hamilelerin yatış şekli nasıl olmalı..
sol taraf deniliyor ama ben ısrarla ya sırtüstü ya yüzüstü yatmak istiyorum..
sizler ne yapıyorsunuz?
tuğçecim ben pıhtılaşma iğnesini 0.45 ml lik kullanıyorum.
innohep.
sende mi yoksa innohep kullanıyorsun?
bende zorlanıyorum sağa sola yatarken..ne olacak bizim halimiz bilemiyorum..
tuğçe sen kadarlıksın?
duyduguma gore ( bir dr dan duydum baskasiyla konusurken) sirtustu yatinca bebege oksijen gitmiyormus o yuzden tehlikeliymis...elinizden geldigince yan yatmaya calisin diyordu...ben de öyle yatiyorum onu duydugumdan beri...
yüzüstüyle sol taraf arası biyer keşfettim işte öyle yatıyorum:roflol::roflol::roflol:
ne ben anlatabiliriiiim ne de sen anlaryabilirsin benim cinsliklerimden biri
hani deveye sormuşlar ya neren eğri diye
o da nerem doğru ki demiş o şekil benim herşeyim anormal
ilk gebeliğimdede böyle yatıyodum son aya kadar bişey olmadı yalnız karnım çok büyüdüğü için biraz zorlanıyodum ama yinede bildiğimi okuyodum
kızım kağıt gibi çıkar dedim ama gayet normal kaydirigubbakcemile2[/QUO
:) Galiba biz seninle aynı şekilde yatıyoruz bende hep yüzükoyun yatmaya alışkındım hamile kaldıktan sonra 2 aya kadar yine istediğim gibi yattım ama şimdi 17 haftalık yaklaşık istediğim gibi yatamıyorum bende yüzüstü yan arası biryer keşfettim öyle yatıyorum benimde birşeyim pek normal değildir:)
ya ben de çok araştırdım yatış şeklini, herkes sola yat diyor, bir doktorun sitesinde sırt üstü yatmak bebeğe oksijen gitmesini azaltıyormuş, riskli bir yatış şekliymiş. ben gebeliğimin başından beri sola yatıyorum, ama geceleri özellikle, boynum ve sol kolum çok tutuluyor, bu durumda çaresiz, sağa yatıyorum. Sağa yatmanın bir zararı var mıdır acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?