En temizi altın :)Arkadaşlar, ev hanımıyım, bir süredir para biriktirmeye çalışıyorum. Öyle çok büyük bi miktar yok ama, biriktirmeye çalışıyorum kendimce... Ama ben çok para harcayan biriyim, biriktirebilme gibi bi huyum yok normalde. Sırf bunun için kapalı kumbara aldım =)... Ama para biriktikçe sizce nasıl bi yatırım yapayım.? Para elimde kalırsa iki gun sonra harcarım biliyorum... Fikirlerinizi bekliyorum canlar... =)
(baya bi anlatım bozukluğu olmuş en az 20 defa biriktirmek kelimesini kullanmışım, kusura bakmayın çok gürültülü bi ortam da yazdım da bu yazıyı=)
Onu bende düşündüm hesap için para kesilir, oldu olacak azıcık bişey onuda keserler diye vazgecmiştim=) ama ekstra ücret yoksa bu iyiymiş=)merhaba, bence kendinize bir hesap açtırın, ben kuveyttürkten açtırdım, hesap ücreti vs kesim olmuyor. istediğim zaman da internet bankacılığından aldığım gr altınları gidip fiziki olarak çekebiliyorum. Ben atm kartımı kestim :) gidip hemen çekmeyeyim diye, siz de hiç almayın bence. elinizde biriktiği zaman da mesela 400 500 lira oldugunda hesaba yatırın ve gr altın alın. Benim tavsiyem bu sekilde :)
Altın şuan çok pahalı. Pek de anlamam ya bu işlerden zarar etmeyimde kar edeyim derken=)En temizi altın :)
Peki en az kaç tl ile hesap açılabiliyormerhaba, bence kendinize bir hesap açtırın, ben kuveyttürkten açtırdım, hesap ücreti vs kesim olmuyor. istediğim zaman da internet bankacılığından aldığım gr altınları gidip fiziki olarak çekebiliyorum. Ben atm kartımı kestim :) gidip hemen çekmeyeyim diye, siz de hiç almayın bence. elinizde biriktiği zaman da mesela 400 500 lira oldugunda hesaba yatırın ve gr altın alın. Benim tavsiyem bu sekilde :)
Uzun vadeli düşünüyorsan altın tavsiye ederim zaten. Birikiminle gram yapabilirsin. Eğer yakın bir zaman dilimi ise nakit biriktirmen daha mantıklı.Altın şuan çok pahalı. Pek de anlamam ya bu işlerden zarar etmeyimde kar edeyim derken=)
uzun canım zor günler içinUzun vadeli düşünüyorsan altın tavsiye ederim zaten. Birikiminle gram yapabilirsin. Eğer yakın bir zaman dilimi ise nakit biriktirmen daha mantıklı.
Altın hesabından bildiğim kadarıyla hiç bir banka ücret almıyor. Bankadan işlem yapabilirsin. Gram olarak alıyorsun. Ben faiz işine pek bulaşmak istemem ama vadeli hesap açtıran arkadaşlar var düşünürsen onlardan bilgi alabilirsin. Diğer konu başlıklarında sorabilirsin mesela altın biriktiriyoruz sayfasıuzun canım zor günler için
Şimdi Kuveyttürkün sayfasına baktım. O bankaya islami diyorlardı, vade falan diyo şaşırdım kaldım...Altın hesabından bildiğim kadarıyla hiç bir banka ücret almıyor. Bankadan işlem yapabilirsin. Gram olarak alıyorsun. Ben faiz işine pek bulaşmak istemem ama vadeli hesap açtıran arkadaşlar var düşünürsen onlardan bilgi alabilirsin. Diğer konu başlıklarında sorabilirsin mesela altın biriktiriyoruz sayfası
Vadeli hesapta vardır vadesizde. İslami ise vade katılım payı diye geçiyor galiba. Araştırmak lazım.Şimdi Kuveyttürkün sayfasına baktım. O bankaya islami diyorlardı, vade falan diyo şaşırdım kaldım...
