nazzo Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2011 82 0 28 Kasım 2011 Konu Sahibi nazzo #61 LadyEvil .!.: Cadı ya ağrısı sızısı yok o zaman ona da şükür Sonucu bize haber ver :/ Genişletmek için tıkla... tamam canımmmmmmm sabah olsun da gidelimm iyi gecelerrr öptuukkk
LadyEvil .!.: Cadı ya ağrısı sızısı yok o zaman ona da şükür Sonucu bize haber ver :/ Genişletmek için tıkla... tamam canımmmmmmm sabah olsun da gidelimm iyi gecelerrr öptuukkk
nazzo Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2011 82 0 5 Aralık 2011 Konu Sahibi nazzo #62 canım bi yandan çok sıkkın biyandan iyi buna şükür diyorum... yavrucuum kısmi felç olmuşş....
FURKANCA Nirvana Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2008 447 27 49 6 Aralık 2011 Konu Sahibi nazzo #63 çok üzüldüm çok geçmiş olsun bizimde kedimizi bu yaz araba ezmişti çok üzülmüştük
asifnothinghappens as if nothing happens... Kayıtlı Üye 4 Kasım 2011 407 14 6 Aralık 2011 Konu Sahibi nazzo #64 nazzo .!.: canım bi yandan çok sıkkın biyandan iyi buna şükür diyorum... yavrucuum kısmi felç olmuşş.... Genişletmek için tıkla... konuyu şimdi gördüm geçmiş olsun demeden geçemedim. çok, çok geçmiş olsun:2:
nazzo .!.: canım bi yandan çok sıkkın biyandan iyi buna şükür diyorum... yavrucuum kısmi felç olmuşş.... Genişletmek için tıkla... konuyu şimdi gördüm geçmiş olsun demeden geçemedim. çok, çok geçmiş olsun:2: