• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaygın anksiyete sorunu olan yada yardım edebilecek kişi var mı bana?.

baykez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
68
1
36
Afyon
arkadaşlar panik atak hastasıyım ve şu an yaygın anksiyete yaşıyorum ağlıyorum inanınki çok korkuyorum endişeleniyorum kötü bişey olacakmış hissi doğuyo bende,midem bulanıyo düşecekmiş gibi oluyorum eli ayağım her yarim titriyo lütfen yardımcı olun lütfen....

bende de var anksiyete ama benimki ciddi bişey deil tek bi konu üzerinde takıntılıyım sadece ama ben anladımki bi şekilde düşünceni engelliceksin.düşündüğün şeylerin seni hasta etmesine izin vermiceksin.kafandaki düşünce seni hasta duruma düşüremez böyle şeyler düşünerek hafifletebilirsin.unutma bu hastalığıda sen yapıyosun sen düşündüğün için oluyo tek yapman gereken düşünme düşünme düşünme.kafandaki düşünceyi sen yenebilirsin düşünmediğin sürece hiçbişey seni kötü hale sokamaz :) psikoloğa gidiyosundur yinede umarım tek başına aşamıyosan yardım almalısın :79:

evet düşüncelerden doğuyo bu hastalık çok düşünüyorum gerçekten kafam beynim ve kalbim çok yoruluyo ve ağrıyo bu yüzden... ama düşünmektende kendimi alıkoyamıyorum takıntılııyım hepside var diyebilirm bu hastalıkta ki herşey var ama yinede şükürler olsun okuyunca falan geçiyo biraz bu hastalık çok zor Rabbimm daha zorlarını yaşatmasın bu hastalığıda düşmanıma bile vermesin.. çünkü hayattan zevk alamıyosun...

:24:
arkadaşlar panik atak hastasıyım ve şu an yaygın anksiyete yaşıyorum ağlıyorum inanınki çok korkuyorum endişeleniyorum kötü bişey olacakmış hissi doğuyo bende,midem bulanıyo düşecekmiş gibi oluyorum eli ayağım her yarim titriyo lütfen yardımcı olun lütfen....

anksiyete...........
en kısa zamanda psikologa gidiyorsun eğer ilaçsız halledebileceği kararına varırsa sadece onunla yok ilaç da gerekir derse psikiyatra gidip ilaca başlayıp ilac ve psikolog görüşmeleriyle bu işin üstesinden gelirsin allahın izniyle....yok beklersen daha bu yaşadıklarına neler eklenir sayayım mı???
lütfen git...

doktora gittim ilaç verdi ama ben 2 hafta kullanabildim sadece... doktor hamile kalırsan bu ilacı kullanmaycağımı söyledi bana bende bıraktım güzel bi ilaçmıydı bilmiyorum zaten en az 1 sene kullanmam lazımmış yararı olması için bende bi bebek düşünüyorm zaten nasip olursa... anksiyete gerçekten çok kötü bişey, hep kötü şeyler düşündürüyo insana biliorum neler ekleneceğini ama n bi ilaca bağlı kalarak yaşayamam... bu hastalığın beyinde bittiğini bilyyorum sadece inş hepimiz hakkında Rabbim şifa verr inş... canım sağolun

Çok teşekkür ederim Yeşim hanım. inanın ki bu durumla yaşamak çok zor biliyorum hele ki birde anne olmak istemem daha da tedirgin ediyo beni korkuyorum tek sorunum bu düşüncelerimle, kendime yönlendirdiğim kötü hislerle korkuyorum.İlaçlar fayda vermiyo versede kullanmak istemiyorum artık çünkü beynimde bitmesi gerkiyo önce bu korkuların. Her zaman değil arada oluyo kendimi iyi hissettiğim zamanımda var.Eğer hamile kalırsam biliyorum ki bu sefer daha çok korkucam bebeğimi doğuracakmıyım,işte doğum anında ya bişey olursa gibi sorularım başlayacak bu sefer yani durum vahim.. Tabi önce Allhatan sonra hekimlerimizden yardım diliyoruz... teşekkürler....

Devamlı iyi şeyler düşünerek hayata pozitif bakarak kendini dışarı atarak birşeylerle uğraşarak atarsınız ben böyle yendim

biliyorum canım iyi düşnürsem zaten Allaha şükür hiç bi sorunuım yok.. işte hep şeytanın vesvesesi ama bundan sonra kendime hakim olmayı öğrenicem gündüz çalışıyorum zaten işteyim bi şeklde geçiriyorum ama bazen gece oluyo o beni deli ediyo işte ... Rabbim hepimize şifa nasip etsin inş....

evet canım bunu hep diyorum şükürler olsun içimdeki sıkıntıyı alıyo ayetel kür_si yide çok okuyorum dualarla iyi oluyorum zaten... Rabbim her şeyin bi çözümünü vermiş zaten arayıp bulmakta bize kalmış. İeytanın vesvesesinden başka bişey değil bu bence Rabbime sığınırım ona şükürler olsun... çok teşekkür ederim sağol. canım.

