- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.161
İnvestingtekilere göre de az kalmş yükselmesineDohol doner diye dusunuyorum. Sirket önlem alir ama ytd
Invest ve twitterda konusuluyor. Bir miktar da bana fisildayanlar oluyor
Oyyy ben nidem nerelere gidemm öğrenecek çok şey varDohol doner diye dusunuyorum. Sirket önlem alir ama ytd
Benim yontemim okullu ordayken gir bir tavan al kac
E musk gene övdü ya ondandırBitcoin fena tirmaniyor...
Gps mi taksak kendisineDohol doner diye dusunuyorum. Sirket önlem alir ama ytd
Benim yontemim okullu ordayken gir bir tavan al kac
Aslında yeni baby sasa bulsak, bassak paraları nasıl güzel olur dimiSimdi sasadan sonra hektaşcilar dikkatli olmali.
Bildigim kadariyla bsoke 3.70 maliyetle bofanin elinde. Oraya ceker bofa ama alt destek 3.20
Inerse toplarim. Ytd
Bgn noldu bsökeye ben geri alacaktm alamadm fiyat sabitlendi kaldıSimdi sasadan sonra hektaşcilar dikkatli olmali.
Bildigim kadariyla bsoke 3.70 maliyetle bofanin elinde. Oraya ceker bofa ama alt destek 3.20
Inerse toplarim. Ytd
Aslında yeni baby sasa bulsak, bassak paraları nasıl güzel olur dimi
Bgn noldu bsökeye ben geri alacaktm alamadm fiyat sabitlendi kaldı
Şansa bak yaa ben de o civarlarda alacaktım ne gzl :))Sanirim yuklu satis geldi 17.40da. Takipte degildim ama kap gelince baktim 17.42de.
Devre kesici geldi.
Cok hizli dusus olunca gelir devrekesici. Islem yavaslatici bir nevi
ilaç aldım daha iyiyim bugün.ama lanettt borsaaa zorladı bugün.kapanışa son 40 dakika kala bir hissemiz zarardan artıya geçti hızla.tam da marketteydik.matrix ekran olmadığından biraz ucuza satmışız.
İyi geceler hanimlar..
Türk ilaç ve serum 25 26 Şubat talep toplanacak diye bir haber okudum yani halka arz var değil mi? Tecrübeli arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu halka arz hakkında değerlendirelim mi sizce tabiki yatırım tavsiyesi olarak değil sadece düşüncenizi merak ediyorum
Yani küçük yatırımcı için tavsiye edilmiyor öyle anladım biraz okudum oransal dağıtımıBen girecegim ama oransal dagitim var. Cok bisey beklememek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?