Yavrumun bu haline çok üzülüyorum

Cok tesekkurler. Peki bu sonradan olabilir mi biz bezi hic degistirmedik ama son 3 aydir bu sorunu yasiyoruz. Sizde nasil oldu
Diğer arkadaşlar istismar üzerinde durmuşlar, tâbi ki bunu da değerlendirin. Aklınızın bir köşesinde dursun ama ve. Bez kaynaklıdır diye düşünüyorum.
Biraz açık olacak, adet zamanlarımda bende de pedin sürtünmesiden bir acı oluyor ama enfeksiyon ya da dıştan görünür bir tahriş yok. Bez sadece tam idrar çıkışının olduğu bölgeye değerse çok acı veriyor. Kızınızda da böyle bir durum olabilir.
Bence bir gün de bezsiz geçirmeyi deneyin. Eğer canı acimazsa hem bezden kurtulmak için daha hevesli de olur.

İnanır mısınız bezsiz tutmayi cok denedim. Ama bez takmak istiyor şaka gibi rahatsiz oluyor bez olmamasindan. Bez taktirana kadar agliyor.

Antibiyotik kullandı mı bazı antibiyotikler vajinal kaşıntı yapabilir ve bu vaginal florayı bozup mantar gelişebilir ayrıca deterjan değişikliği şampuan değişikliği sahte şampuan alerji yapmış olabilir

Hayir ilac antibiyotik vs kullanmadi. Dün bez degistirdik. Bugun sanki daha iyi gibi ama bilemiyorum. Gece gorucez. Insallah sadece beze karşı gelişen bi alerjidir.

Canım bezle alakalı olabilir benim oğlum üç yaşında mesela bez kullanmıyor geceleri sadece kullanıyor,artık tuvalet eğitimi vermelisiniz bence,ama mesajlardan okuduğum kadarıyla diğer konuysa gerçekten çok üzülürüm ama bu ihtimali de düşünmek lazım,sanki benden yardım istiyor gibi demişsiniz bilemedim açıksası inşallah öyle değildir..

Bebeğinizi hiç yanınızdan ayırmadığınızı ve sadece eşimiz ve ailenize emanet ettiğinizi söylemişsiniz bu ağlamalarından sonra bebeğe bakan ailelere verdiğinizde ya da kucaklarına aldıklarında aşırı tepkileri oldu mu bebeğinizin bende amcamdan tacize uğramıştım ne acıdır ki daha 10 yaşında bile değildim. Babamla amcamlara gittiğimizde amcam odaya götürmek istedğinde kapıyı parçalardım ağlardım gitmek istemezdim. Bir düşünün derim umarım öyle birşey yoktur Allah bütün evlatları korusun.

Yani sanki anne cok aciyo bi sey yap der gibi ağlıyor bazen. Öteki konuya ihtimal veremiyorum

Of çok geçmiş olsun. Ne kadar çok kişi yaşamış böyle tacizleri. Ne pis bi dünyadayız. Hayir kizim aileme gittigimizde cok cok mutlu olur hepsini cok sever. Esimi de oyle babacidir zaten

Yani sanki anne cok aciyo bi sey yap der gibi ağlıyor bazen. Öteki konuya ihtimal veremiyorum
Yani doktora götürmüşsünüz herşey normal geriye iki ihtimal kalıyor biraz bez olmadan deneyin düzelirse tamam,düzelmezse diğer sebepten olabilir maalesef ve ayrıca doktor da bez hakkında uyarı yapmadı mı yani tuvalet eğitimi hakkında falan,bide eğer tacizse illa yırtılması gerekmiyor affedersiniz elle falan da olabilir Allah korusun

Of çok geçmiş olsun. Ne kadar çok kişi yaşamış böyle tacizleri. Ne pis bi dünyadayız. Hayir kizim aileme gittigimizde cok cok mutlu olur hepsini cok sever. Esimi de oyle babacidir zaten
Peki kızınızı ailenize bıraktığınız da hiç evlerine misafir falan gelmiş mi? Komşu olur tanıdık olur

Allahim ben duymaya dayanamıyorum siz bide yaşamışsınız. Kim bilir nasil bir travma. Allah kahretsin böylelerini. Insan degil onlar
34 yaşındayım hala atlatamadım o geberdi gitti ama anneme olan öfkem hiç bitmiyor çünkü annem biliyordu ama engel olmuyordu yada olamıyordu bilmiyorum ama eşim bile farkediyor neden annene karşı öfkelesin diyor söyleyemiyorum da nedenini

Merhaba bu sorunu cozebildiniz mi? Eltimin oğlu bu durumda her tuvalet bir kabus oldu cocuga

Bu konu cok moralimi bozdu. Okuduklarima cok uzuldum. Allah butun tacizcilerin belasini versin.
Konu sahibi insallah hemen caresini bulursunuz. Yavrucaga cok uzuldum. Derdini bile anlatamamasi, o haldeyken yardim edememek insani kahreder.

Merhaba bu sorunu cozebildiniz mi? Eltimin oğlu bu durumda her tuvalet bir kabus oldu cocuga
Merhaba kabızlığımı çok şükür çözdük ablası kronik kabız olduğu için hep tetikdeydik zaten laxafiber preyotik şase kullndı bir ay elhamdulillah iyi geldi ilaç değil takviye gıda zaten diyet yaptı düzelinceye kadar un ,şeker ,süt, patates,havuç ,elma,muz vs uzak durdu .Birde anestol pomad var uyuşturma etkisi var gene ablasına vermişti doktor kakam geldi deyince sürüyor dum gerçekten rahatlatıyor du yapabiliyor du

Çok teşekkür ederim, bizimki yapmaktan korkuyor acıyacak diye, tuttuğu için kabız oluyor ama dediğiniz probiyotigi soylicem sağolun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…