• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler yavruma dua edelim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Zxuxmmin

RABBIMIN EMANETISINIZ
Kayıtlı Üye
16 Mart 2007
1.918
9
116
- Yurtdışı
Biliyorum herkesin bi derdi tasasi var, teyzeleri bebisim icinde bi dua edin. Allah yalvarislarimizi muhakkak duyar, cünkü hepimiz anneyiz.

Cnm Bebişinin Neyi Var Yazsaydin Ya Ufakmi Doğdu.......sorun Nedir Tabiki Dua Ederiz Allah Sağlikli Uzun ömürler Versin Ve Seninde Yardimcin Olsun......

bebegim 28 haftalik dogdu
1. ayda dogdu
ve hala hastanede
aslinda yazacak cok sey varda
artik yoruldum, bazen dayanacak gücüm kalmadi, dua edelim, baska yapabilcegim bisey yok
Elim kolum bagli bekliyorum iste

zümmin canım hep aklıma geliosun takip ediyorum seni ve bebeğini, dua da ediyorum Allah onu sana bağışlasın inşallah sağlıkla çıkın hastaneden tez zamanda, dualarımız hep seninle, bırakma kendini kızın gibi güçlü ol sende eşinle sarılın birbirinize, her zorun bi çıkışı varmış az daha sabır canım, Allah yardım eder, şifa bulur kızımız tez zamanda inşallah

Canim; seni çok ama çok iyi anlıyorum. Ben 24 haftalık hamileydim erken doğum başlamıştı, rahimim 2 cm açılmıştı hastaneye yattığımda. Rahimimi diktiler ve 34 haftanın sonuna kadar hastanede hiç kıpırdamadan yattım. Erken doğurdum Allahtan küfeze gerek kalmadı. Hastanede yattığım süre zarfında bir çok arkadaşım erken doğurdu. En yakın akrakadaşım 28. haftada doğurdu ve kızı maşallah şuanda 4.5 kilo ve evdeler içini ferah tut. Ben İzmirdeyim ve izmirde küfez sıkıntısı var. Küfezsizlikten insanlar bebeklerini kaybediyorlar. Küfeze girip yaşamayan yok. Allahın izni ile bebeğine kavuşacaksın. İyi haberlerini beklerim..

allah yardimciniz olsun gercekten zor olsa gerek bunu yasayan bilir evet
allahim bebegine sifa versin sizlere bagislasin insallah
dua etmez olurmuyum hic ederim tabiki insallah dualarimizla bebegin sizle evine doner

canım cok egcmiş olsun Allah bebeğini sana bağıslasın sağ salim.bak ben de 26 haftalık doğum yaptım 2 ay küvezde kaldı kızım.şimdi 2.5 yasında maşallah.canavar gibi yaramaz.kocaman oldu masallah.insallah sen de getirirsin bebeğini evine.nerdesin hangi hastanede bebeğin?

tabi Ederiz Canim Ben Sahsen Kendi Adima Devamli Dua Ediyorum Senin Icin Ve Bebegin Icin.rabbim Onu Sana Bagislasin Canim.simdi Nasil Durumu?

Cnm Rabbim Yardimcin Olsun... Allah'im Bebeğini Korusun Bende Seni çok Iyi Anliyorum Keşke Benim Bebeklerim Dayansaydida 26ya 28e Kadar Dr.ozaman Korkma Demişti Ama Malesef çok Erken Geldiler... Senin Yavrun Inaniyorum çabuk Sağliğin Akavuşak Korkma Annesi... Yavrun Allah'a Emanet... Dualarimiz Bebişinle...

Allah yardımcın olsun Allahım inşallah en kısa zamanda evladına acil şifalar versin
Allahım sesimizi duy arkadaşın bebeği için yaptığımız duaları kabul et en kısa zamanda inşallah sağlığına kavuşur.Rabbim sana bol sabırlar,dayanma gücü versin,rabbim bebeğini sana bağışlasın AMİNNNNN:teselli:

canım,tüm kalbimle allaha bebeğini sana bağışlaması için dua ediyorum...
allah hepimizin evladını bağışlasın bize acılarını göstermesin...sende umidini kaybetme,senin iyi düşünmen gerekiyor.güçlü olmalısın,çünkü bakıma muhtaç bir bebeğin var....

merhaba canım bende senin gibi erken doğum yaptım .benim oğluşumda 780gr doğdu.ama şimdi iyi allahta senin ve yavrunun yüzüne baksın .dualarım sizinle. geçmiş olsun canım

Allah yardımcın olsun canım bende 27 haftalık doğum yaptım bu sene 2.ayda ve bebeğim hala hastanede yoğun bakımda ne zaman çıkacağıda belirsiz seni çok iyi hemde çok iyi anlıyorum neler yaşadığını biliyorum sabır etmekten başka bişi gelmior elimizden benim konumu takip edebilirsin hergün yazıyorum birbirimize en azından bu şekilde destek olup azda olsa ferahlayabilioruz :(

son gelişmelerden haberdar edersen çok mutlu olurum benim sana seninde bana tavsiyelerin olabilir biz senle şuan aynı kaderi yaşıoruz dularımız tüm erken doğum yapanlara ve bebişlere :(

zümminciim allah bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri tez zamanda göstersin sana. bak şerifeciim de bebişini hastaneden alacağı evine götüreceği günü bekliyor umut bebeklerimiz iki oldu allahım sesimizi duysun bebişleri anneciklerinden ayırmasın inşallah

Allah yardımcınız olsun bebişinize şifalar versin tez zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Back