Yatırım tavsiyesi

192727

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
166
216
33
29
Aile evindeyim, boşandım,ufak tartismalar oluyor. Bu süreçte eve yürüme mesafesinde bir iş buldum, işimi seviyorum. Yol masrafım yok.Birikim yaptım, ilçede yaşıyorum, merkezden kafamı sokabilecegim 1+0 apart alabilirim, bu seferde birikimim eve gidecek, ayrıca yeni iş bulmam lazım. Eski işimle devam edersem servis falan yok. Yol masrafım olacak.
Sizce , işi bırakıp,merkeze gidip yeni iş mi arayayım ,yoksa biraz dahami birikim yapayım aile evinde birikim yapabiliyorum. Kiraya çıksam, kiralar daha fazla masraflı. Siz olsanız ne yapardınız? Küçük bir yerde yaşıyorum,bosanmam ,eski konular önüme çıkıyor ,şehirde daha rahat ederim diye düşünüyorum. Kötüde olsa kendime ait bir ev istiyorum. Aile evi ne kadar iyide olsa bunaldım. siz olsanız ne yapardınız?

Ev al 1+1 1+0 3 4 seneye kendini çıkartır. Kiraya boşuna harcama yapma

paran ne olarak duruyor? Altın ise bekle biraz daha. Hem para biriktirirsin hem de paran değerlenir. Sonra da 1+1 ev al iş bakmaya başla. İşi de bulunca evine gidersin. Ben olsam böyle yapardım

Önce merkez de evinizi alın sonra iş arayın eğer iş bulursanız mevcut işinizden ayrılıp oraya gecersiniz.Madem kucukte olsa ev alacak parayı biriktirdiniz kira için kullanmayın ev almak için kullanın.

Kiraya vermek pek mantıklı gelmedi bana
Çıkmıyorum der kira vermez dava açmak zorunda kalabilirsiniz gibi sorunlar

Şimdiki işinize toplu taşıma ile gidemez misiniz
Seviyorsanız çıkmayın bence
Sevdiğiniz iş güzel iş ortamı bulmak zor

Parayı tl de tutmayın

Paramı türk lirasinda tutmadım, altın da tuttum işte acaba altında yukselirmi , bozdursam kaybım ne kadar olur diye de düşünüyorum .

Kiraya vermek pek mantıklı gelmedi bana
Çıkmıyorum der kira vermez dava açmak zorunda kalabilirsiniz gibi sorunlar

Şimdiki işinize toplu taşıma ile gidemez misiniz
Seviyorsanız çıkmayın bence
Sevdiğiniz iş güzel iş ortamı bulmak zor

Parayı tl de tutmayın
İşimi seviyorum. ,iş arkadaslarimi en iyi giden zaten hayatımda isim ve iş arkadaslarim.

Paramı türk lirasinda tutmadım, altın da tuttum işte acaba altında yukselirmi , bozdursam kaybım ne kadar olur diye de düşünüyorum .
Yatırım tavsiyesi değil ama ben geçen sene altın satıp araç aldım. Araç şu an 750 bin civarı altın dursaydı 820 bin olurdu. Burda risk alacaksın. Ama hangisini seçersin bilmiyorum. Etrafındakiler diyor ki ev %20 artsa altın %50 artar. En azından 1+1 alabilene kadar beklenebilir.

Önce merkez de evinizi alın sonra iş arayın eğer iş bulursanız mevcut işinizden ayrılıp oraya gecersiniz.Madem kucukte olsa ev alacak parayı biriktirdiniz kira için kullanmayın ev almak için kullanın.
Aynen küçükte olsa evim olsun ,kiralar daha pahalı.

O zaman ayrılmayın işten
Aile evinde her zaman olur tartışmalar
Biraz daha para biriktirip işe yakın bir ev alsanız
Aile den uzakta mı olsun istiyorsunuz
Kendi evim olsun istiyorum, bosanma konuları etraf bazen açıyor, moralim bozuluyor, birde rahatça sinemaya gitmek istiyorum mesela. Tam anlatamıyorum ama küçük bir yer olduğu için imkanlar kısıtlı ve hesap vermek zorundayım aileme. Akşam yatma saati belli, TV yi kapatma saati belli mesela . Bu düzenden sıkıldım.

Bir gayrimenkul danışmanı olarak yazıyorum. Hemen evini al derim. Çünkü gayrimenkul fiyatlarında artışlar başladı ve devam edecek. Kısa ve orta vadede gayrimenkul herzaman daha fazla artış sağlar.
Çok zor olmayacaksa merkezden işe gitmeni tavsiye ederim. Hem severek gittiğin işinden ayrılmamış olursun hem de yalnız yaşamanın konforunu yaşarsın.
Umarım herşey gönlünce olur.

Kendi evim olsun istiyorum, bosanma konuları etraf bazen açıyor, moralim bozuluyor, birde rahatça sinemaya gitmek istiyorum mesela. Tam anlatamıyorum ama küçük bir yer olduğu için imkanlar kısıtlı ve hesap vermek zorundayım aileme.
Anladım uzak olması o zaman sizin için daha güzel olacak

Uzak bir yerden alın o zaman ama geç kalmayın
İşden çıkmadan uzaktan da olsa gelip gitmenin yolunu bulabilirsiniz

Bugun kuyumcu 4500 ü görecek gram altın dedi ve şuan yükselişte bilginiz olsun

Bence önce evinizi alın, elinizdeki para karşılamıyorsa kredi çekecekseniz aile evindeyken ödersiniz, işte değiştirmezsiniz. Sonra kendi evinize geçersiniz borç olmazsa tek yol parası sizi zorlamaz. Elinizdeki para ve alınacak ev ne kadar? Hesap yaptınız mı ortalama

Aile evindeyim, boşandım,ufak tartismalar oluyor. Bu süreçte eve yürüme mesafesinde bir iş buldum, işimi seviyorum. Yol masrafım yok.Birikim yaptım, ilçede yaşıyorum, merkezden kafamı sokabilecegim 1+0 apart alabilirim, bu seferde birikimim eve gidecek, ayrıca yeni iş bulmam lazım. Eski işimle devam edersem servis falan yok. Yol masrafım olacak.
Sizce , işi bırakıp,merkeze gidip yeni iş mi arayayım ,yoksa biraz dahami birikim yapayım aile evinde birikim yapabiliyorum. Kiraya çıksam, kiralar daha fazla masraflı. Siz olsanız ne yapardınız? Küçük bir yerde yaşıyorum,bosanmam ,eski konular önüme çıkıyor ,şehirde daha rahat ederim diye düşünüyorum. Kötüde olsa kendime ait bir ev istiyorum. Aile evi ne kadar iyide olsa bunaldım. siz olsanız ne yapardınız?
Merkezden iş arardım bulunca ev de alır o işte çalışırdım. Bir yaştan sonra aile evi zor oluyor herkesin kendi düzeni var

Bir gayrimenkul danışmanı olarak yazıyorum. Hemen evini al derim. Çünkü gayrimenkul fiyatlarında artışlar başladı ve devam edecek. Kısa ve orta vadede gayrimenkul herzaman daha fazla artış sağlar.
Çok zor olmayacaksa merkezden işe gitmeni tavsiye ederim. Hem severek gittiğin işinden ayrılmamış olursun hem de yalnız yaşamanın konforunu yaşarsın.
Umarım herşey gönlünce olur.
Altın mı daha çok yükselecek ev mi

Back
X