kadar spor takılırım
pembe vazgeçemediğim tek renktir :lepi:

22 yaşındayım. bekarım uzatmalı sözlüm var kısaltırıcam yakındadelikafaduldendelikafadulden
mor (eflatun) ve pembe vazgecilmezimdir...ardındanda beyaz ve siyah bide petrol mavisibayanssulusmile
kıyafet istemiyorum...asla gönderme sakın arkadaşım
valla zaten aynen iadeler olcak. hatta içine kocaman taş koyar yollarımşakkıdı
dellendirme beni:1::1:
borcam hastasıyım aslında. borcamın farklı kalıbı olabilirolumunekankayizsmile
ondan sonracıgıma takı delisiyimdir. her carşıya gittiğimde muhakkak küpe alırım
altın gümüş hiç fark etmez:1::1:(delimiyim nesırnaşık şey)
kitap okumayıda seviyorum. hele canan tan delisiyim resmen.(gerci tüm kitaplarını aşagı yukarı okudum:ecrin_bebek:)
kitapda icerik aşk sevgi adrenalin dram macera korku gerilim severim
makyajda sadelikten yanayımdır abartmadan yaparım
ama düğünlerde falan allahım var farımın şanı trakyadan kelli duyulur:1::1:
yemek yapmayı severim pastada aynı şekilde. ama yinede kendimi geliştirmem gereken alanlar var.
en ufak şey mutlu edebilir evet ama özenmek ve özelliğimi hissetiğim zaman...
bu cok önemli... sana nasıl gelmesini istiyorsan banada öyle gönder diyip başkada bir şey demiyorum...

herkese hayırlı işler...

eger bulamazsan bişi george cloneyi at kutuya gönder
nikah şahidimiz olursun söz:utangac::utangac:
benimkide şahitlik yapar
ondan sonra bi katliam yaşanabilirkaydirigubbakcemile3

Ben de tanıtıyım kendimi buyrunnnnnnnnn

26 yaşındayım.Evliyim profilimde görüldüğü üzere kaydirigubbakcemile3 Çocuğum yok daha.a.s

Kapalıyım..Şapka ,atkı vs takmaktan hoşlanmıyorum .Eşarp hastasıyım diyebilirim...gamyoncuiremsu (Bugünlerde zincirli model eşarplara merak saldım..)

56 kiloyum.38 beden giyiyorum.Bluzlarda badi vb tarzı thsirtlerde m beden giyiyorum malum kapalı olduğum için dar giyinmiyorum :kahve:

Büyük çantalardan fazla hoşlanmıyorum.Yaz için ideal olan elden tutmalı çantalardan hoşlanıyorum.

ımitasyon takıları severim.Yüzük kolyeler bilezikler hoşuma gider :1rolleyes:

Oyuncak türü şeylerden ,peluşlardan ,bebeklerden,mumlardan felan hoşlaşmıyorum malesef :sm_confused:

Favori renklerim mor,pembe -ama cırt pembe çingene pembesi felan değil sakın ha sempatiksalakcinni - petrol mavisi, beyaz,siyah ..Bluzlarda yeşil ,turuncu,krem,sarı ,kırmızı renkleri tercih etmiyorum .:bbo:

Ayakkabı numaram 38 (kızlar ayakkabı numaralarını yazmamış ama kafamçokkarıştı )

Renkli ve farklı şeyleri severim.Heykeller,şu zenci adam orkestrası felan vs gözüme hoş gelir.Heykel seviyorum diye heykel kaçakçılığı da yapmayın sakın sempatiksalakcinni Bu sıralar salonuma koyabilceğim dekoratif şeyler arıyorum...
...
Buara evimdeki renklerden söyleyim belki fikir olur.
Mutfağım siyah ve kırmızı ağırlıklı,salonum dediğim gibi yeşil,oturma odam renk cümbüşü adeta lila,pembe,mor,kırmızı renkleri hakim ,yatak odam siyah ve kırmızıdan oluşuyor.

ıç çamaşırı bedenlerim ,sütyende dolgulu olanlar tercihimdir.80 beden.Alt çamaşır olarak m beden uygundur.Tanga sevmiyorum ama :2: ıç çamaşırlarında leoparlılara bayılırım aklinialirimsmile

Hafif makyaj yapıyorum..Ruj kullanmam,makyajda tercihim rimel,allıktan yanadır ..

