yavru kedim balkondan düştü

taşıma kutusu yokki sokakta arabanın motorunda dogurmuş annesi orada buldum onu... neyse bişey elbet bulunur o iyi olsunda elüstünde taşırım onu. canı sagolsun yeterkiii keyfi yerine gelsin yeter buna şükür

piknik sepeti yada senin büyük boy çantalarından biri de olur..
yani amaç hareket etmemesi,sarsılmaması yolda..
hani omurgada falan yada başka bi yerde çatlak kırık falan varsa..
ama bağırmadığına göre yok gibi görünüyor..
ben iç kanamadan endişe ediyordum ama 1. kattan düşmüş..
bence şok yaşıyo,korkudan bu şekilde..

ama vetin görmesi gerek mutlaka..

Son düzenleme:
Geçmiş olsun çok üzüldüm

Eşime sordum veteriner sinir ezilmesi olabilir diyor yada kırıkta olabilir dedi röntgen çekilmesi gerekirmiş

Bide kolanya yada ispirto ile sürüp ovalasın dedi...

teşekkür ederiz ilginize..
yardımlaşmak,paylaşmak gibisi var mı :KK71:

Geçmiş olsun çok üzüldüm

Eşime sordum veteriner sinir ezilmesi olabilir diyor yada kırıkta olabilir dedi röntgen çekilmesi gerekrekirmiş

çok teşekkür ederim canım iyiliğin için... peki karnı şiş... iç kanamada karın şişermi? tuvaletini yapamadıgı icin olabilirmi? :KK43: beli tutmadıgı icin tuvaletini hiç yapmadı ama hiç yemek yemedi de..

Ovalmama kısmını veterinerden sonra yapsın dedi küçük kırıkda olabilir diyor inş. kırık yoktur

İç kanma olsa soğumaya başlar diyor.
Eğer bir şeyler yemediyse yapmaz ama sabaha kadar bir şey vermesin dedi.

1. katsa ve yürümeye çabalıyorsa kırığı yoktur diye düşünüyorum.İnşallah öyledir ama yarın mutlaka veterinere götür inşallah basit bir incinmedir ve en kısa sürede iyileşir.Bende 1. katta oturuyorum benim keidmde yazın balkondan düştü yarım saat yürüyemedi.Yarım saat ağladım başında buz koydum bacağına birazda kafasına ama çok bekletmedim neyseki yarım saat sonra koşup oynamaya başladı.İnşallah senin pisiciğinde iyileşir.Ama gözleri görmüyorsa bundan sonra biraz daha dikkatli olman gerekir:KK19:

evet yürüme çabası arada oluyo.. ama beli tutmamasına üzüldüm.. :KK43: ben dikkat ediyorum da annem odayı havalansın diye balkon kapısını açmış ve unutup gitmiş... bunun 2 süt kardeşi daha var onlarla oyniyim derken .... off neyse sabah olsun istiyorum vetrnerden sonra hemen size güzel haberlerimizi yazıcaz ihşallah

evet siyah olan şuan keyfi ve bilinci gayet yerinde.. neyse sabah veterinerden geldiğim gibi haberdar edicem çok teşekkür ederim ilginize yalnız bırakmadığınız içinn..

iyi gorunuyor ama arkadaslarin dedigide dogru bak bi arkadasin esi veterinermis o biraz yardimci olmaya calismis rica ederiz canim ne demek oda bir can sonucta...INSALLAH BIRSEY OLMAZ...sabah erkenden gotur veterinere aci cekmesin zavalli...biz bi disimiz agriyinca yerimizde duramiyoruz hayvancagiz balkondan dusmus yazik:KK50:

ah yavrum kıyamam ben ona ben kedılerı çoooooooooooooooooook ama çoooooooooooooooook sevıyorum umarım hemen ıyılesır cok uzuldum sokakta nerde yavru kedı kopek gorsem kucagıma alırım hemen esım ıstese butun kedılerı eve toplucam valla:KK16:

İç kanma olsa soğumaya başlar diyor.
Eğer bir şeyler yemediyse yapmaz ama sabaha kadar bir şey vermesin dedi.

sobanın yanına koydum şimdi azonce çekyattaydı kulak uçları üşümüş.. hareket etmediginden olamazmı :KK43: şimdi mesela yattıgı yerden kalkma istedi kalkamayınca da miyavladı al beni burdan der gibi... başını kaldırıp etrafa bakıyo sanki ne gorucekse vücudunu da kaldırmaya calısıyoo 1-2dkdır ama yere yıgıldı hafif agrısı var gibi... kalkamadıgı icin miyavmiyav gidiyo

sobanın yanına koydum şimdi azonce çekyattaydı kulak uçları üşümüş.. hareket etmediginden olamazmı :KK43: şimdi mesela yattıgı yerden kalkma istedi kalkamayınca da miyavladı al beni burdan der gibi... başını kaldırıp etrafa bakıyo sanki ne gorucekse vücudunu da kaldırmaya calısıyoo 1-2dkdır ama yere yıgıldı hafif agrısı var gibi... kalkamadıgı icin miyavmiyav gidiyo

ah canım benım kıyamam ben sana ay dahayavru ne oldugunu bıle anlamamıstır bebek gıbı bırden dusmus kıyamam ben ona

:KK5::KK5::KK5:peki sicakmi sogukmu arkadas demis ya ic kanam olsa sogurdu diye:26:

Kulak uçları her kedinin soğuk olur vücudu soğumaya başlarmış iç kanama olsa.Eşim diyorki kutu gibi bir şeyin içine koysun kımıldamaması için ve bide ağrı kesicinin yarısı suyla yada sütle versin dedi incilmiş olabilir diyor.

ısısında düşmek yok kulaklarıda sıcacık.... keyfi şuan yerinde kardeşyle yatıyo ama hala tutmuyor belden aşağmz.... sabah veterinere dayanacagızz güçlüyüz şuan o yürütücek bizi Allah ın izniyle.. buna şükürr

ısısında düşmek yok kulaklarıda sıcacık.... keyfi şuan yerinde kardeşyle yatıyo ama hala tutmuyor belden aşağmz.... sabah veterinere dayanacagızz güçlüyüz şuan o yürütücek bizi Allah ın izniyle.. buna şükürr
Yarın iyi haberlerini bekleiyoruz inşallah iyi olur...

Kulak uçları her kedinin soğuk olur vücudu soğumaya başlarmış iç kanama olsa.Eşim diyorki kutu gibi bir şeyin içine koysun kımıldamaması için ve bide ağrı kesicinin yarısı suyla yada sütle versin dedi incilmiş olabilir diyor.

vucudumuz normal şuan... okşadıkça inliyo inceden nazlı nazlı... ama uyumaya karar verdi sanırım son halimizi görüntüleyip yatalım sabah erken kalkıcaz iyileşicez Allah ın izniyle çok sonsuz teşekkür ederim ilginiz alakanız içinn... Allah hepimize saglık versin bu savunmasız cancazlara da

vucudumuz normal şuan... okşadıkça inliyo inceden nazlı nazlı... ama uyumaya karar verdi sanırım son halimizi görüntüleyip yatalım sabah erken kalkıcaz iyileşicez Allah ın izniyle çok sonsuz teşekkür ederim ilginiz alakanız içinn... Allah hepimize saglık versin bu savunmasız cancazlara da

İnş sadece incilmiş der veteriner...

X