- 17 Aralık 2016
- 1.454
- 4.687
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #1.281
ay herkes borsada bi ben değilmişim bi ben biten şampuana su koyup çalkalıyormuşum gibi hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyyy şimdi ben bunu yasalara çarpmadan nasıl anlatsam:))) diyelim ki kumaş alacaksın bu kumaş piyasaya ilk defa çıkıyor ve tek satıcı var, satıcı kumaşı 100 liradan satıyorum der ama aslında kumaşın eder değeri 50 liradır :)))
Sen hemen gider alırsan 100 liradan alırsın, ben bekler 50 liradan alırım
ay herkes borsada bi ben değilmişim bi ben biten şampuana su koyup çalkalıyormuşum gibi hissediyorum
BIST ve VIOB'la ilgileniyorum diyelim lakin sermaye piyasasıyla ilgili her bilgiyi yazamıyorsunuz çünkü yatırım danışmanlığı yapıyor deyip anında dava açıyorlar.Teşekkür ederim Mune abla.
Sende de var bir şeyler anlaşılan:)
Arada bilgilerinle yeşillendirsen buraları ne güzel olur :)
Tamam olur, hatta şöyle yapalım siz bana terimleri listeleyin ben size örneklerle açıklamaya çalışayımWoooww işte aradigim anlatım..
Mune abla şimdi senden büyük bir iyilik istiycem utanıyorum ama bak konuda kaç kişiye faydası olacak. Dua alacaksın dua
Bütün bu borsa terimlerini buna benzer örnekle müsait oldukça açıklasan bize olmaz mi?
Bazı terimleri nette oku oku kafamiz çorba oluyor. Sıfır bilgili insanlar için çok karmaşık..
ömrüm boyunca su katmak istemiyorumBir fakir bu dediğini kesinlikle yapar.
Ben de yapıyorum tabi
Biz saha dışı arastirmaciyiz daha sahaya girmedik :)
sanal kolay şirketler gerçek değil paranız gerçek değil risk sıfırrr ama bak ben dışarı çıkmak istiyorum bugün eşimi beliyoruz borsa da olduğu için başından kalkılamıyor maalesef .o yüzden ben altıncıyım takip makip yok al at kenara dursunnömrüm boyunca su katmak istemiyorum
öğrenicem borsayı
sanal borsamda 3600 kardayım sende durum ne ?
Bence sen bu işi biliyon:)ömrüm boyunca su katmak istemiyorum
öğrenicem borsayı
sanal borsamda 3600 kardayım sende durum ne ?
sen de batmamışsınn bak iyi iyi devammmBence sen bu işi biliyon:)
sen de batmamışsınn bak iyi iyi devammm
ülker baktım çok kazandırmadı ben sattım onu bu sabahBence sen bu işi biliyon:)
ama amacın kar etmek değil ki zaten nasıl hisse alınıyor nasıl takip ediliyor nasıl satılıyor grafik nasıl inceleniyor onu öğreniyorsun.bence çok çok faydalıAma sen o şirketler gerçek değil orası kolay dedin
ama amacın kar etmek değil ki zaten nasıl hisse alınıyor nasıl takip ediliyor nasıl satılıyor grafik nasıl inceleniyor onu öğreniyorsun.bence çok çok faydalı
ülker baktım çok kazandırmadı ben sattım onu bu sabah
dün akşam bak ben para kazandım diye sevinçle evde geziyordum
merhaba bende borsa işine girmek için açtım yatırım hesabını hangi hisse senedinden almalıyım tavsiye istiyorum sizden
sonuna ytd yazarsınBöyle bir tavsiyeyi kimse vermez çünkü suç.. :)
dün akşam 1600 falandı karama diyorlarki çıkmaz çıkmaz satarsın o biçim yükselişe geçer
Ben korkuma hiç satmadım daha
Almak zevkli