Canım pazartesi tekrar gidicem kan vermek için bende değerler düşük olduğu için pek ümitlenmek istemiyorum ama son gittiğim doktorum beni biraz ümitlendirdi inşallah rabbim de kucağımıza sağlıklı bebişler almamızı nasip eder yorumun icinde teşekkür ederimCanım normalde sağlıklı artış iki günde bir değer iki katına çıkması lazım
Seninki yari artış gibi olmuş ama tabi kan değeri o kadar hassaski farklı cihazlar değerleri değiştirebiliyor. Pazartesi en son gittiğin hastaneye git aynı cihazdan test yapsınlar inşallah seni sevindiren bi sonuca alırsın
Rica ederim inşallah herşey yolundadır ha şöyle bi durum var dış gebelikte daha az artıyor kimyasal gebelikte çok az artıyor senin değerler onlardan daha iyi değerdeCanım pazartesi tekrar gidicem kan vermek için bende değerler düşük olduğu için pek ümitlenmek istemiyorum ama son gittiğim doktorum beni biraz ümitlendirdi inşallah rabbim de kucağımıza sağlıklı bebişler almamızı nasip eder yorumun icinde teşekkür ederim
Evet canım doktorda kimyasal gebelik olsaydı şu anda ağır bi kanama olmasa bile az az lekelenmelerimin olacağını söylemişti ama dış gebelikte şüphelerim varRica ederim inşallah herşey yolundadır ha şöyle bi durum var dış gebelikte daha az artıyor kimyasal gebelikte çok az artıyor senin değerler onlardan daha iyi değerde
Canım öncelikle yorumun için teşekkür ederim ilk sonucu düşük görünce aklıma çok takıldı o yüzden 2 günde bir kan verdim öyle bir ikilem arasında kaldım ki sabredemiyorum sanırımBekle canim biraz daha. Hem o kadar sık araliklarla neden tekrar test yaptirdin ki. Durduk yere sinir stres yapacaksin. Tek bir hastaneden devam et. Bir hafta sonra falan tekrar olctur.
Canım ben de sen gibiyim yeni konu başlığı açtım hatta. Görmedim seninkini yeni üye oldum da. Benim de gecikmem 12 gün. Önceden kimyasal gebelik geçirdigim için bekledim 7.gun verdim kan. Benim de 1734. 2 gun sonra 2854 çıktı. Bugün yani 2 gün sonra yine verdim 3667 çıktı. Inşallah hayırlı haberler alırız ama korkma kimyasal gebelik olsa kanamam olur ve değerin düşer. Ben de çokendişeliyimArkadaşlar başka kimse yok mu başına bu tarz bi olay gelen
Kese görüldü muCanım ben de sen gibiyim yeni konu başlığı açtım hatta. Görmedim seninkini yeni üye oldum da. Benim de gecikmem 12 gün. Önceden kimyasal gebelik geçirdigim için bekledim 7.gun verdim kan. Benim de 1734. 2 gun sonra 2854 çıktı. Bugün yani 2 gün sonra yine verdim 3667 çıktı. Inşallah hayırlı haberler alırız ama korkma kimyasal gebelik olsa kanamam olur ve değerin düşer. Ben de çokendişeliyim
Arkadaşlar başka kimse yok mu başına bu tarz bi olay gelen
Görüldü canım. 4 haftalık ama hesabim 5+5.Kese görüldü mu
Gözün aydın darısı bekleyenlere inşallah. Benimde minnosum 2 hafta geriden geldi ilk zamanlar sonra 1 hafta geriden gelmeye başladı şimdi 5 gün geride gününü yakalamak üzereGörüldü canım. 4 haftalık ama hesabim 5+5.
Ama benim değerlerin 2 kat artmamış seninki de mi öyleydi?Gözün aydın darısı bekleyenlere inşallah. Benimde minnosum 2 hafta geriden geldi ilk zamanlar sonra 1 hafta geriden gelmeye başladı şimdi 5 gün geride gününü yakalamak üzere
Ama bak hastaneden cihazdan cihaza fark var ben hep aynı yerde aşağı yukarı aynı saatlerde yaptım değerimde hep iki katına çıktı 6 hafta olmam gerekirken 4 hafta cıktı geç döllenme olmuştu zaten sonrasında gününü yakalarAma benim değerlerin 2 kat artmamış seninki de mi öyleydi?
Artmış mı canım değerin merak ettim.Canım pazartesi tekrar gidicem kan vermek için bende değerler düşük olduğu için pek ümitlenmek istemiyorum ama son gittiğim doktorum beni biraz ümitlendirdi inşallah rabbim de kucağımıza sağlıklı bebişler almamızı nasip eder yorumun icinde teşekkür ederim
Canım bugün kan verdim yarın saat 3 te alıcam sonuçlarımı burdan yazarımArtmış mı canım değerin merak ettim.
Endişelenmemek elde değil ki canım herkes farklı bir şey söylüyor konu bebiş olunca insan ne yapacağını şaşırıyor sen tekrat ne zaman gideceksin peki doktorun ne diyor konu hakkındaCanım ben de sen gibiyim yeni konu başlığı açtım hatta. Görmedim seninkini yeni üye oldum da. Benim de gecikmem 12 gün. Önceden kimyasal gebelik geçirdigim için bekledim 7.gun verdim kan. Benim de 1734. 2 gun sonra 2854 çıktı. Bugün yani 2 gün sonra yine verdim 3667 çıktı. Inşallah hayırlı haberler alırız ama korkma kimyasal gebelik olsa kanamam olur ve değerin düşer. Ben de çokendişeliyim
Salı sabahtan kan ver sonuç çıkınca gel hemen dedi doktor. Katlanıp katlanmadigina bakacaz. Ama ben dayanamayıp özele gittim bugün. Kan istemedi. 5 haftalık dedi. Ben de miyom vardı 5cm o 9 cm olmuş çok moralim bozuldu nasıl olacak bilmiyorum...Endişelenmemek elde değil ki canım herkes farklı bir şey söylüyor konu bebiş olunca insan ne yapacağını şaşırıyor sen tekrat ne zaman gideceksin peki doktorun ne diyor konu hakkında