-
- Konu Sahibi perilianne
İnşallah inşaallah siz de güzel haberler alırsınızAy hayırlı olsun inşallahdarısı bana inşallah. Bende cuma gidicem bakalım herşey yolunda mı
İnşaAllahhİnşallah inşaallah siz de güzel haberler alırsınız
İnşallah bu seferki doktordan daha çok memnun kalırsınızİnşaAllahhtşk ederim özeli aradım 12 ekime kadar dolular mış. Şans yok ki. Mecbur yine burda gidicem ilçedeki devlet hastanesine. Bu sefer diğer Dr a aldım randevu bakalım artık hayırlısı olsun hakkımızda
Çok geçmiş olsun allah sabır versin kanamasını olmusmuyduBebek düştü maalesef. Pazartesi kan değerim 118di bugün 77ye düşmüş. Doktor kürtaja gerek yok vücut şu anda adet gibi atıyor dedi. Üzüldüm mü? Evet çok üzüldüm. 2 haftadır öğrendiğimden beri bağ kurdum bebekle. Belki çok küçüktü ama hayaller kurdum. Doğum paketleri araştırdım. Bebek beşiği baktım. Bebek tulumlarına baktım. Erken heveslendim belki ama düştüne yaparsak yapalım bebeğin düşeceği varsa kimse tutamazdı. Hayırlısı diyorum. Allah herkese nasip etsin tek dileğim o
Teşekkür ederim. Evet kanamayla düştü maalesef. Çok şükürki 4 ay sonra tekrar hamile kaldım. Şu an 31 haftalık hamileyim. Bebek sağlıklı. Geç olsun güç olmasın. Kısmetimiz böyleymiş demekki. En doğru zamanda rabbim herkese nasip etsin inşallah. Belki çok üzüldüm yıprandım ama yüzümüz bu sefer güldü çok şükürÇok geçmiş olsun allah sabır versin kanamasını olmusmuydu
Çok şükür çok sevindim sizin adınıza o kadar doğru ki geç olsun güç olmasın benimde değerlerim çok yavaş 5 hafta 1 günlük ama değerim 402 ne olcak bilmiyorum dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor hayirlisiTeşekkür ederim. Evet kanamayla düştü maalesef. Çok şükürki 4 ay sonra tekrar hamile kaldım. Şu an 31 haftalık hamileyim. Bebek sağlıklı. Geç olsun güç olmasın. Kısmetimiz böyleymiş demekki. En doğru zamanda rabbim herkese nasip etsin inşallah. Belki çok üzüldüm yıprandım ama yüzümüz bu sefer güldü çok şükür
En doğrusu beklemek. Biliyorum beklemek o kadar zorki. Doktora gittiyseniz doktorlar yönlendirme yapmıştır belki. Belki de artacaktır. Daha çok yeni 5 hafta. Biraz bekleyin. Belki sağlıklıdır. Kötü düşünmeyin. Ama her şeye hazırlıklı olun. Olumsuz da olsa kendinizi üzeceksiniz biliyorum ama şöyle düşünün. Elinizden gelse her şey yapmaz mıydınız? Ben o şekilde biraz rahatladım. Elimden gelse bebeği yaşatmak için her şey yapardım ama nasip değilmiş. Toparlanıp 4 ay sonra sağlıklı bir hamileliğim oldu. Her şeyde bir hayır vardırÇok şükür çok sevindim sizin adınıza o kadar doğru ki geç olsun güç olmasın benimde değerlerim çok yavaş 5 hafta 1 günlük ama değerim 402 ne olcak bilmiyorum dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor hayirlisi
Maşallah allah size bağışlasın yavrunuzu inşallahEn doğrusu beklemek. Biliyorum beklemek o kadar zorki. Doktora gittiyseniz doktorlar yönlendirme yapmıştır belki. Belki de artacaktır. Daha çok yeni 5 hafta. Biraz bekleyin. Belki sağlıklıdır. Kötü düşünmeyin. Ama her şeye hazırlıklı olun. Olumsuz da olsa kendinizi üzeceksiniz biliyorum ama şöyle düşünün. Elinizden gelse her şey yapmaz mıydınız? Ben o şekilde biraz rahatladım. Elimden gelse bebeği yaşatmak için her şey yapardım ama nasip değilmiş. Toparlanıp 4 ay sonra sağlıklı bir hamileliğim oldu. Her şeyde bir hayır vardır
Allah yardımcınız olsun. Olumsuz düşünmeyin. Umarım her şey gönlünüzce olur ve güzel bir sonuç olur. Son ana kadar umit etmekten vazgeçmeyin. Mucizeler oluyor. Kaç kişi duydum betası az artıp geç döllenme olan ve bebeği sağlıklı doğan. Moralinizi yüksek tutunMaşallah allah size bağışlasın yavrunuzu inşallahbeklemek gerçekten çok yorucu ve zor yarın tekrar kan vercem belki belli olcak çok yipratici
Çok teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun. Olumsuz düşünmeyin. Umarım her şey gönlünüzce olur ve güzel bir sonuç olur. Son ana kadar umit etmekten vazgeçmeyin. Mucizeler oluyor. Kaç kişi duydum betası az artıp geç döllenme olan ve bebeği sağlıklı doğan. Moralinizi yüksek tutundua edeceğim sizin için
Mutlaka yazın. Güzel haberleri bekliyorumÇok teşekkür ederimçok mutlu oldum Allah bin kere razı olsun güzel gelişme olursa yazarım bende
Tamam çok teşekkür ederimMutlaka yazın. Güzel haberleri bekliyorum
Merhaba bugün mauyene oldum vajinal ultroson domtor bebek göremedim değerimde 549 cıktı dış gebelik dediler artik sağlık olsunTamam çok teşekkür ederim❤
Çok geçmiş olsun. Üzmeyin kendinizi. Bedensel ve ruhsal olarak toparlandıktan sonra eminim en doğru zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olacaktır. Dua edeceğim sizin için.Merhaba bugün mauyene oldum vajinal ultroson domtor bebek göremedim değerimde 549 cıktı dış gebelik dediler artik sağlık olsunyapcak birsey yok çok teşekkür ederim
Amın inşallahÇok geçmiş olsun. Üzmeyin kendinizi. Bedensel ve ruhsal olarak toparlandıktan sonra eminim en doğru zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olacaktır. Dua edeceğim sizin için.