ladyrosy Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 7 Mart 2011 Mesajlar 791 Emoji Skoru 54 Puanlar 123 Yer Ankara 21 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ladyrosy #1 kızlar biz sevgilimle şimdiden para biriktirmeye başladık ama paramızı nasıl kullanalım birde size sormak istedim çeyrek altın alıp koymakmı daha iyi yoksa büyüklerdenmi yada bilezikmi yada ne şekilde yatırım yapmalıyız? cvplarınızı bekliorum...
kızlar biz sevgilimle şimdiden para biriktirmeye başladık ama paramızı nasıl kullanalım birde size sormak istedim çeyrek altın alıp koymakmı daha iyi yoksa büyüklerdenmi yada bilezikmi yada ne şekilde yatırım yapmalıyız? cvplarınızı bekliorum...
ladyrosy Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 7 Mart 2011 Mesajlar 791 Emoji Skoru 54 Puanlar 123 Yer Ankara 21 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ladyrosy #2 yanlış yere açmışım konuyu sonradan farkettim...:26:
Yaxgxmurseli Üşüyorum kapama gözlerini Kayıtlı Üye Katılım 19 Temmuz 2008 Mesajlar 1.915 Emoji Skoru 5 Puanlar 156 Yer İstanbul 21 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ladyrosy #3 Ata altın almanı tavsiye ederim...Uzun süre kalacaksa en iyi yatırım
MyDoNoSe Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Mart 2011 Mesajlar 887 Emoji Skoru 3 Puanlar 0 Yer Diğer 21 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ladyrosy #4 Yağmurseli .!.: Ata altın almanı tavsiye ederim...Uzun süre kalacaksa en iyi yatırım Genişletmek için tıkla... Altın şu ara çok yüksek.. Düşse altın güzel bir yatırım olabilir , Ayda bir çeyrek yada yarım cumhuriyet güzel geliyor kulağa
Yağmurseli .!.: Ata altın almanı tavsiye ederim...Uzun süre kalacaksa en iyi yatırım Genişletmek için tıkla... Altın şu ara çok yüksek.. Düşse altın güzel bir yatırım olabilir , Ayda bir çeyrek yada yarım cumhuriyet güzel geliyor kulağa
ladyrosy Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 7 Mart 2011 Mesajlar 791 Emoji Skoru 54 Puanlar 123 Yer Ankara 21 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ladyrosy #5 ozaman altın almak için düşmesini bekleyelim ondan sonrada altın alalım ölemi??
MyDoNoSe Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Mart 2011 Mesajlar 887 Emoji Skoru 3 Puanlar 0 Yer Diğer 21 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ladyrosy #6 Aynen öyle. Altının ucuzlamasına bağlı Ciddi bir düşüş yaşandığında alacaksın çıktığında satacaksın
nazende_87 hayat büyük bir sınav!! Kayıtlı Üye Katılım 3 Aralık 2010 Mesajlar 1.914 Emoji Skoru 29 Puanlar 158 Yer Denizli 21 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ladyrosy #7 altın hesabı açmk daha mantıklı geliyor altının güvenliğini sağlamak için çalınmasına karşı
ladyrosy Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 7 Mart 2011 Mesajlar 791 Emoji Skoru 54 Puanlar 123 Yer Ankara 22 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ladyrosy #8 nazende_87 .!.: altın hesabı açmk daha mantıklı geliyor altının güvenliğini sağlamak için çalınmasına karşı Genişletmek için tıkla... daha malesef okadar altınımız yok oyüzden bunu daha sonraki zmnlarda düşünebilirim...tşk
nazende_87 .!.: altın hesabı açmk daha mantıklı geliyor altının güvenliğini sağlamak için çalınmasına karşı Genişletmek için tıkla... daha malesef okadar altınımız yok oyüzden bunu daha sonraki zmnlarda düşünebilirim...tşk