- 17 Ağustos 2011
- 22.135
- 138.297
Ben de vücudunda yanık olan, inanilmazzz tatlı, kepçe kulaklı bir bebek kedi görmüştüm. Trafiğin olduğu bir alanda olduğu için ve çooook sevgi dolu olduğu için (geçici olarak) evime aldim . Benim de kedim strese girip bana küsmüştü. Ailem kesinlikle istemediğini söylediler,hatta 6 kiloluk kedimizle yatan annem bebekten korktu , karşısına çıkınca fare görmüş gibi bağırdı falan sonuç olarak aklına gelebilecek her grupta paylaştım, kimse almayinca İstanbul,Ankara, Kocaeli,İzmir,uşak,afyon'a elden teslim ederim yazdim, yine de kimse istemedi ben de daha fazla eve alismadan onu akşamları mahalleye indirmeye başladım,sosyallessin -beni bıraksın diye)
Her akşam kapı önüne inerdik, ben netflixten indirdiğim iki bölüm diziyi izlerdim, o sırada kedi koşturur dururdu, mahalledeki beslediklerimle oynatmaya falan çalışırdım.
Böyle böyle iki hafta her akşam indik (o arada pirelendi, evdeki kedime de bulastirdi falan) , bir süre sonra iyice sokağa alisip benimle gelmek istemedi
Kıyamam yaa, o kadar sevgi doluydu ki , avuç içimde uyurdu. Keşke imkanım olsaydı da sahiplenseydim ya da bir kişi isteseydi de en azından yuvası var diye rahat etseydi vicdanım. İnşallah sizin kocanız ikna edersiniz de sizinle yaşar.
Her akşam kapı önüne inerdik, ben netflixten indirdiğim iki bölüm diziyi izlerdim, o sırada kedi koşturur dururdu, mahalledeki beslediklerimle oynatmaya falan çalışırdım.
Böyle böyle iki hafta her akşam indik (o arada pirelendi, evdeki kedime de bulastirdi falan) , bir süre sonra iyice sokağa alisip benimle gelmek istemedi
Kıyamam yaa, o kadar sevgi doluydu ki , avuç içimde uyurdu. Keşke imkanım olsaydı da sahiplenseydim ya da bir kişi isteseydi de en azından yuvası var diye rahat etseydi vicdanım. İnşallah sizin kocanız ikna edersiniz de sizinle yaşar.