Yavaş Yavaş Çeyiz işine girdim.. :)

Kayra95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
937
1
66
Antalya
bende çok heveslendim bu aralar ve yavaş yavaş bende çeyiz işine adım atmış bulunuyorum daha çok az şeyim var ama gün geçtikçe sizlerlede paylaşıcam..Allah hepimize mutlu yuvalarımızda kullanmayı nasip etsin inşalllah

İlk oLarak bugün bi nevresim takımı aldım çok hoşuma gitti rengi ve modeli..

Ve kasnak işi satın aldım

Evdeki olan eşyalarımıda çekip eklicem inşallah yarın

Hadi hayırlı olsun konun canım :128:
Bende açıcam yakında inşAllah..:)

Son düzenleme:
canım güzel günlerde huzurla mutlulukla kullan aldıklarını inş

çeyiz çok bereketli bir konu bir iki parça derken birden bakmışsın ki odalara sığmaz olmuş

canım güzel günlerde huzurla mutlulukla kullan aldıklarını inş

çeyiz çok bereketli bir konu bir iki parça derken birden bakmışsın ki odalara sığmaz olmuş

İnşallah teşekkür ederiiiim :)

Haklısınız galiba ne görsem alasım geliyo bu aralar,böyle el işlerine falanda merak sardım elimde oldukça elimden geldiğince alıcam bende ailemde yardımcı olucak zaten hepimiz dediğiniz gibi mutlulukla huzurla sağlıklı günlerde kullanalımm

Hayırlı olsun canım emin ol al al bitmez bizim gözümüzde çeyiz alışverişi

hayırlı olsunn şimdiden :) başladıysan daha duramazsın artık kısa sürede bi sürü şey alırsın nevresiminin de rengi çok güzelmiş güle güle kullan canım.

hadi hayırlısı olsun cnm yeni konular açılınca nasıl seviniyorum anlatamam aramıza hoş geldin bu çeyiz alışverişi çılgınlığı senide saracak

siftahı yapmışsın hayırlı olsun
Allah her zaman kullanabileceğin ve alıp kenara atmayacağın çeyizcikler aldırmak nasip olur inşallah

hayırlı olsunn şimdiden :) başladıysan daha duramazsın artık kısa sürede bi sürü şey alırsın nevresiminin de rengi çok güzelmiş güle güle kullan canım.

Teşekkür ederiiim..herşeyi almak istiyorum ama zamanla alsam daha iyi sanki bide kendimii hemen kaptırıp herşeyi almak istemiyoruum doğrusuuu..Annemlerde çok beğendi nevresimin rengini ve modelini teşekkür ederiim

Eki Görüntüle 474372

Böyle liste yapsam çok mu abartmş olrm ki

Sanmam canım, fakat listede bulunan herşey lazım diye birşey yok...
Maşallah, Allah heyecanına ve mutluluğuna mutluluk katsın inşallah...
Herşeyden 1 tane olsun, kendi kullanımına göre işine yarar şeyler olsun yeterli bence.
Herşey alınacak, a'dan z'ye herşey mükemmel olacak diye birşey yok...
O yüzden, senin içine nasıl siniyorsa herşeyini öyle al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…