Şimdilik aklıma gelenler bunlar...Anımsadıkça eklerim olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Bende tanıtım yazımı yazayım unutmadan.
28 yaşındayım. Evliyim ve 2.5 yaşında kız annesiyim. Kızım 5 yaş reyonundan giyiniyor yalnız. Biraz boylu poslu bir fıstık.
Ben 69.9 kiloyum boy 1.59. Anlayacağın kısa ve şişkoyum. :)
Kapalı değilim.
42 beden giyiniyorum. Ayakkabı no 39.
Babet delisiyimdir.
Kıyafette şatafatı pek sevmem.
Her renk kıyafet kullanabilirim. Kahverengi, krem daha çok tercih ederim.
Büyük çanta kullanırım. Malum küçük çocuğu olunc insan mini bir bavul taşımak durumunda kalıyor.
Takı merakım pek yoktur.
Makyaj yaparım ama dünya para vermem ve bikaç bişiyim var onlarla yetinirim.
Makyaj delisi değilim yani.
Kitap okumam, okursam da çocuk gelişimi kitapları.
Ev dekorasyonunda da sadelikten yanayım. Evimin tadilatı yeni bitti. Yatak odam lila pembe mor. Salonum kahve krem turkuaz. Kızımın odası elbette pembe :)
Salonum için yeni dekorasyon malzemeleri alacağım.
Tek istemediğim şey mutfak eşyası. Yani bardak çanak, borcam vs. Ama yine de almak istersen alabilirsin sorun değil.
Bana alacak arkadaşım onu al bunu al onu alma bunu alma demiyorum. ıstediğin herşeyi alabilirsin. Yeter ki özenle ve sevgiyle alındığını, içinde gerçekten dostluk olduğunu hissedeyim.

Son düzenleme:
mrblarrrr:)
bende tanıtıyım bari kendime anneler günü çekilşinede katılmıştım oradada var ama o günden sonra değişen şeyler olduğu için tekrar yazim barii:D

24 yaşındayım 3 senelik mutlu bir evliliğim ve 5 aylık bir oğluşum var
1,68 boyundayım bugün itibariyle 67,90 kg ım gün geçtikce eriorum:D
kapalı değilim sigara alkol kullanmıorum
iç çamaşır bedenim üst 80 alt hepsini giyiorum:D (tanga falan farketmio:) )
seksi geceliklere bayılırım özellikle kırmızı ve siyah beyaz asla kullanmıorum tenim beyaz olduğu için
kıyafet bedenim L giyiorum alt 40 beden şuan:( renk siyah dicem ama içim karardı artık siyah giymekden cıvıl cıvıl şeyler alıcam alıcam artık:D genelde kırmızı yeşil ve koyu mavi seviorum
takı olarak da çok fazla imitasyon takmam ama büyük kolye ve yüzüklerden hoşlanıorum özel günlerde falan
makyaj yapmayı çok severim yeşil tonlarında göz makyajı kırmızı tonlarındada dudak makyajı yaparım
büyük çantalardan daha doğrusu bavul olanlar tercihim çocuk olduğu için
ayakkabı no 38 babetlere bayılıorum :)
salonum siyah ve krem tonlarında yeni aldığım için mobilyayı şuan nerdeyse hiç süs eşyam yok diebilirm büyük vazolar şamdanlar siyah deri çerçeverl almayı düşünüorum sende düşünebilirsin:D
oğluma gelince 5 aylık ama biraz küçük erken doğum olduğu için ona hediye kabulumüzdür yavrumda şenlensin:)
sıra geldi hoşlanmadıklarıma:)
öyle oyuncak anahtarlık peluş oyuncak falan hiiç alma istersen en sana yollım dolu çünkü evde
beyaz çamaşır gecelik vb..
kitap ( evde çokkk)
bere şapka

şimdilik bukadar ben aklıma geldikce yazarım:)
hoşlandığım hoşlanmadığım herşey bi tarafa özenle seçildikten ve değer verildiğini gösterdikten sonra herşey kabulümdür şimdiden tşkler

Evet bende tanıtayım kendimi,:hulya:
27yaşındayım, muhasebeciyim.
2 yaşında canımdan çok sevdiğim bir kızım var. :asigim:
Kapalıyım, sigara kullanıyorum.
Ayak numaram 39
Çamaşır bedenimi vermeyeyim çünkü iç çamaşırı, gecelikler gönderilmezse iyi olur çünkü hep belirttiğim üzere, herşeyden nem kapan psikopat kıskanç bir kocaya sahibimkafamçokkarıştı,
Parana yazık olur belirteyim şimdiden.
Sevmediğim şeyler, takı, toka,şapka bere tarzı şeyler, kıyafette olmazsa iyi olur seciciyimdir biraz. Birde havlu,bornoz, nevresim türü şeyler olmazsa iyi olur evde o kadar çok varki gördükçe sinirlerim bozuluyor.

