- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #7.141
Sabaha kalirsa iyi valla,ben dun gece yaptim,hortumladik valla
Deme ya,guzelim ilceBana belediye demeyin
Kadikoy belediyesi grevde
Sokaklar cöp lesEki Görüntüle 2786554 Eki Görüntüle 2786556
Her gece de bikilir yaBiz hepiniz biliyorsunuz ki gece tost yiyoruz
Oyyy bi bize uğramadı pandemi.Bi greve girsem emlak sektörü çöker o derecekonut fiyatları 3 e katlar filan.Başımıza kaşıyacak vaktimiz yok bizim ya
Her gece de bikilir ya
Ben 900 tl ye 100tl kazandım kaç gündürValla cok güzel sen bu isi kapmissin.
Ben henüz hic girmedim coin isine. Sans oyunu gibi geliyor biraz.Ben 900 tl ye 100tl kazandım kaç gündürZararla çıktım çoğundan sabrım yok benim ya Benden adam olmaz
Yorumsuz... Allah korusun.Kizlar haftasonunun bonusu covid cenazesine gitmis bir adet eş
Sizce nasil degerlendirmeliyim
Bilmiyormus ama ztn cenazeye gitmis olmasi bile bana ilginc geliyor, komsunun babasi.
3 kisiyi daha almis, birinin esi ilk ay gecirip panik atak hastasi olmustu bugun atak gecirmis
Otekinde 9 aylik bebek var
Birtek 3. Akrabasi. Ondada araba yok pesindekileride suruklemis
Cok eglenceli bir site
Bari topluca cinnet gecirelimde polis ambulans yorulmasin
Öff cocuklar da gece iki oluyor,tikir mikir mutfaktaBak simdi annemle oglum uyuyunca kardesimle ses yapmadan tikir tikir
Biz bunu cocukken de yapardik
Gizli gizli eheheueheui cok tatli oluyo
Benim de d... hissem sabah 6 kı 9 mu tl kardaydı. Uzun vade için aldığımdannsatıp düşünce tekrar girmek gelmedi aklıma. Sonra eksi 9 ları gördü ah dedim keşke sat geri gel yapsaydım. En son eksi 1,64 ile kapattı. Ordan da kazanacaktm ne güzel nasip değilmiş. Ytd
Valla hiç anlamadım hangi hisselerden bahsettiğiniBenim de d... hissem sabah 6 kı 9 mu tl kardaydı. Uzun vade için aldığımdannsatıp düşünce tekrar girmek gelmedi aklıma. Sonra eksi 9 ları gördü ah dedim keşke sat geri gel yapsaydım. En son eksi 1,64 ile kapattı. Ordan da kazanacaktm ne güzel nasip değilmiş. Ytd
Canım k...n aşkım k...n nazar değmesin yine hafta olmadan 6 tl verdi bana daha önce de 6 tl ile çıkmştım. Şimdi yine düşmesini bekliyorumytd
Bir de canım b..e aşkım b...e var son dakka kısıtlama geldi heralde tam anlamadım kap geldi ve fiyat sabitlendi kaldı öyle. Babamın parasını ona geçirecektim geçiremedim. Ytd
Bütün gün aklım ucundan döndüğüm 96 tl de kaldı. Hatta bayiisinin önünden geçerken sinir oldum bir hıh attım kendisine
Benim de d... hissem sabah 6 kı 9 mu tl kardaydı. Uzun vade için aldığımdannsatıp düşünce tekrar girmek gelmedi aklıma. Sonra eksi 9 ları gördü ah dedim keşke sat geri gel yapsaydım. En son eksi 1,64 ile kapattı. Ordan da kazanacaktm ne güzel nasip değilmiş. Ytd
Canım k...n aşkım k...n nazar değmesin yine hafta olmadan 6 tl verdi bana daha önce de 6 tl ile çıkmştım. Şimdi yine düşmesini bekliyorumytd
Bir de canım b..e aşkım b...e var son dakka kısıtlama geldi heralde tam anlamadım kap geldi ve fiyat sabitlendi kaldı öyle. Babamın parasını ona geçirecektim geçiremedim. Ytd
Bütün gün aklım ucundan döndüğüm 96 tl de kaldı. Hatta bayiisinin önünden geçerken sinir oldum bir hıh attım kendisine
Benim var öyle başbela bir hissem. Günlerdir kırmızı. Bugün biraz yeşillenmişti ama -9,630 olmuş zararımOrtalama ne kadar tutuyon kağıtları?
Ben trade bilmem doktorum uzun vadeci kafasıyla düşünüyorum, şu aralar pahalı gerçi ama sasa uzun vadede çıkar bence. O yüzden taban beni üzmez. Ha diyosan ki yapıştı kaldı elime ben bunu çok tutmadan satacaktım, o zaman doğrusun tabana bastı :))
Benim var öyle başbela bir hissem. Günlerdir kırmızı. Bugün biraz yeşillenmişti ama -9,630 olmuş zararımbi kurtulayım yüzüne bakmayacağım sevgili dohol... YTD
Okullu oralardayken girmişim sonra investing de sövmeye başladılar tabii o zaman daha da acemiyim noluyo ki o kim ki te kim ki derinlik ne ki derken elimde kaldıDohola ne zaman girdin?
Ona cem okullu girdi cikti. Subat basinda sisirdi, sanirim 8 subat gibi satti.
Dohol sahipsiz kalmaz.
Tskbde parcalanan cok oldu aylar oldu donmedi kagit.
Sen bunları nerden biliyorsun?bir kağıdın tahtacısı kim filan,onları açıklayan bi yer var öı?hangi tahtacı daha önce ne yapmış, nasıl tahta yapar, bunları nasıl öğrenebiliriz?Dohola ne zaman girdin?
Ona cem okullu girdi cikti. Subat basinda sisirdi, sanirim 8 subat gibi satti.
Dohol sahipsiz kalmaz.
Tskbde parcalanan cok oldu aylar oldu donmedi kagit.
İnvesting de qnlatıyo görenler alıcıları satıcıları. Boa yı bile dün çözdüm benSen bunları nerden biliyorsun?bir kağıdın tahtacısı kim filan,onları açıklayan bi yer var öı?hangi tahtacı daha önce ne yapmış, nasıl tahta yapar, bunları nasıl öğrenebiliriz?
Okullu oralardayken girmişim sonra investing de sövmeye başladılar tabii o zaman daha da acemiyim noluyo ki o kim ki te kim ki derinlik ne ki derken elimde kaldımeğer lanetliymiş kendisi
Sen bunları nerden biliyorsun?bir kağıdın tahtacısı kim filan,onları açıklayan bi yer var öı?hangi tahtacı daha önce ne yapmış, nasıl tahta yapar, bunları nasıl öğrenebiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?