Allaha şükür hiç bi sorunuım yok.demişsin ya bütün sorun burada başlıyor.
her şey yolunda gidince insan kaygılanıyor,hele akşam karanlık çökünce.
gençliğimde ben de yaşadım bu kaygıları.panik atakmış,şimdi öğreniyorum.
yakınlarımdan ani ölümler oldu,sıra benim ailem de mi acaba diye diye,kendimi yedim bitirdim.
akşam olunca titremelerim tutardı,o zamanlar psikiyatr değil asabiye doktoru denirdi.
doktora gittim durumumu anlattım,o var mı,bu var mı v.s.hepsine evet deyince.sana da rahat batıyor demişti.yakın arkadaşlarımı kaybettim dedim.BİZ Mİ YAPTIK demişti.
bana ilaç yazmıştı 1 gün kullandım,bıraktım.ömrüm boyunca doktorun dediği aklımdan çıkmadı.
yapacağın şey sürekli olumlama yap,kesinlikle negatif düşünme.ruhu dinlendiren cd ler var,onlardan al,yatarken dinle.'hayatım değişti.com'da var,araştır.21 gün dinlemen gerekiyormuş.
bir de sıkıntıya düştüğün an ELEM NEŞRAHLEKE SADREK 70 DEFA TEKRARLA.BAK NASIL RAHATLIYORSUN.

canım öncelikle psikolojik yardım alman gerekiyor bende 3 sene önce atlattım bu hastalığı sana çok önemli bi önerim var bende çok faydalı oldu el işiyle uğraş mesela resim yap güzel çizip çizmemen önemli değil kafandan bişeyler tasarlamaya çalış kağıt üzerinde inanki çok faydası oluyor ben öyle yapmıştım biede hep olumlu düşünmeye çalış hiç korkma atlatıcaksın..

teşekkürler arkadaşlar inanki bu aralar yine kötüyüm eşim zaten hiç anlamıyo beni bağırıp çağırıyo olura olmaza, beni sevmiyo diye düşünüyorum artıkki daha 7 aylık evliyiz çok üzüldüm bu süreç içersinde de buda atağımı daha çok etkliyo tabi atak olduğum zamnımı bile bilmez. neyse hayırlısı olsun kafama takmıcam artık insanları öğreniyorum böylelikle....

Rahatsızlığını anladığım kadarıyla biyolojik olarak yaşıyorsun, fakat kendini kontrol edebilmen bu hastalıkta önemli bir nokta. Bi aile hekimliğine yada psikiyatriye gitmeni öneririm

baykezcim bi hanım yaşam koçu yazmış bence onu denesen iyi olabilir, emin ol işine yarar, hatta dilersen kendi psikoloğumu da önerebilirim izmirdeysen, niil katre koç, psikolog dur ve aynı zamanda yaşam koçu da, ama mutlaka birilerinden yardım al bitanem

Arkadaşlar merhaba,
Size kendimi anlatayım, ben 31 yaşında bir kadınım işe alım uzmanlığı yapıyorum yada yapmaya çalışıyorum:( sorunum tabiki anksiyete. Psikiyatra gittim teşhis koydu antidepresan başlattı fakat ben kullanmayı reddettim terapi ile ilerleyeceğiz dedi ama sürekli kalp çarpıntısı ve bunaltı yaşıyorum hiçbirşekilde düzelmiyor. Saraçoğlunun bitkisel bir kürü var onu hazırlayıp içiyorum inşallah faydası olur. işe gelirken sürekli kusuyorum iş yerinde yemek yiyemiyorum, adaylarım gelmeyecek yöneticiler bana kızacaklar diye sürekli endişeliyim, yetersiz geleceğim işten çıkaracaklar rezil olacağım diye korkuyorum. Yönetici sürekli laf sokan birisi herkese böyle davranıyor ama ben herşeyi üzerime alıyorum. Nasıl kurtulacağımı bilmiyorum işi bırakmayı bile düşünüyorum ama bu paraya ihtiyacım var:) bu sorunu atlatabilen varmı aranızda ne yapmalıyım. Fırsat buldukça namaz kılıp dua okuyorum kendimi okutuyor okunmuş su içiyorum ne olur bana da çare olun:(

Arkadaşlar merhaba,
Size kendimi anlatayım, ben 31 yaşında bir kadınım işe alım uzmanlığı yapıyorum yada yapmaya çalışıyorum:KK43: sorunum tabiki anksiyete. Psikiyatra gittim teşhis koydu antidepresan başlattı fakat ben kullanmayı reddettim terapi ile ilerleyeceğiz dedi ama sürekli kalp çarpıntısı ve bunaltı yaşıyorum hiçbirşekilde düzelmiyor. Saraçoğlunun bitkisel bir kürü var onu hazırlayıp içiyorum inşallah faydası olur. işe gelirken sürekli kusuyorum iş yerinde yemek yiyemiyorum, adaylarım gelmeyecek yöneticiler bana kızacaklar diye sürekli endişeliyim, yetersiz geleceğim işten çıkaracaklar rezil olacağım diye korkuyorum. Yönetici sürekli laf sokan birisi herkese böyle davranıyor ama ben herşeyi üzerime alıyorum. Nasıl kurtulacağımı bilmiyorum işi bırakmayı bile düşünüyorum ama bu paraya ihtiyacım var:) bu sorunu atlatabilen varmı aranızda ne yapmalıyım. Fırsat buldukça namaz kılıp dua okuyorum kendimi okutuyor okunmuş su içiyorum ne olur bana da çare olun:KK43:

mrb arkadsım ben sıteye yenı uye oldum herkesın yazdıklrını okudum senınkne cvp yazılmdıgını gordum gecte olsa merk ettım smdı nasılsın ıyı mısın?umarım anksıyetnde duzlme olmustur.ınan hersey gecıyor. sen hıc merk etme

Back