yavru kedim balkondan düştü

vucudumuz normal şuan... okşadıkça inliyo inceden nazlı nazlı... ama uyumaya karar verdi sanırım son halimizi görüntüleyip yatalım sabah erken kalkıcaz iyileşicez Allah ın izniyle çok sonsuz teşekkür ederim ilginiz alakanız içinn... Allah hepimize saglık versin bu savunmasız cancazlara da

AMINNN:nazar:iyi haberlerini bekliyoruz canim...ALLAH SIFA BEKLEYEN TUM CANLILARA ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

Birkaç ay önce aynı şey benim de başıma geldi
Dışarıda bulduğum ve baktığım bir yavru kedi 3.kattan aşağı düştü
Böyle şeyler hep gece olur zaten elinden hiçbir şey gelmez insanın şanssızlık bu ya
Ben de sabahı beklemek zorunda kalmıştım yürüyemiyordu kalçası kırıldı sandık
Sabaha kadar uyumadık neyseki sadece incinmeymiş şuan gayet sağlıklı
İç kanaması olabilirdi
Umarım sizinkinin de bir şeyi yoktur haber verin mutlaka durumunu

Allah ım sana şükürler olsunn.!!!!.
Kızlar sadece incilmeymişşşş.... iç kanama yokmuş evet canm senin dedigin gibi sadece incilmee.... 2tane vitaminn iğnesiiii yaptı yarın yürümeye başlar gücü yok şuan dedi.... çok teşekkür ederim hepinizeeee iyi ki varsınızz veterinerden simdi gelebildik... hep aklımdaydınızzz.... hepinizden Allah razı olsunn

Kızlar sadece incilmeymişşşş.... iç kanama yokmuş evet canm senin dedigin gibi sadece incilmee.... 2tane vitaminn iğnesiiii yaptı yarın yürümeye başlar gücü yok şuan dedi.... çok teşekkür ederim hepinizeeee iyi ki varsınızz veterinerden simdi gelebildik... hep aklımdaydınızzz.... hepinizden Allah razı olsunn

çok sevindim canım ya,oh çok şükür gerçekten..
öpüyorum seni ve pisini :KK16:

Oh çok sevindim
Ama sen yine de hep yanında tut
Bir de çok korkmuştur o şimdi yalnız bırakma
Bizimki 2 gün bizimle uyumuştu gitmiyordu korkudan :KK1:
Geçmiş olsun

Çok sevindim.İnşallah dahada iyi olur pisiciğin:KK19:

İyileşince resimlerini eklersin:KK34:

çok sevindim canım ya,oh çok şükür gerçekten..
öpüyorum seni ve pisini :KK16:

biz de çok öptük senii :))) beli daha tutmuyo bi dogrultsun poposunu hemen fotografımızı eklicez Allah ın izniyle o da olucak tekrar cok optukkk cok ama coookkk

Oh çok sevindim
Ama sen yine de hep yanında tut
Bir de çok korkmuştur o şimdi yalnız bırakma
Bizimki 2 gün bizimle uyumuştu gitmiyordu korkudan :KK1:
Geçmiş olsun

tamam canım hep yanımda yürümek istiyor ama belden aşağımız tutmuyor daha sürklüyoruz ama enerjimiz biraz daha iyi.. ihşallah poposunu doğrulttuğu günleri de görücezz normal mi belinin tutmaması? felç olmaz dimi? ayaklarında his varr

canim ALLAHA SUKUR birseyi yokmus kedinin cok sewindimmmm:KK16:
yavas yavas iyilesir INSALLAH...ic kanama yokmus ya yinede ucuz kurtulmus bunada sükürrrr:KK16:
ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN(AMIN):nazar:...

tamam canım hep yanımda yürümek istiyor ama belden aşağımız tutmuyor daha sürklüyoruz ama enerjimiz biraz daha iyi.. ihşallah poposunu doğrulttuğu günleri de görücezz normal mi belinin tutmaması? felç olmaz dimi? ayaklarında his varr

Benim kedim düştüğü gece ve onu izleyen gün boyunca 2 arka bacağına da basamıyordu
Hafiften sürüyerek yürümeye çalışıyordu daha sonra tek bacağını kaldırıp yürümeye başladı
Sanırım o bacağı daha çok zarar görmüştü
3-4 gün sonra da tamamen basmaya başladı hiçbir sorunu kalmadı
Sen yine de birkaç gün daha kontrol et eğer düzelme yoksa bir daha götür
Ama muhtemelen düzelecektir sık sık durumunu bildir bize

Benim kedim düştüğü gece ve onu izleyen gün boyunca 2 arka bacağına da basamıyordu
Hafiften sürüyerek yürümeye çalışıyordu daha sonra tek bacağını kaldırıp yürümeye başladı
Sanırım o bacağı daha çok zarar görmüştü
3-4 gün sonra da tamamen basmaya başladı hiçbir sorunu kalmadı
Sen yine de birkaç gün daha kontrol et eğer düzelme yoksa bir daha götür
Ama muhtemelen düzelecektir sık sık durumunu bildir bize

ihşallah canım bizimki de yavaş yavaş iyileşir zaten ölüm tehlikemizi atlattık ya buna şükrediyoruzz...