Onun dışında pek hoşlanmıycağım bi şey yok, gerekli özen gösterildikten sonra no problem yanikaydirigubbakcemile2
Hastalık derecesinde parfüm takıntım var, böyle fresh, çiçek kokuları. Sadece avon parfümlerini almam, acayip bi takıntım vardır, herkeste olan şeyi sevmem. Son zamanlarda herkes aynı kokuyor, kızılay dağıtmış gibi oldu artık. Çok saçma bir huy ama değiştiremedim gitti.bilmiyorumkismile
Şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım.olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
merhaba hatunlar,ben 28 yaşında müzmin bekarım.samsunda yaşıyorum ve çalışıyorum.
1,55 boyunda ,57 kg ,ayak numarası 36 ,göğüs ölçüsü 90olan balık etli minyon bir hatunum ama bana hediye alacak cancağazım lütfen kıyafet alma.çünkü göğüsleri maşallahlık beli incecik biri olarak kendim bile zor kıyafet yakıştırıyorum kendime :))
sarı hariç her renkden hoşlanırım,favori rengimse kırmızıdır.
kokoş bir hatunumdur,inciği boncuğu çok severim.hobi olarak takı tasarımı yapar,kitap okur,elişi yaparım.kişisel bakımada çok özen gösteririm.makyajsız sokağa çıkmam.

benim için cidden hediyenin pahalısı veya kalitelisi değil özenle ve sevgiyle hazırlanmış olması önemlidir.

Merhaba canım arkadaşlarım bende tanıtayım kendimi:icecream:

22 yaşındayım.15 Temmuzda 23 ten gün alıcam bayanssulusmile sekreterim

12 Temmuzda 1 senelik evli olacağım inşallah henüz bebeğimiz yok nasipse olur:Saruboceq:

öncelikle bana alacak arkadaşa şimdiden teşekkür ederim ne alırsa kabulümdür.

benim en çok sevdiğim renkler mor-yeşil-petrol mavisi-fuşya rengi bu renkleri çok seviyorum.
işim gereği hafta içi resmi giyiniyorum ama hafta sonu spor takılıyorum alt bedenim 40 üst bedenimde M iç çamaşırında üst beden 80 alt beden 40 yine
makyaj yapıyorum çok abartmamak kaydıyla.Takı da kullanıyorum ama sade şeyler büyük takıları sevmiyorum

evimde genellikle mor-siyah-kırmızı-krem hakim süs eşyalarını seviyorum mutfak eşyalarını da severim
çanta cüzdan onlardan da hoşlanırım :tomato:

kapalı değilim sigara kullanmıyorum

ne olursa olsun bana gelen hediye kabulümdür şimdiden gönderen arkadaşıma teşekkür ederima.s.

Bir kez daha tanıtıyorum kendimi:

43 yaşında, 1.67 boyunda, balık etli (Küçük bir balina şeklinde diyelim), sarışın, mavi gözlü bir hatunum. Öğretmenim ve 18 yaşında bir oğlum, 12 yaşında bir kızım, 47 yaşında da bir kocam var.

38 numara ayakkabı giyiyorum, bazen 39 bile olabiliyor. Bedenim 42 ama giyim kuşam şeklinde bir hediye almazsanız sevinirim. Çünkü üstüme uymazsa ve ben onu kullanamazsam çok üzülürüm.

Şal, her türlü takı, ilginç mutfak eşyalarına bayılırım.

Kendime çok bakarım ve bu nedenle müthiş bir makyaj malzemesi ve kozmetik koleksiyonuna sahibim. Kaliteyi severim ama çok pahalı şeylerle kaliteyi karıştırmayacak kadar da akıllı olduğumu düşünüyorum.

Ortalıkta süs eşyası sevmem. Benim için önemli olan eşyanın işlevsel olmasıdır. ıçine her türlü dağınıklığımı koyabileceğim sepetler, ilginç mutfak gereçleri, kırlentler, modern örtüler severim. El emeğine saygım sonsuzdur.

Tam bir kitap kurduyumdur. Dan Brown ve Jean Paul Grange hastasıyım ve tüm kitaplarına sahibim. Sadece zevkimi bilmeniz açısından yazar adı verdim.

Üslubum sizi korkutmasın; çok küçük şeylerle mutlu olabilen bir yapıya sahibimdir aslında. Bir telefon kılıfı, bir çöp kovası, bir mutfak bezi alıp çok mutlu olabilirim.

"Evim Güzel Evim" topiğinde evimle ilgili bir konum var zaten. Kolay ulaşılabilen bir üyeyim. Çok fazla hafiyelik yapmanıza gerek kalmayacak yani.

