Yavrusu Olan Her Can Anne !

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.226
112
Anne, her yerde ve her hayat formunda annedir. Sever, korur, kollar ve yavrusu için dağları bile devirebilir. Yarın Anneler Günü ve eminiz ki siz de yuvanızda birçok patili, yüzgeçli, pençeli dostumuza annelik yapıyorsunuz. Onlar da sizin yavrularınız. Biz bütün annelerin ve cins, ırk ayırmadan yuvasını ve kalbini açan tüm anneleri kutluyoruz…

HAYTAP

Özellikle yarın dışarıdaki TÜM DİLSİZ ANNELERİ mutlu etmeye çalışalım
Bir kap su,bir kap artık yemek biraz sevgi onlar için yeter ...
Duyarlılık gösteren herkese teşekkürler

Son düzenleme:
hayvanlara kötü davranan insanları anlayamıyorum, yaaa onlar insan değil...! ya da ben insan değilim....! harika bir konu keşke herkes elinden geldiğince bişeyler yapabilse ben bu konuda çok şanslıyım, ilk olarak kapımın önüne ben bir kap su koydum, bunu gören karşı komşumuzda bir sonraki gün bir kap su koydu kapısının yan tarafına bir kaç gün sonra 3 ev ötemizdeki komşumuzunda kapısının önünde bir kap su vardı bu olay beni çok mutlu etti, evde bir kedim var ama kapımın önünde baktığım beslediğim tam 21 kedim var :) 2 ay sonra buradan gidiyorum ama gözüm arkada kalmayacak sokağımızdaki herkes öyle bir duyarlılık kazandı ki hayvanlar konusunda çok mutluyum gittiğim yerde de inşallah yeni yeni canlar bulacağım, durmak yok.... bu dünya hepimizin dünyası

Son düzenleme:
Hayvanlara kalkan eller kırılsın diyorum ,onlara bilerek isteyerek zarar veren herkes yaptığını kendi yaşasın

Harika bir paylaşım

Teşekkürler ladyim

Paylaşım için teşekkürler.Ağlatın beniiKeşke herkes onlar kadar anne olabilse

Ben de çok duygulandım bazı resimleri eklemeye elim gitmedi
Ve keşke bütün canlara birden yardım edebilsek ...

Bizim şuan 7 anne kedimiz var.Hepsinin bahçede ayrı evi var.Gündüz yavrularını çıkarıyorlar yuvadan gece herkes mır mırr diye sesler çıkarıp kendi yavrularını evine topluyor.
.iki tane küçük anne olan kedi vardıİkisinide 3 er yavrusu var biri yavrularını öbürünün yuvasına taşımız baktık ortaklaşa emziriyorlar.İkiside çok zayıf olduğundan yardımlaşıyorlar.

Bazısı gidiyor dolaşıp geliyor yavrularına ağzında kemik bulup getiriyor.Aslında yemekleri var ama anne işte ağzında getirdiğini ortaya koyuyor mırr mırr çağırıyor çocuklarını bekliyor onlar yesin diye.Ben hayvanların bu hallerini görünce ağlayasım gelyor.

Ne güzel ya,bunun için bahçeli bir ev istiyorum ben de
Apartmanda çok zor
Benim de 5 kedim var hepsi çok küçüktü bulduğumuzda annelerinden ayırmışlar ölmeleri için
Çok aradık bulamadık annelerini

Sen varya süpersin... Ama bazı resimler canımı acıttı benim...

Bunlar da benden;

Nasıl da sarmış fıstığım bebesini.

Bunlar yukarıdakinin kızı ve torunları.

Bunlar da iki kızı. Teyzesi de sever yeğenlerini.

Ama o da bir anne...

Malesef mazide kaldı bu güzel görüntüler... Şimdi bir tanesi hariç hiç birine ulaşamıyorum.
Ah şu pis betonlar birbirimizden ayırdı bizleri... Halbuki çocukluğumdan beri hayalim olan bahçeli evim olsaydı şimdi hep birlikte yaşıyor olacaktık..

Çok güzel hepsi :)
Sen geçenlerde bir kedi bulmuştun eve almıştın hala sende mi?

hepsine bayıldım..
zaten kedi delisiyim......
ama bi okadar üzüldüm(
teşekkürler..
benimde bi kedim var gidipde seveyim canım çekti::)

Çok güzel hepsi :)
Sen geçenlerde bir kedi bulmuştun eve almıştın hala sende mi?

Canım hangi kedi? :44: Off bu hafıza...

hepsine bayıldım..
zaten kedi delisiyim......
ama bi okadar üzüldüm(
teşekkürler..
benimde bi kedim var gidipde seveyim canım çekti::)

Ben yine benim mubişe kaldım... Allahtan sevdiriyor sıpa.

ben de ev arkadaşıma çiçek koparıp kedişimizin tasmasına iliştirip kutlamayı hayal ediyordum bugün,"onun bi annesi de sensin" diye,ama günüm o kadar sıkıntılı geçti ki,eve gelirken çıktı aklımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…