yatış şekliniz nasıl?

arkadaşlar bende yeni yeni artık sol tarafa alıştırdım kendimi zorla da olsa. Sol tarafa yatınca bebeğe daha çok oksijen gidiyormuş, zaten de artık yavaş yavaş yüzüstü yatamaz oldum karnımda bişeyler batıyor :)))
Sizde kendinizi alıştırın bence zaten 6. aydan sonra artık yüzüstü sırtüstü yatmak imkansızlaşacak maalesef.
Tuğçe8 sen daha 5 haftalıksın valla bence gönlüm nasıl istiyorsa öyle yat şimdiden uykusuz kaırsan çok zor geçer kalan 8 ayın....

ben hep yarı yüzüüstü yatardım sağ tarafıma. ama bebiş sağda olduğu için o taraf rahatsız ediyor artık. ister istemez sola dönüyorum. artık yarı yüzüstü bile rahatsız ediyo, normal sola dönüyorum mecburen. bakalım ileriki aylarda ne yapıcaz.

ben hep yan yatiyorum hatta bacaklarimim arasina yumusak bi yastik koyuyorum daha rahat oluyor

ben karnımın üstüne yatardım sürekli.hamileligimin ilk zamanlarında da yatıyordum yüzüstü rahatsız etmiyordu ama şimdilerde ne yüzüstü ne sırtüstü yatamıyorum.soluma alıştım 1,5 aydır ama kolay olmadı alışmam.ve bende bacagımın arasına yastık alıp öyle yatıyorum.inanılmaz rahat oluyor.sagda bile rahat edemez oldum :))

kızlar ben sol tarafıma yatamıyorum yaa kalbim sıkışıyor ve ağrı giriyor kalbime nefes alırken ağrıyor..düz yatınca geçiyor ya da sag tarafıma yatınca..napıcam ben şimdi...

ben de elimden geldigi kadar yan yatmaya calisiyorum...zaten en rahat böyle olyor baska turlu yatamaz oldum.

bence benim bebek solda, sadece sağa dönüp yatbiliyorum acaba nie genellemişler sol en ii die ben sola dönünce bebek sıkışıo taklalar atıo resmen

Arkadaşlar inanin bende okadar çokk zorlaniyorumki anlatamam hamile olmadan önce yastiksiz yüzüstü ayaklar havada olurdu şimdi ise şekilden şekle giriyorum uyuyana kadar.yastiksiz hayatta uyuyamiyorum 2 bacağimin arasina yastik koyouyorum ancak öyle
son aylarimda herhalde sandelye üzerinde uyuyacağimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama oğlum için herşeygamyoncuiremsu

ben de bugünlere kadar yüzüstü yatabildim..hamileliğimden önce acaip yatış şekillerim vardı..o yüzden şimdi zorlanıyorum..Yüzüstü ve sırtüstü yatmak sakıncalı ya inat değil mi hep öyle yatasım geliyor..mecburen sola dönünce de rahat edemiyorum ve dolayısıyla da uyuyamıyorum...
Ben de bazı arkadaşların dediği gibi yan ve yüzüstü arası bir yatış şekli buldum şimdilik onda rahat ediyorum..Ama bazen de yan yatınca mideme baskı mı oluyor ne midem bulanmaya başlıyor...

canım eger öle yata biliyosan pek karnın yok demektir .. ama ilerde karnın iyice çıkınca sende sola dogru geçiş yaparsın :) allahım saglıcakla kucagına almanı da nasip eder inş.

ben artik hic rahat yatamiyorum.yan yatinca da uyuyamiyorum.
oflamalarla uykusuzlukla geciyor gecelerim...
karnim iyice buyudu zorlasiyor giderek herseyim...
Allah kolaylik versin tum hamislere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…