Şimdilik bunlar geldi aklıma. Daha sonra bazı eklemeler yapabilirim.

valla nediyeyim. orta yaşlı bekar,bir hatunum:)
boyumu kilomu desemmi.
zayıflamaya çalışıyorum.162 .55 buçuk.
ayaklarım mini miniciktir boyuma göre küçüktür. 35.
kilo olarak,52 olursam ,.dünyalar benim olur. göğüslerden üst large, alt medium 38 giyiyorum.bu yüzden bikini bulmakta sorun yaşıyorum.

spor abiye tarzı severim.
salaş ve bol giyinirim. omuzları genelde açık bluzlar severim. ama mutlaka salaş olacalk
bu arada kıyafet istemem. çünkü kıyafette seçiciyim.
etek sevmem.
pantaloncuyum.elbisede pek sevmem.
takı düşkünüyüm. arkadaşımın yaptığı tasarım takılara epeyce para saymışlığım vardır.korku ve gerilim kitapları düşkünüyüm. dean koontsun kitaplarından kolleksiyonum vardır. arkeoloji ve sanat tarihi mezunuyum. bu konuda kitaplara bayılırım.

. siyah düşkünüyüm. kırmızı sevmem. bana sarı ,somon, turuncu,asla gitmez. (kıyafetlerde tabii) makyaj malzemelerinede aşırı düşkünüm. rujlarda allıklarta karamel tonlarına bayılırım. farlardada kahve ve karmeller gider bana... bakımı severim.

vs vs vs:))

Son düzenleyen: Moderatör:
eveeeeeeeeet sıra bende;
yakında 43 yaşında olacağım,
kapalı,tombkmi tombik bir ablanızım.bu nedenle giysi istemiyorm.olmama ihtimali çok fazla:1:
sigara kullanmıyorum,16 ve 20 yaşlarında 2 oğlum var.
küçük şeylerle mutlu olabilirim,mutfak eşyalarını severim.renk ayırmam.
daha ne yazsam bilmiyorum.sade biriyim işteopuyorumnanaktan

Anam ne kadar uzun anlatmışsınız valla...
Neredeyse hepsini okudum ama çekiliş sonucu belli olsun bana kim çıktı ise tekrar okurum onu unutrum bu kadar şeyi :1:

Bende kendimi tanıtayım 24 yaşında yeni evliyim ve erkek annesi olacağım :CüvCüv:
Benim söyleyeceğim fazla birşey yok her ne olursa olsun severim...Ki birçok kişi de beni az çok tanıyor
Boyum ve kilomu söylememe gerek yok çünkü kilom her an değişebiliyor :kedi:Malum gebelik kaydirigubbakcemile3

Mavrulam ben sizi pek tanımıyorum ama -tatlicadiarzu-

Hangi renkleri sevdiğinizi felan yazsanız bedeninizi felan az çok fikir olur belkim bana çıkarsınız kimbilir sempatiksalakcinni

Buara rabbim hayırlı doğum nasip etsin.Erkek evlat ha çok güzel bir haber :enbuyukkk:

Şimdi sahalarda ben ben ben
:lepi:
24 yaşına bugün basmış tazecik bir kızcağızım ben... -tatlicadiarzu-
175 boyunda 58 kiloyum... sositososito
Mankenler ölçülerini bana göre ayarlarlar, kilo alıp verirler -tatlicadiarzu-
Şaka bir yana, hediye konusunda kıyafetten hoşlanmam... a.s
Olur olmaz gerçi zayıfım, Üste M boydan dolayı, Alta da S giyiyorum beden olarak da 36 bedenim ama renk ve model konusunda biraz takıntılıyım malum tekstilciyim ondan biraz zor beğeniyorum... şakkıdı
Takılara bayılırım özellikle küpe ve bilekliklere... :lepi:
Makyaj konusunda ise yeterince malzemem var ve çok makyaj da yapmıyorum doğallıktan yanayım a.s
Ayakkabı numaram 37
İç çamaşırı konusunda Allah maaşallah bir göğüs verdiği için dantelli süslü püslü takımlara uzaktan kötü kötü bakışlar atarak geçiyorum.
Zaten bekarım giyinip kime göstercem ki? kötükedihüso
Evlenmek için henüz ağıma kimseyi düşüremedim de... :3:
Neyse özel konulardan çıkayım haklısınız sıkıldınız sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
İç çamaşırına pek takılmam esasında, mümkünse istemem... sengözlerimebaksanab

Mavrulam ben sizi pek tanımıyorum ama -tatlicadiarzu-

Hangi renkleri sevdiğinizi felan yazsanız bedeninizi felan az çok fikir olur belkim bana çıkarsınız kimbilir sempatiksalakcinni

Buara rabbim hayırlı doğum nasip etsin.Erkek evlat ha çok güzel bir haber :enbuyukkk:

Ay bacım bedenim belli değil ki bu aralar şaşmış durumda hele sürekli genişliyorum her yerden:1: çok parlak renkleri sevmem , sade biriyim herşeyin sadesini severim...
Ayakkabı numaram klasikte 37 sporda 38
Hediyenin her çeşidini severim süs eşyalarını, farklı olan herşeyi severim...
Makkajla pek aram yok , değişik takıları severim...
Tesettürlüyüm... Bu kadar boshayallersmile

Son düzenleme:
Back