• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecen arkadasim sordu sırf silikona 7 bin dedi dolarla olduğu icin gider ozelde yaptırirım bide birazda ayrı odersin 😏
anladım bana bir dolgu bir de tek göze fransız askısı lazım.seda sayana mı başvursak belkim sponsor olur bize.seda bacınızım en güvenilir kadınım derken iyiydii :rolleyes:

Ya zborsaya bu saatte para atılmıyor alıyordum hemen ☹️
Yarın sabah 55 olacak yuppi 😍

Eklentiler

• Screenshot_20210427-211807_Ziraat Mobile.webp
    Screenshot_20210427-211807_Ziraat Mobile.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20210427-211629_ZBorsa.webp
    Screenshot_20210427-211629_ZBorsa.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 33
logo yazılım gibi mi mesela?pahalılar evet.uzun vade alanlar var yakınlarımdan.sen zaten güzel hisseleri bulmuşsun ki tüm...an ase.....n de...a vs.şimdi sinirli borsa sormammmmm.siniri geçince sorarımm :rolleyes:
Ahahah sor ama unutma olur mu :D merak ediyorum çünkü bilen birinin değerlendirmesini. Logo bende de var ama 2 lot :)) tatlış firma aslında ama ardyz ve indes var aynı sektörden

Ahahah sor ama unutma olur mu :KK70: merak ediyorum çünkü bilen birinin değerlendirmesini. Logo bende de var ama 2 lot :)) tatlış firma aslında ama ardyz ve indes var aynı sektörden
adamın şansı bir dönmedi ne alsa elinde patladı.halka arzdan bari belimizi doğrultsak.günde 200 300 kara adam zarardayım diye ağlıyorr. o bizim gibi değülllllll. :KK53:

Back
X