- 3 Ekim 2012
- 156
- 74
Evet bugün de gördüm çok şükür. Bacaklarında morluk vardı önceden dolaşım az olduğu için bugün pamuk gibi olmuş bacakları bembeyazdı doktora sorduk dolaşımı düzelmeye başlıyor dedi hamd olsun
Uyutmak için verdikleri ilacı hafif hafif kesmeye başlamışlar tepkisine göre zamanla ilacı tamamen keseceklermiiş ama biraz zaman alır dedi. Olumsuz bişey yok bin şükür. Rabbim daha çok dua edip yalvarmamızı bekliyor
Her daim okuyabilirsiniz Sayısız da, bebeğimizin adi Adem meteYolda giderken Ya Şafi okuyabilir miyiz bebeğin niyetine acaba? Yoksa belli zamanı var mi
ay çok şükür penyezim annenin yazdığı mesajı okurken ağladım. çok sevindim.
çok şükür çok sevindim. Allah size bağışlasın yavrunuzuEvet bugün de gördüm çok şükür. Bacaklarında morluk vardı önceden dolaşım az olduğu için bugün pamuk gibi olmuş bacakları bembeyazdı doktora sorduk dolaşımı düzelmeye başlıyor dedi hamd olsun
Uyutmak için verdikleri ilacı hafif hafif kesmeye başlamışlar tepkisine göre zamanla ilacı tamamen keseceklermiiş ama biraz zaman alır dedi. Olumsuz bişey yok bin şükür. Rabbim daha çok dua edip yalvarmamızı bekliyor
İlacı tamamen kesmişler uyanmasını bekliyoruz. Mr çekilecekmiş hafta içi. Doktorlar ne kadar moral vermeselerde kalbimin %1 i korkarken %99u umut içinde. Geçecek bu günler gönülden inanıyorumVarmı kuzum bi haber
Hemen ekliyorum yasin okumasını Rabbim kabul etsin
Okunan Yasin 39
Okunan YA ŞAFİ CC 303.000
Rabbim umutlarimizi gerçeğe dönüştürsunİlacı tamamen kesmişler uyanmasını bekliyoruz. Mr çekilecekmiş hafta içi. Doktorlar ne kadar moral vermeselerde kalbimin %1 i korkarken %99u umut içinde. Geçecek bu günler gönülden inanıyorum
Rabbi Yessir 313 mü okuyalım. Ben başladım okuyorum.Rabbi yessir duası 313 okudum
Toplam okunan Yasin 44
Toplam okunan YA ŞAFİ CC 308.500
Ne kadar okursanız canım duanın sayısı 313Rabbi Yessir 313 mü okuyalım. Ben başladım okuyorum.
Tamam canımNe kadar okursanız canım duanın sayısı 313
Ha illa bu sayı okunucak diye bir şey yok 100 200 ne kadar okunursa o kadar faydalı
Şükürler olsunİlacı tamamen kesmişler uyanmasını bekliyoruz. Mr çekilecekmiş hafta içi. Doktorlar ne kadar moral vermeselerde kalbimin %1 i korkarken %99u umut içinde. Geçecek bu günler gönülden inanıyorum
Bende 200 okuyorumNe kadar okursanız canım duanın sayısı 313
Ha illa bu sayı okunucak diye bir şey yok 100 200 ne kadar okunursa o kadar faydalı