- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 83
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #18.581
Hahah yok kuzum biz etmeyiz sen yine de dikkat et yapıştır ytd yisakın sıkayet etmeyın valla tam kapanma olur hahahha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah yok kuzum biz etmeyiz sen yine de dikkat et yapıştır ytd yisakın sıkayet etmeyın valla tam kapanma olur hahahha
Bende asla eskiyi okumadan yapamiyorum HastalıkDurunnn efsun geliyor geriden beğenilere başladı
Bayılıyorum bu kıza ya hiç atlamadan nerde kaldıysa tek tek okuyarak ilerliyor![]()
Hahah yok kuzum biz etmeyiz sen yine de dikkat et yapıştır ytd yi![]()
Ben dönüşümlü gelsem olurmuAlın yesayı, ceyceyide alalım,yuppi kızım yat yere sende gidiyorsun toplayın grubu dr bağırma,yesa sen hep gül kaçıyor tutunnnn, bibi kendi isteğiyle kelepçelendi![]()
Srm ve waves 2 sinin de Allah belasını versinGel srmye sovelim
Bakip ta aglayasim geliyor
bismillah kadın asker kocayla yaşaya yaşaya gestapo gibi olmuş.hepimizin sonunu getirecek bu okyonus kaçınnnnnnnAlın yesayı, ceyceyide alalım,yuppi kızım yat yere sende gidiyorsun toplayın grubu dr bağırma,yesa sen hep gül kaçıyor tutunnnn, bibi kendi isteğiyle kelepçelendi![]()
Olur olurBen dönüşümlü gelsem olurmu![]()
kendilerini tanımam ama versin beeeSrm ve waves 2 sinin de Allah belasını versin![]()
Ben sarıyım diye yaptıriyorum evet cok iyi oluyor ki o kadar açildı saçlarım gayet iyi durumdalar tabi saç yapısiylada biraz alakalıHem biraz düzleştiriyor hemde kabarmayı önlüyor ayrıca saçlar çok canlı ve parlak görünüyor yaklaşık 3 ay kadar
Çünkü biz alamadıkSrm ve waves 2 sinin de Allah belasını versin![]()
Şimdi kokusuzlar var canım ben kuaförde yaptıriyorumben de yapmıştım 2 kez ama o kokusu öldürüyor insanı.camları falan aç da yap
KankiteylamAradığın kişi benim bibi buyurasın 1 kilo gümüşüm var![]()
Ya benim salaklığım ikisinde gozum kac gündür niye almiyon yaÇünkü biz alamadık![]()
2021 HEDEFLERI
yesa 2500 luk hisse senedi, altın ve gumus + hedıyelık altınlar 1 yarım, 2 ceyrek, 4 gram
davines vardı ben de 1 yıla yakın kullanmıştım bakım amaçlı.o zamanlar bile 600 tl idi kaç yıl oldu.şimdilerde tövbe alamam malum fakirimmmmŞimdi kokusuzlar var canım ben kuaförde yaptıriyorum
Aynı salaklıktan bendede var merak etmeYa benim salaklığım ikisinde gozum kac gündür niye almiyon ya![]()
Srm ve waves 2 sinin de Allah belasını versin![]()
Hayaller kısmını yazmışsın,hayatlar kısmını söyleAy demınden berı guluyorum bu yesa ben mıyım hahahhahahhahhahha
hısse senedı 2500 demısım hahhahhhahah
Allahım cok cılgınım
Srm ve waves 2 sinin de Allah belasını versin![]()