- 26 Mart 2009
- 5.546
- 198
-
- Konu Sahibi tourmaline
Altın derim canım uzun dönemli düşünüyorsan tabi.Bence tl olarak bırakma malum tl değerini biliyorsun maalesefMerhaba,
İçinde bulunduğumuz durum malum. Biraz TL birikimim var , fazilere bakıyorum çok düştü; şu an için neye yatırım yapmak mantıklı olur?
Euro, altın, dolar bundan sonra çıkar mı düşer mi acaba ? Bu konulardan hiç anlayamıyorum nasıl anlar hale gelebilirim takip ettiğiniz birileri var mı ? Nasıl yatırım yapsam yoksa TL'de devam mı etsem acaba ? Bazıları gümüşe, bitcoine ya da etheriuma da yatırım yapıyor.
altın uzun vadeli yatırım olduğu için düşündürüyor beni, ya aniden harcamam gerekirse bozduramazsam diye..Bütün parayı değil de belki birazını altın yapmak daha mantıklı olur dimi ? Peki şu an altın almak için doğru zaman mı bundan sonra çıkar mı düşer mi acaba ? Kışın Coronadan nasıl etkilenir acaba ?Altın derim canım uzun dönemli düşünüyorsan tabi.Bence tl olarak bırakma malum tl değerini biliyorsun maalesef
Altının çok düşeceğini sanmıyorum canım ben altından zarar edeni henüz görmedimaltın uzun vadeli yatırım olduğu için düşündürüyor beni, ya aniden harcamam gerekirse bozduramazsam diye..Bütün parayı değil de belki birazını altın yapmak daha mantıklı olur dimi ? Peki şu an altın almak için doğru zaman mı bundan sonra çıkar mı düşer mi acaba ? Kışın Coronadan nasıl etkilenir acaba ?
yüksekken almiyim de ; daha önce 105ten almıştım 75'e düşmüştü aynı şey başıma gelmesin..Altının çok düşeceğini sanmıyorum canım ben altından zarar edeni henüz görmedim
Altın beklemek üzerine bir yatirim zaten.yüksekken almiyim de ; daha önce 105ten almıştım 75'e düşmüştü aynı şey başıma gelmesin..
Bankaların altın hesabı kuyumcudan çok çok pahalı oluyor. Daha yeni kuyumcudan 450'den aldığım gram altını, kendi bankamın kurlarına baktığımda 497'ye satıldığını gördüm
Bu detayı bilmiyordumBi 22 ayar gram altın var genelde kuyumcuların sattığı
Bi de bankanın sattığı 24 ayar gram altın karşılığı var
hafta sonları veya mesai saatleri dışında bakmissinizdir muhtemelen, her zaman bankalar daha ucuzdur. tum bankalari biliyorum belirttiginiz aralikta hicbir banka 497 yr satmadi.. enpara hesabi acip oradan alin tavsiye ederimBankaların altın hesabı kuyumcudan çok çok pahalı oluyor. Daha yeni kuyumcudan 450'den aldığım gram altını, kendi bankamın kurlarına baktığımda 497'ye satıldığını gördüm