yatış şekliniz nasıl?

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
hamilelerin yatış şekli nasıl olmalı..
sol taraf deniliyor ama ben ısrarla ya sırtüstü ya yüzüstü yatmak istiyorum..
sizler ne yapıyorsunuz?

hamilelerin yatış şekli nasıl olmalı..
sol taraf deniliyor ama ben ısrarla ya sırtüstü ya yüzüstü yatmak istiyorum..
sizler ne yapıyorsunuz?

her yerde seni yakalayıp soru soruyorum ama canım herhalde soruma denk gelmedin ne olurrrrrrrrrrrr bu kez cevap yaz::ıhtılaşma iğnesini kaçlık kullanıyorsun???bu arada ben her şekilde yatıyorum ama genelde sol tarafı tecih ediyorum düz yatınca huzursuz oluyorum bide nabız zayıflıyor o yüzden yan tercihim.a.s.

ben hem sagima hem soluma yatiyorum , yuz ustu yattigimi farkeder farketmez hemen pozisyon degistiyorum:) bebisimi ezerim diye korkuyorum

tuğçecim ben pıhtılaşma iğnesini 0.45 ml lik kullanıyorum.
innohep.
sende mi yoksa innohep kullanıyorsun?

tuğçecim ben pıhtılaşma iğnesini 0.45 ml lik kullanıyorum.
innohep.
sende mi yoksa innohep kullanıyorsun?

canım bende heterozigot var fraxaparine 0,3lük kullanıyorum ama sanırım ilerde 0,6lık kullanacağım seninle kaderimiz çok benziyor bendede pcos ve pıhtılaşma var sendede ikimizde şuan hamileyiz o yüzden merak ettim,cevap için çok teşekkür ederim.:1hug:

canım valla ben çok zorlanıyorum bu konuda.her yerim tutuldu ve günlerdir doğru düzgün uykumu alamıyorum.ben yastıksız yüzükoyun yatardım hep,mümkün değil yan ve sırtüstü yatmam.3 aylık hamileyim.dr 3 aya kadar yüzüstü yatabilirisin dedi,ama son gittiğimde artık yatışını düzene sok yüzüstü yatma dedi.ve çok zorlanıyorum bebişim için herşeye değer ama alışmak zaman alıcak gibi.....

genelde sol tarafıma yatmaya çalışıyorum.gerçi hiçbir şekilde rahat değilim.bebekler 2tane olduğu için yoğun bir sırt ağrım oluyor.6.5aylık olduk şuan ileriki aylarda nasıl olur bilmiyorum.ordan oraya dönüp duruyorum uyuyana kadar.ilk aylarınızın kıymetini bilin kızlar

yüzüstüyle sol taraf arası biyer keşfettim işte öyle yatıyorum:roflol::roflol::roflol:
ne ben anlatabiliriiiim ne de sen anlaryabilirsin benim cinsliklerimden biri
hani deveye sormuşlar ya neren eğri diye
o da nerem doğru ki demiş o şekil benim herşeyim anormal
ilk gebeliğimdede böyle yatıyodum son aya kadar bişey olmadı yalnız karnım çok büyüdüğü için biraz zorlanıyodum ama yinede bildiğimi okuyodum
kızım kağıt gibi çıkar dedim ama gayet normal kaydirigubbakcemile2

duyduguma gore ( bir dr dan duydum baskasiyla konusurken) sirtustu yatinca bebege oksijen gitmiyormus o yuzden tehlikeliymis...elinizden geldigince yan yatmaya calisin diyordu...ben de öyle yatiyorum onu duydugumdan beri...

duyduguma gore ( bir dr dan duydum baskasiyla konusurken) sirtustu yatinca bebege oksijen gitmiyormus o yuzden tehlikeliymis...elinizden geldigince yan yatmaya calisin diyordu...ben de öyle yatiyorum onu duydugumdan beri...

kan çiçeğimm konuyla alakalı değil biliyorum ama özelden msj atayım dedim kapalı sanırsam.bende seninki gibi gebelik takvimi istiyorum ama bi türlü beceremedimm ya bana yardımcı olurmusun???? :)

:CüvCüv: canım ben genelde sola yatıyorum ama 1 aydır vucudum tutulmus olarak kalkıyorum yorgun uyanıyorum uykudan.özellikle bacaklarım agrıyo biraz yatak dısında dolsınca geciyo ağrılar sanırım tedirgin yaıtorum bebk ezilmesin eşim yanlışlıkla eliyle carpmasın diye.bide artık karnım baya belli oldu benim sağdan sola yada soldan saga dönerken önce yavasca yandan doğrıuluyorum ve diğer tarafa öyle dönüyorum.ilk zamanlar unutuyodum pat küt dönüyodum :jeyyar: ordan oraya kramplar g,r,nce karnıma aklım basıma geliyodu şimdi daha di,kkatliyim sükür.sende saga yada sola yat ama sola yatmak daha iyiymiş ben öle biliyorum bebğe kan gidiyomuş ama hepte solda yatılmıyokiiiii kaydirigubbakcemile5

senağlama

ya ben de çok araştırdım yatış şeklini, herkes sola yat diyor, bir doktorun sitesinde sırt üstü yatmak bebeğe oksijen gitmesini azaltıyormuş, riskli bir yatış şekliymiş. ben gebeliğimin başından beri sola yatıyorum, ama geceleri özellikle, boynum ve sol kolum çok tutuluyor, bu durumda çaresiz, sağa yatıyorum. Sağa yatmanın bir zararı var mıdır acaba ?

saruböcükcüüm,
Yüzüstü yatıpta bebişini mi ezeceksin?mirmirmirmir

Karnın büyüsünde o zaman bakalım yüzüstü ya da sırt üstü yatabilecek misin?kaydirigubbakcemile3
Ben de alışkanlık olmuş hep sol yanıma yatıyorum. Eğer gece sırt üstü pozisyona geldiysem rahatsız olup uykumdan uyanıyorum.:enbuyukkk:

bende sağa sola ve sırt üstü yatıyorum ama sürekli de aynı tarafa yatamam ki canııım

bende sağa sola ve sırt üstü yatıyorum ama sürekli de aynı tarafa yatamam ki canııım
yeter ki yatmak olsun

canım sorma ya bende her yerim tutulmuş olarak kalkıyorum bide yanlış yatarsam diye endişeleniyorum uykum bölünüyor sürekli sabah kıpkırmızı gözlerle kakıyorum ben razıyım sıkıntılarına bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter tabi bizde sağlıklı olalım.

12 haftalık hamileyim hala yüzükoyun yatıyorum...bazen hatırlayıp yan dönüyorum ama bu seferde kolum altımda kalıyo eziliyo..zaten kilomun maşallahı var...hadi bu seferde kol uyuşukluğuyla uğraşıyorum....valla yüzükoyunla sağ taraf arasında bir yer bende buldum...bi de tek bacağı çekiyorum kendime doğru..dışardan biçimsiz ama rahat bi şekil:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…