yatırım

Cakmamarliyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
1.657
2.451
Kızlar Merhaba,

Elime 2.000 tl gibi bi para geçti. Malum altın dolar fiyatları ortada. İrade olarakta cok guclu değilim maalesef orda nakit olarak durduğunda harcıyacağımdan eminim. Sizce nasıl değerlendirebilirirm?

Vadeli hesaba koy, kullanılmayacak bir paraysa 3 aylık vadeyle koy dursun orda. Az da olsa bişeyler getirir.

Bankada hiç paranız yok mu?
Üzerine yatırsanız?

Ne altına, ne de dövize yatırım yapmak bana şu aralar hiç mantıklı gelmiyor. Çünkü çok ciddi şekilde kaybettiriyor. Borsada da sanırım oynamadığınıza göre en mantıklısı vadeli hesap açtırmanız. İsim yazmayayım bazı bankarın günlük faiz işleten hesapları var mesela ay ortasında paranızı çektiğiniz zaman bile o döneme kadarki faizi kırmıyor. Bu gibi hesaplarada yatırabilirsiniz.

En mantıklısı vadeli hesaba yatırın, altın dolar ortada en güzeli bankaya yatırmak

Simdi faiz haramcilar gelir :) at bankaya dursun en temizi. Altinda dovizde patladi gitti daha yukselmez heralde birde parani kaybetme durduk yere.

vadeliye yatırmak en mantıklısı ama fazla bir getırısı olmaz o paraya. ama yinede vadem bozulmasın dıye dokunmazsın o paraya

vadeli başta çok iyi gibi gelebilir fakat azmış paranız hesap işletim ücreti gelir vergisi filan kesiyorlar gelecek faiz de onlara gider. yine en iyi altın gibi geldi bana. kuyumcularda 2,5 luk denen tam altından büyük bir altın var. 10 çeyrek altına eşit kalanına da bir yarım alırsınız en güzeli bence. ben böyle böyle yaparak biriktirerek 7 bin tl para biriktirmiştim. elime geçeni çeyrek yarım demeden altın yapmıştım tabi uzun vadeli yatırım aracı altın yani alıpta 6 ay sonra satacaksanız karı düşünmek pek olmaz

Ben ing bireysel emeklilik yaptım heran 100 lira yatiricam 25 tl devlet verecek 3 sene cekemiyorum ama parayi bende cekemicem birsey olsun istiyordum zaten süper oldu :)

22 ayar, şık bir bilezik al, işçiliği az olsun (kilidi falan olmasın, bozdururken zarar eder), arada da tak koluna oooo nazar alırmış kadından

yakın zamanda bozdurmayı düsünüyomusj bu önemli bide bankaya vadeli yada vadesizde atsan para aolara cabuk harcarsın cekersin ama altın yap kenarda dursun 2 tam lira 1 yarım al anca denk gelir zaten bankaya atma elinde dursun kullanmadıgın ceketin astarını yırt folyaya sar zaten ufacık bisey kimse anlamaz kolay saklarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…