Sevindim sade incilmiş olmasına eşim demişti kırık olsa sürekli bağırır durmaz demişti
Geçmiş olsun inş. en kısa zamanda yaramazlıklar yapmaya başlar.

Kzlarrr :KK43: canım çok sıkkınnn... hala bi değişiklik yok :KK43: belden aşağsı tutmuyor.. sürüklüyor... %80 his de yok.. hissetmiyor kalçasını arka bacaklarını sıkıyorum hiç bi tepki yok.... :KK43: felç oldu galibaaa... eski neşesi keyfi iştahi yerinde buna şükür demekle yetiniyorum... ama belden aşağsı onun değilmiş gibi.... :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Veteriner incinmiş demişse öyledir panik yapma umarım iyi bir veterinerdir
benim kedim de ağaçtan düştü yavruyken
bir hafta hiç kullanamadı arka bacaklarını
aynı şekilde vitamin,ağrı kesici ve kas güçlendiriciler yapıldı
kırığı olsa zaten duramaz çok bağırır
bizim iyileşmemiz bir ayı buldu
birde yemiyorsa ağrı kesicide yapılmalı can acısından iştahı yoktur
su içmiyorsa dikkat et
ağzına enjeksiyon ile biraz şeker ve biraz tuz koy
vücudu susuz kalmasın

endişelenme inşallah iyileşecek :)

Kzlarrr :KK43: canım çok sıkkınnn... hala bi değişiklik yok :KK43: belden aşağsı tutmuyor.. sürüklüyor... %80 his de yok.. hissetmiyor kalçasını arka bacaklarını sıkıyorum hiç bi tepki yok.... :KK43: felç oldu galibaaa... eski neşesi keyfi iştahi yerinde buna şükür demekle yetiniyorum... ama belden aşağsı onun değilmiş gibi.... :KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Başka bir vet.e mi götürsen acaba
Bak canım sıkıldı şimdi benim de çok üzüldüm
Götürdüğün veterineri bir arasan?
Eğer tatmin edici bir cevap vermezse başka veterinere götür

Veteriner incinmiş demişse öyledir panik yapma umarım iyi bir veterinerdir
benim kedim de ağaçtan düştü yavruyken
bir hafta hiç kullanamadı arka bacaklarını
aynı şekilde vitamin,ağrı kesici ve kas güçlendiriciler yapıldı
kırığı olsa zaten duramaz çok bağırır
bizim iyileşmemiz bir ayı buldu
birde yemiyorsa ağrı kesicide yapılmalı can acısından iştahı yoktur
su içmiyorsa dikkat et
ağzına enjeksiyon ile biraz şeker ve biraz tuz koy
vücudu susuz kalmasın

endişelenme inşallah iyileşecek :)

canımm evet incinmiş dedi ezilmiş dedi.. iştahı keyfi gücü herşeyi yerinde maşallah benzetmek gibi olmasın kertenkele gibi koşuyor hızı da var ama his olmaması korkutuyor benii.. tuvaletini kendi yapamıyor ben zorluyorum da yapıyor.. yada otomatik dolunca salıyor.. ihşallah uzun zaman alır ama yine eski haline dönerr teşekkür ederim ilgin için iyi haber vermek istiyoruzz biz de sana

Başka bir vet.e mi götürsen acaba
Bak canım sıkıldı şimdi benim de çok üzüldüm
Götürdüğün veterineri bir arasan?
Eğer tatmin edici bir cevap vermezse başka veterinere götür

ptesi götürücem biraz daha bekleyelim tatlım... ama yukarıda da yazdığım gibi keyfi iştahı gücü yerinde oyunun kralını yapıyor maşallah ama işte belden aşağısı onun değil sanki fazlalık :KK43: üzülme iyileşmek için insanların gösterdği çabadan daha fazlasını gösteriyor Allah ım ona şifa vericek ihşallah

ptesi götürücem biraz daha bekleyelim tatlım... ama yukarıda da yazdığım gibi keyfi iştahı gücü yerinde oyunun kralını yapıyor maşallah ama işte belden aşağısı onun değil sanki fazlalık :KK43: üzülme iyileşmek için insanların gösterdği çabadan daha fazlasını gösteriyor Allah ım ona şifa vericek ihşallah

Cadı ya ağrısı sızısı yok o zaman ona da şükür
Sonucu bize haber ver :/

X