iyi günler kızlar, bugun yavru kedim balkondan düşmüş arka bahçeye... beli tutmuyor ama arka patilerini hafifçe sıktığımda çekiyor ... acaba kalıcı birşey olur mu? sabah ilk işim veterinere gitmek olucak ama sizinle paylaşmak istedim içim çok sıkılıyor... çok üzülüyorum. bir de karnı şiş tuvaletini de yapmıyor ya da yapamıyor korkudan mıdır? lutfen yardım edin..
canım geçmiş olsun..
ama sabahı beklememen lazım bence çünkü iç kanama geçiriyor olabilir..
24 saat açık bir klinik bulamaz mısın acaba?
ay yazik ya kim bilir nasil aci cekiyordur...
bencede sabahi beklemeyin...
COK GECMIS OLSUN...ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN(AMIN)
off çok sıkılıyor içim yok canım edirnede zorr... bitane saglam veteriner vvar zatenbuarada babamdan gizli bakıyorum zatn.. off şansımı..... Allah ım yardım et sabahı çıkaralım... haraket edemediği için mi acaba kulakları üşüyor
AMİN...! Allah ım onu korusun zaten gözleri doğuştan körbuyuzden düştü... omurgasına dokundurtmuyor... Tek dilegim iç kanama olmaması Çok duaya ihtiyacı var kızlar o cok masum hiç bi sucu yokki gozleri kör diye hayata da küsmedi çok neşeliydi oyun bile yapıyordu hayata inat...
Allah ım nolurrr şifa ver bu verdigin cana..
veti arasan???
belki açar kliniği..
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun kaçıncı kattan düştü.İnşallah sabah herşey için çok geç olmaz:26:Şimdi hemen götürme şansın olsa iç kanama ihtimaline karşı iğne yapılırdı..Kaburgasında kırık olsa sürekli miyavlardı diye düşünüyorum belki hafif bir incinmedir.Ama iç kanama riski var.Şuan yürüyüp koşabiliyormu.AMİN...! Allah ım onu korusun zaten gözleri doğuştan körbuyuzden düştü... omurgasına dokundurtmuyor... Tek dilegim iç kanama olmaması Çok duaya ihtiyacı var kızlar o cok masum hiç bi sucu yokki gozleri kör diye hayata da küsmedi çok neşeliydi oyun bile yapıyordu hayata inat...
Allah ım nolurrr şifa ver bu verdigin cana..
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun kaçıncı kattan düştü.İnşallah sabah herşey için çok geç olmaz:26:Şimdi hemen götürme şansın olsa iç kanama ihtimaline karşı iğne yapılırdı..Kaburgasında kırık olsa sürekli miyavlardı diye düşünüyorum belki hafif bir incinmedir.Ama iç kanama riski var.Şuan yürüyüp koşabiliyormu.
1.kattan altımız dükkan 3-4metre yükseklikten.. gözleri kör olduğu için çevirememiştir kendini diye tahmin ediyorum evde çünkü yataktan bazen atlıyo ezberledi alçak diye.. offyürüyemiyor ama yürüme cabası var sürüklemeye calısıyor kendini... şuan keyfi yerinde sobanın yanına koydum sütannesi de başında bize şuan mırmırmır şarkılar söylüyor mırıldanışı odada duyuluyor :) ihşallah daha iyi olucak.. veteriner uzak ve ben bu saatte çıkamıyorum veteriner de telefonunu acmıyor tek ihtiyacımız duaa ve şanss..
Allah yardım etsin pisine canım..
yarın sabah ilk iş olarak götür ama e mi..
hangisi dusen siyah olanimi :26:iyi gibi gorunuyor...INSALLAH BIRSEY OLMAZ CANIM...normalde gozleri gorse atlamistir birsey olmaz diycem cunku kediler ordan oraya atiyor kendini birsey olmuyor ama gozleri gormedigi icin aniden dusmusse birsey olabilir...:26:
götürücem canımmm eve geldiğimiz gibi haberdar edicez sizi de... ihşallah gülümseyerek girmek istiyorum eve dünyalar benim olur.... teşekkürler ilginize Allah razı olsun
iyi geceler Allah rahatlık versin
kemiklerde zedelenme olmuşsa eğer,hareket ettirmeden taşıma kutusuna koymalısın..
nasıl olucak bilmiyorum..
şu vet açsa telini ya
1.kattan altımız dükkan 3-4metre yükseklikten.. gözleri kör olduğu için çevirememiştir kendini diye tahmin ediyorum evde çünkü yataktan bazen atlıyo ezberledi alçak diye.. offyürüyemiyor ama yürüme cabası var sürüklemeye calısıyor kendini... şuan keyfi yerinde sobanın yanına koydum sütannesi de başında bize şuan mırmırmır şarkılar söylüyor mırıldanışı odada duyuluyor :) ihşallah daha iyi olucak.. veteriner uzak ve ben bu saatte çıkamıyorum veteriner de telefonunu acmıyor tek ihtiyacımız duaa ve şanss..