Bankanın bir çıkarı olmazsa nasıl varlığını sürdürecek? Batar gider :)
O yüzden adı faiz olmaz da vade olur, vade olmaz da katılım ücreti olur. Adamlar kazanmadığı işi sürdürmezler ki
Bence her ay bütçene göre altın al. Zaten harcayacaksın parayı o yüzden harcamadan dusukmus yuksekmıs düşünmeden altın al. Uzun vadede zarar etmezsin. Ben başladım mesela 1 tane cumhurıyetim oldu tabı bunu 3 ayda alabıldım
Bence her ay bütçene göre altın al. Zaten harcayacaksın parayı o yüzden harcamadan dusukmus yuksekmıs düşünmeden altın al. Uzun vadede zarar etmezsin. Ben başladım mesela 1 tane cumhurıyetim oldu tabı bunu 3 ayda alabıldım
Bende öyle düşünüyorum aslında. Bankaya hiç bulaşmak istemiyorum... Ama altında olsa elimin altında olunca, azıcık sıkışsam gider bozdururum... Bilemedim kararsız kaldım=) sağolun canlar... Bunların hepsini düşünücem hele bi kumbaram da dolsun
Bende öyle düşünüyorum aslında. Bankaya hiç bulaşmak istemiyorum... Ama altında olsa elimin altında olunca, azıcık sıkışsam gider bozdururum... Bilemedim kararsız kaldım=) sağolun canlar... Bunların hepsini düşünücem hele bi kumbaram da dolsun
Çok kararsiz kaldin sende
İradene güvenmelisin
Banka da güvenli olur altinlar.ama sen bulasmak istemiyorum diyosun
Evde olunca da harcarim diyorun
Böyle para biriktiremezsin baştan söyleyim
İradene güvenmelisin
İradene güvenmelisin
pure hazel
a katılıyorum..zaten ilk mesajında yazdığın kadarıyla da sorunun biriktirme ile değil, birikimi elinde tutmakla ilgili idi sanırım...Allah bereket versin baya birikti demişsin ama onu kendinden korumalısın..hepimiz ilk başta aynı şeyleri yaşadık..o sebeple sana bu kadar öneride bulunmuş arkadaşlar.. ben de evde nakit tutmamanı önereceğim..zira evde ne zaman nakit para tutsam en ufak bir şeyde nereye gittiğini dahi anlamadan harcanıyor...
Kumbarayi kesinlikle ve kesinlikle dolmadan açmama kararı al mesela . Gram altın alirsin koyarsın kenara yada eşime veririm dayanamam dersen de arkadaşların dediği gibi banka hesabı ac kartını da kes yok et böylelikle her aklına geldiğinde alamazsın
Aynen canım kumbaram da maşallah kocaman dolmadan açmıycam. Dolması içinde sürekli arttırıyorum. Kararsızlık yok canlar ya, şimdi herkes bişey yazıyo cevap vermesem olmaz. Önce altınla başlıycam. Zamanla bankaya koyacak kadar iyi birikirse hesap açıcam. Çok teşekkür ederim önerileriniz için
Aynen canım kumbaram da maşallah kocaman dolmadan açmıycam. Dolması içinde sürekli arttırıyorum. Kararsızlık yok canlar ya, şimdi herkes bişey yazıyo cevap vermesem olmaz. Önce altınla başlıycam. Zamanla bankaya koyacak kadar iyi birikirse hesap açıcam. Çok teşekkür ederim önerileriniz için