• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatırımlık daire almak

Bende altın alıp satarak para biriktirip ev 1+1aldim 2sene yi geçti evin fiyatı ikiye katladı evim kirada bende kiradayim bu arada ,arkadaşa benim önerim ev bulsmazsa altın yada vadeli hesap en azından aylık belli bir getirisi olur,TL olarak durunca parası değer kaybeder kâr etmez geliride olmaz,
Ben halada az param bile olsa altın alır kenara atarim uzun vadeli düşünüp böyle birikim yapiyorum.

Muhtemelen ben de uygun bir daire bulamazsam altında tutacağım şimdilik.

Muhtemelen ben de uygun bir daire bulamazsam altında tutacağım şimdilik.
Daire inşallah bulursunuz,daire zarar ettirmez diğer yatırımlar gibi, Ankara dada evi bulacaginiza eminim çok daire var , iyi takip edin biz aylarca baktık etrafa ,bilindik uygulamalardan felanda takip ettik,nasip işi inşallah bulursunuz ,şuan bı hedefim yok yinede altina yatırım yapıyorum duzenli.

Daire inşallah bulursunuz,daire zarar ettirmez diğer yatırımlar gibi, Ankara dada evi bulacaginiza eminim çok daire var , iyi takip edin biz aylarca baktık etrafa ,bilindik uygulamalardan felanda takip ettik,nasip işi inşallah bulursunuz ,şuan bı hedefim yok yinede altina yatırım yapıyorum duzenli.

Araştırıyorum ne zamandır ama dediğiniz gibi paranın durduğu yerde kalmasındansa altın gibi bir araca yatırmak mantıklı. Gerçekten çok güzel fikirler geldi. İyi niyetiyle yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum.

Yine sonra satabilirim hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum. Ev fiyatlarının hiç düştüğünü görmüyorum çünkü.

Valla tirilyon getirse kiracıyla uğraşılmaz
Evimi on yıl kiraya verdim hep astarı yüzünden pahalıya geldi
Para en iyi altında değerleniyor
Bireysel emeklilikte iyi bir yatırım ama sistemde on yıl kalırsan, erken çekersen devlet desteği iptal oluyor ve gelir vergisi kesiliyor
Bu arada ev fiyatları çok uygun bir yer var, Muğla Akbük, kuzenim aldı yeni bina 2+1 180 bine en azından emekliliğinde oturacak doğası mis gibi bir yerin olur, illa kiraya vereceğim dersen o da tercih tabi

Siz evlenecektiniz yakında.
Evlenmeden mi ev almak istiyorsunuz?
Eğer evlendikten sonra almak size sorun değilse nişanlınıza söyleyin onda da birikmiş varsa daha güzel bir ev alın bence..
1+1ev Ankarada çok az kira getirir.
Bence değmez.

Nata vegadan sakin bakma orada eskiden çöp dağları vardı şimdi kalktı ama arada bir kapakları açık bırakıyorlar boğuluyoruz kokudan ben acizane eğer illaki kira getirisi demiyorsanız toprak alın derim veya kuyumcuya gidip hurda altın alın o altının kaybı olmuyor

Siz evlenecektiniz yakında.
Evlenmeden mi ev almak istiyorsunuz?
Eğer evlendikten sonra almak size sorun değilse nişanlınıza söyleyin onda da birikmiş varsa daha güzel bir ev alın bence..
1+1ev Ankarada çok az kira getirir.
Bence değmez.

Evet kendim almak istiyorum bunu. Nişanlımdan ayrı bir bütçem olmayacak tabi ki ama o ev alma taraftarı değil. Bu tamamen benim bağımsız yapacağım bir şey.

Astoriacim , sassy banliymis o yuzden sana iletmemi istedi

" konutkent west gate baksin 😂

biz yaklasik 1 ay once ordan daire aldik 183 bine aldik 1+0 kiraya verdik 1150 ye"

Haa orayı biliyorum. Ama 1+0lar kiraya gidiyor mu emin değildim. 1+1ler de pahalı gelmişti. Sağ olsun valla, öpüyorum çok.

Sassy tanımıyorum ama teşekkür ederim Banada fikir vermiş oldu sağolsun:KK200::KK200: baktım şimdi ama pahalıymış 1+1 ler. 1+0 biraz daha makul
Astoriacim , sassy banliymis o yuzden sana iletmemi istedi

" konutkent west gate baksin 😂

biz yaklasik 1 ay once ordan daire aldik 183 bine aldik 1+0 kiraya verdik 1150 ye"
Astoria Astoria bendede var bir miktar birleştirirsek alabiliyoruz oradan :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ben olsam kiraya vermek için daire almam. Kiracıyım daha yeni ev aldım. Şu ana kadar tuttuğum tüm evlerde evlerin resmen içine etmişler. Ben aman bişey olmasın alın teridir diye eve zarar vermemeye çalışıyorum ama inanın %90 "bana ne elalemin evi" mantığında. Ayrıca çok çok yüksek bi kiraya veremeyecekseniz evin yıprandığına değmez.

Evet kendim almak istiyorum bunu. Nişanlımdan ayrı bir bütçem olmayacak tabi ki ama o ev alma taraftarı değil. Bu tamamen benim bağımsız yapacağım bir şey.

Haa orayı biliyorum. Ama 1+0lar kiraya gidiyor mu emin değildim. 1+1ler de pahalı gelmişti. Sağ olsun valla, öpüyorum çok.

Canim baskentte okuyanlar ordan ev kiraliyormus , oyle dedi sassy , mutlaka bakmaliymissin

Ben olsam kiraya vermek için daire almam. Kiracıyım daha yeni ev aldım. Şu ana kadar tuttuğum tüm evlerde evlerin resmen içine etmişler. Ben aman bişey olmasın alın teridir diye eve zarar vermemeye çalışıyorum ama inanın %90 "bana ne elalemin evi" mantığında. Ayrıca çok çok yüksek bi kiraya veremeyecekseniz evin yıprandığına değmez.

Bütçeme göre çok çok yüksek bir kira getirisi olmayacak tabi. Hiç yoktan bir evim olsun bari diyorum açıkçası.

Kredi Çek üstüne iyi bir ev al
200 bin nakit artı 100 bin falan kredi çek
300 bin tl falan alırsın heralde Ankarada
Kira gibi öde işte
Kira vermezsin
Ben olsam öyle yaparım

Back
X