Yatırımlık daire almak

Acaba son dönemdeki artışlardan önce ne kadardı burada daireler? Araştırmıyoruz kaçıyor fırsatlar

Çok farklı değildi ya, aşağı yukarı gene böyleydi yanlış hatırlamıyorsam. Daha önceden bakmıştım. Kiraya verebilir miyim diye tereddütte kalmıştım.

Çok farklı değildi ya, aşağı yukarı gene böyleydi. Daha önceden bakmıştım. Kiraya verebilir miyim diye tereddütte kalmıştım.
Benim elimde çok daha az bir miktar var almam imkansız gibi ama sen bence değerlendir. Kira getiriside yüksekmiş. Allah hayırlı bereketli kazanç versin inşallah. Gönlüne göre olsun.

Benim elimde çok daha az bir miktar var almam imkansız gibi ama sen bence değerlendir. Kira getiriside yüksekmiş. Allah hayırlı bereketli kazanç versin inşallah. Gönlüne göre olsun.

Hayırlısı olsun bakalım, ev fiyatları gerçekten yüksek benim elimde olan da fazla sayılmaz bu şartlarda. Kredi çekmek de istemiyorum. Sizin de gönlünüze göre olsun inşallah, sevgiler.

Sevgili astoria, bu hafta kredi indiriminden dolayı evleri nerdeyse yüzde 30 artırdılar. Biraz beklemende fayda var.

Bende TL olarak vadeli hesapta birikim yaparak evimi aldım
Şu dönem için tl hesaplarının pek kazancı yok bunu zaten söyledim ama vakti zamanında gerçekten iyi para getiriyordu
En güzel yatırım bence yine gayrimenkul en azından hem satsan nakit paran artarak eline gelecek hemde kira getirin olacak hakkınızda hayırlısı olsun

Astoria düşüncene karışmak istemem ama naçizane fikrim ev alarak yatırım yapmak bir iki ev alabilen insan işi değil kiracı eve zarar verir mi vermez mi kaçar mı gider mi kira vermez çıkamayıp oturur mu belli değil elit muhitte bunlar olmaz diye bir şey yok sonuçta ikiden fazla ev alamıyorsam bunu yatırım olarak görmem çok çok zaten kira veriyorum alayım kendim otururum diye düşünürüm faize yatırmak gözüme mantıklı gelir en azından sabit gelecek para olduğuna emin olurum diğer türlü kiracı çıktı eve bak tadilat ettir şu bu zorlar ya

O da doğru ama yine de ne bileyim fazla romantik mi bakıyorum ama kendime ait bir evim olsun istiyorum ya. Evlenince nişanlımın evinde oturacak gibiyim çünkü.

O da doğru ama yine de ne bileyim fazla romantik mi bakıyorum ama kendime ait bir evim olsun istiyorum ya. Evlenince nişanlımın evinde oturacak gibiyim çünkü.
Tabii yine senin düşüncen o zaman Ankara içinde sallıyorum 10 yıl içinde değerlenecek bir yerden alman daha iyi olur bence şimdi sana şehirden uzak gelir ama şehir oraya gidince farklı olur şehir ismi vermeyeyim annemler bir şehirde 2007 de bir ev aldı o zamanlar oraya sadece tek bir otobüs gidiyordu şehrin en sonuydu resmen yolun aşağısı bataklık gibiydi site dışı böyleydi zamanla resmen şehir oraya kaydı otogar oraya yapıldı özen hastaneler açıldı kolejler açıldı hatta Avm falan geldi mesala bu şansa oldu ve evin değeri ister istemez katlandı bunun gibi yeni yaşam alanı kurulması planlanan bir yer var mı ?

Vardır muhakkak araştırmak lazım. Ben de çok bilmiyorum, birkaç yer var aklımda oraları takip ediyorum.

Bir yakınımız ev satıyor merkezi bir yerde, Kızılay, Sıhhıye, ulusa arabayla 10 ar dakika. en üst kat 3+1 cebeciye yakın, yeni bina. Ev güzel ve ferah bir ev. Fiyatına 277 civarı istiyorlardı ilgilenirseniz sahibinden..... sayfasından bakabilirsiniz. Kira getirisi de 1000+ lira civarı olabilir diye tahmin ediyorum. Çünkü o tarafta ev baktığımda 1000 küsürdü fiyatlar.

Merhaba,
ben 115 bine falan evi aldım 20 bin falan da tapu, ev, tadilat ve eşya masrafları yaptım
şuan 1200 tl kiracım oturuyor kirasını da düzenli ödüyor hatta 1400 tl ye de verebilirdim ama kiracım sağlam olduğu için bu fiyata verdim yani 200 bine bile ev bulamamak neden o kadar pahalı ben daha güzel bir ilde yaşıyorum hem de.

Bütün yorumları okudum
1+0 da 1000 TL.. 1+1 in de 1000 TL kira getirisi..
Gelir gözüyle bakıyorsan,ve satışını yapmayacaksan bu tarz ev alman doğru,çünkü kiracıları asla evli ve çocuklu olmaz.eskise de yenise de,muhit önemli onlar için .
Baktın 2/3 yıl sinra ev değerlendi.sat onu,bu sefer daha uyguna 2 tane 1+1 al.oyle öyle git

Vadeli hesap dusun derim. Vadeli dolar hesabi. Su donemde evlere gereksiz zam yapildi. Biraz beklemeni oneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…