Sağol canım. =) aylık değilse benim baya büyük bi kumbaram var(çocuk gibiyim ama ben diğer türlü 10 tl bile kenara atamam=) o kumbara dolunca ya altına çevircem dediğin gibi yada banka hesabı=)yeni birikim yapmaya başlayan elinde parayi tutamayan altının fiyatına bakmadan altin almalı . 2.3 tl yuksek diye almayan elindekini yiyor ve geriye bisey kalmıyor :)))
sana tavsiyem eger evde devam edeceksen 0.5 ve 1 gramlık altin alarak başlaman . her ay alarak bütünlestirirsin . tabi ne kadar biriktiyorsun onu bilmiyorum
banka olarak ta ben kuveytturk çalışıyirum altin ve maas hesabım orda . 10 20 tl lik bile altin alabiliyorsun . en az 1 gr limiti yok .
hedefin olsun almak isteğin bişeyin resmini kaydet telefona araba bilezik gibi . seni teşvik eder:)Sağol canım. =) aylık değilse benim baya büyük bi kumbaram var(çocuk gibiyim ama ben diğer türlü 10 tl bile kenara atamam=) o kumbara dolunca ya altına çevircem dediğin gibi yada banka hesabı=)
Canım alcak okadar şey var ki ama almak istemiyorum =) zor gunler için tabi allah düşürmesin ama...hedefin olsun almak isteğin bişeyin resmini kaydet telefona araba bilezik gibi . seni teşvik eder:)
Bana en mantıklısı banka geldi şuan. Çünkü para yada altın şeklinde olsun evde olursa eğer,Eşim iki 'durumum sıkışık' muhabbeti yapsa, hemen yumuşayan biriyim... Çıkartır hemen veririm... En güzeli elimin altında olmaması. Banka konusunda bilgilendirirseniz beni sevinirim. Kesinlikle ama kesinlikle adı vade olsun katılım olsun faiz istemiyorum... Normal hesap altın hesap nasıl oluyor ekstra ücret isteniyor mu vs vs. Kafamda deli sorularhedefin olsun almak isteğin bişeyin resmini kaydet telefona araba bilezik gibi . seni teşvik eder:)
kuveytturk de deneyebilirsin . yakininda varmı bilmiyorum . hesap acmasi ücretsiz bi vadesiz hesap bide altin hesabi acarsin . paran oldukça atarsin hesaba . bankanin uygulaması indirince daha kolay islem yaparsin. çeyrek bile alabilirsin bankadan . mesela altın yükseldi satarsin düşünce yine alirsin . atm den bile cekersin .Bana en mantıklısı banka geldi şuan. Çünkü para yada altın şeklinde olsun evde olursa eğer,Eşim iki 'durumum sıkışık' muhabbeti yapsa, hemen yumuşayan biriyim... Çıkartır hemen veririm... En güzeli elimin altında olmaması. Banka konusunda bilgilendirirseniz beni sevinirim. Kesinlikle ama kesinlikle adı vade olsun katılım olsun faiz istemiyorum... Normal hesap altın hesap nasıl oluyor ekstra ücret isteniyor mu vs vs. Kafamda deli sorular
Bende arayıp bi bilgi alayom en iyiysi canım. Çok sağol=)kuveytturk de deneyebilirsin . yakininda varmı bilmiyorum . hesap acmasi ücretsiz bi vadesiz hesap bide altin hesabi acarsin . paran oldukça atarsin hesaba . bankanin uygulaması indirince daha kolay islem yaparsin. çeyrek bile alabilirsin bankadan . mesela altın yükseldi satarsin düşünce yine alirsin . atm den bile cekersin .
ben mart ayinda basladim . bazen 50 100 tl bazen yüksek tutar aldim . kapalicarsidan aliridm gidip gelmesi zor oluyordu . banka daha mantikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?