Yatırım, yastık altı... =)

Suuu2016

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
124
72
28
31
Arkadaşlar, ev hanımıyım, bir süredir para biriktirmeye çalışıyorum. Öyle çok büyük bi miktar yok ama, biriktirmeye çalışıyorum kendimce... Ama ben çok para harcayan biriyim, biriktirebilme gibi bi huyum yok normalde. Sırf bunun için kapalı kumbara aldım =)... Ama para biriktikçe sizce nasıl bi yatırım yapayım.? Para elimde kalırsa iki gun sonra harcarım biliyorum... Fikirlerinizi bekliyorum canlar... =)

(baya bi anlatım bozukluğu olmuş en az 20 defa biriktirmek kelimesini kullanmışım, kusura bakmayın çok gürültülü bi ortam da yazdım da bu yazıyı=)

En temizi altın :)

Ben yeniden başladım
Hep harcadim biriktirdiklerimi
Iji ayda 300 tlm oldu:))
Benden zengini yoktur yani )

Ben devamli bütünlüyorum paralari
Mesela 50 ve 5 tl var 5 i hemen ekmek almaya giderken lazim oluyor alıyorum
Bu yüzden demir para tutmuyorum bütünleyince bozdurmak zor geliyor:)

Altın en iyisi ama devamli çıkıyo ben şimdilik tl olarak biriktirip epeyce olursa inşallah altın yapacağım

merhaba, bence kendinize bir hesap açtırın, ben kuveyttürkten açtırdım, hesap ücreti vs kesim olmuyor. istediğim zaman da internet bankacılığından aldığım gr altınları gidip fiziki olarak çekebiliyorum. Ben atm kartımı kestim :) gidip hemen çekmeyeyim diye, siz de hiç almayın bence. elinizde biriktiği zaman da mesela 400 500 lira oldugunda hesaba yatırın ve gr altın alın. Benim tavsiyem bu sekilde :)

Onu bende düşündüm hesap için para kesilir, oldu olacak azıcık bişey onuda keserler diye vazgecmiştim=) ama ekstra ücret yoksa bu iyiymiş=)

Peki en az kaç tl ile hesap açılabiliyor

uzun canım zor günler için
Altın hesabından bildiğim kadarıyla hiç bir banka ücret almıyor. Bankadan işlem yapabilirsin. Gram olarak alıyorsun. Ben faiz işine pek bulaşmak istemem ama vadeli hesap açtıran arkadaşlar var düşünürsen onlardan bilgi alabilirsin. Diğer konu başlıklarında sorabilirsin mesela altın biriktiriyoruz sayfası

Şimdi Kuveyttürkün sayfasına baktım. O bankaya islami diyorlardı, vade falan diyo şaşırdım kaldım...

yeni birikim yapmaya başlayan elinde parayi tutamayan altının fiyatına bakmadan altin almalı . 2.3 tl yuksek diye almayan elindekini yiyor ve geriye bisey kalmıyor :)))

sana tavsiyem eger evde devam edeceksen 0.5 ve 1 gramlık altin alarak başlaman . her ay alarak bütünlestirirsin . tabi ne kadar biriktiyorsun onu bilmiyorum

banka olarak ta ben kuveytturk çalışıyirum altin ve maas hesabım orda . 10 20 tl lik bile altin alabiliyorsun . en az 1 gr limiti yok .

Sağol canım. =) aylık değilse benim baya büyük bi kumbaram var(çocuk gibiyim ama ben diğer türlü 10 tl bile kenara atamam=) o kumbara dolunca ya altına çevircem dediğin gibi yada banka hesabı=)

Sağol canım. =) aylık değilse benim baya büyük bi kumbaram var(çocuk gibiyim ama ben diğer türlü 10 tl bile kenara atamam=) o kumbara dolunca ya altına çevircem dediğin gibi yada banka hesabı=)
hedefin olsun almak isteğin bişeyin resmini kaydet telefona araba bilezik gibi . seni teşvik eder:)

hedefin olsun almak isteğin bişeyin resmini kaydet telefona araba bilezik gibi . seni teşvik eder:)
Bana en mantıklısı banka geldi şuan. Çünkü para yada altın şeklinde olsun evde olursa eğer,Eşim iki 'durumum sıkışık' muhabbeti yapsa, hemen yumuşayan biriyim... Çıkartır hemen veririm... En güzeli elimin altında olmaması. Banka konusunda bilgilendirirseniz beni sevinirim. Kesinlikle ama kesinlikle adı vade olsun katılım olsun faiz istemiyorum... Normal hesap altın hesap nasıl oluyor ekstra ücret isteniyor mu vs vs. Kafamda deli sorular

kuveytturk de deneyebilirsin . yakininda varmı bilmiyorum . hesap acmasi ücretsiz bi vadesiz hesap bide altin hesabi acarsin . paran oldukça atarsin hesaba . bankanin uygulaması indirince daha kolay islem yaparsin. çeyrek bile alabilirsin bankadan . mesela altın yükseldi satarsin düşünce yine alirsin . atm den bile cekersin .

ben mart ayinda basladim . bazen 50 100 tl bazen yüksek tutar aldim . kapalicarsidan aliridm gidip gelmesi zor oluyordu . banka daha mantikli

[
Bende arayıp bi bilgi alayom en iyiysi canım. Çok sağol=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…