Yavru kedimde göz problemi

daisytulip

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mart 2010
79
1
iyi akşamlar,Terkedilmiş olarak bulduğum bu yavru kediye kıyamadım ve eve aldım.aldığımda sanırım 1 haftalık falandı. 2 haftadır bende ve annesinin yokluğunu aratmamaya çalışıyorum fakat 2 gün önce SOL gözünde bir problem olduğunu farkettim bana yardımcı olur musunuz?Fotoğraflarını ekleyeceğim nesi var,nasıl tedavi ederim?
Şimdiden herkese çok teşekkür ederiz
as.jpg:
ds.jpg:

Büyütmek için lütfen resimlere tıklayınız

Çokta tatlıymış yaaa:KK16:Büyük ihtimal mikrop kapmıştır...yalanırken patilerini yüzüne sürmemesine dikkat edin elinizden geldiğince..ve bi an önce bi veterinere götürün,merhem verir büyük olasılık..
Ama üstünde durmazsanız zamanla çok daha kötüleşebilir sakın ihmal etmeyin yani:KK30:
Miniğe geçmiş olsun..

öncelikle teşekkür ederim onu dışarda bırakmadığınız için.bence bi vet.e götürün zamanla daha kötüye gidebilir miniğin gözüşü :KK43: canı acıo da olabilir kıyamam söyleyemez ki...

en kısa sürede veterinere götürün mutlaka, yavru kediler gözlerini çok kolay kaybedebiliyorlar. sonradan pişman olmayın. geçmiş olsun.

Hemen vet.e götürün. Buna benzer bir sebepten bir cok kedim gözünü kaybetti. Vet. merhem verir size büyük ihtimalle. Ayrica sIk sIk gözünü kaynatilip sogutulmus suyla ya da eczaneden alinmis dezenfekte edilmis saf suyla temizleyin. Gecmis olsun.

canım benım kedımınde gözünde intihaplı akıntı oluyodu eeczaneden serim fizyolojık aldım gözünü onunla temzıledım veterınere götürdüm oda bana gözü için bi damla verdı bugun 3. gunu akıntı gitti. sakın aksatma gözünü kaybedebılır

sipragut goz damlasi... gun icinde 4 - 5 kez 1 er damla damlatin iki gun icinde hizla iyilestigini farkediceksiniz,dikkat etmeniz gereken goz akintisinin yani sira halsizlik,istahsizlik,yurumede dengesizlik gibi emareler mevcud ise acil veterinere goturmeniz tavsiyem...Yavru kediler de ne yazik ki olumle sonlanan genclik hastaligi da olabilir...simdiden gecmis olsun

Ona bir yuva verecek kadar guzel bir kalbiniz var :KK71: en kisa surede veterinere goturun damla yada merhem verecektir ama yavru kedilerde goz akintisi ihmale gelmez. Goturene kadar steril su yada kaynamis sogumus suyu pamuga dokerek dikkatlice silin.

Inanin her sabah minik kizim beni uyandiriyor oyle guzel ki evde salina salina dolasmasi sizinle oynamasi her gun hirhir hirlama sesini duymak... bambaska :87:

Kedim Osmaniye bundan 1.5 ayönce doğum yaptı dişi olan yavrumuzdada göz problemi vardı her sabah düzenli olaraktan fazla bastırmadan pumuğu hafif ıslatarak gözlerini ov ve mümkün mertebe anneye göstermeye ve yavrusu ile ilgilendirmeye çalış anne onu kendi salgıladığı salgılarla tedavi eder..
eğer drum iyiye değilde kötüye gidiyorsa hemen bi veterinere baş vurun ..

:KK49: öncelikle herkese çok teşekkür ederim ilk olarak kaynatılmış su ile sildm 2-3 gündür düzelme var.Akıntı gitti ve düzeldi.şayet aksi olursa hemen Vet' e gideceğiz

X