Oyyy bi bize uğramadı pandemi.Bi greve girsem emlak sektörü çöker o derece konut fiyatları 3 e katlar filan.Başımıza kaşıyacak vaktimiz yok bizim ya

Ya esnek calismadik bizim orasi sirk gibi
Acikcasi bu hafta sadece bugun calistim, 1 tane yazi yazdim 4 tane evrak kaldirdim, 1 satir sildim yerine yazdim o kdr
Birde 2 3 tane evrak kapatiyorum her gun
Cezaliyim
Bazen kimse olmuyor, uyuyorum

Yorumsuz... Allah korusun.

Bak simdi annemle oglum uyuyunca kardesimle ses yapmadan tikir tikir
Biz bunu cocukken de yapardik
Gizli gizli eheheueheui cok tatli oluyo
Öff cocuklar da gece iki oluyor,tikir mikir mutfakta
Gecen gece makarna pisirmisler,dedim yav biz de yapardik ama toplardik sonra,toplamayan mutfaga giirmeeyeeceeeeeek

Benim de d... hissem sabah 6 kı 9 mu tl kardaydı. Uzun vade için aldığımdannsatıp düşünce tekrar girmek gelmedi aklıma. Sonra eksi 9 ları gördü ah dedim keşke sat geri gel yapsaydım. En son eksi 1,64 ile kapattı. Ordan da kazanacaktm ne güzel nasip değilmiş. Ytd

Canım k...n aşkım k...n nazar değmesin yine hafta olmadan 6 tl verdi bana daha önce de 6 tl ile çıkmştım. Şimdi yine düşmesini bekliyorum ytd

Bir de canım b..e aşkım b...e var son dakka kısıtlama geldi heralde tam anlamadım kap geldi ve fiyat sabitlendi kaldı öyle. Babamın parasını ona geçirecektim geçiremedim. Ytd

Bütün gün aklım ucundan döndüğüm 96 tl de kaldı. Hatta bayiisinin önünden geçerken sinir oldum bir hıh attım kendisine

Valla hiç anlamadım hangi hisselerden bahsettiğini

hic anlamadim ne olduklarini

Benim var öyle başbela bir hissem. Günlerdir kırmızı. Bugün biraz yeşillenmişti ama -9,630 olmuş zararım bi kurtulayım yüzüne bakmayacağım sevgili dohol... YTD

Benim var öyle başbela bir hissem. Günlerdir kırmızı. Bugün biraz yeşillenmişti ama -9,630 olmuş zararım bi kurtulayım yüzüne bakmayacağım sevgili dohol... YTD

Dohola ne zaman girdin?
Ona cem okullu girdi cikti. Subat basinda sisirdi, sanirim 8 subat gibi satti.
Dohol sahipsiz kalmaz.

Tskbde parcalanan cok oldu aylar oldu donmedi kagit.

Dohola ne zaman girdin?
Dohol sahipsiz kalmaz.

Okullu oralardayken girmişim sonra investing de sövmeye başladılar tabii o zaman daha da acemiyim noluyo ki o kim ki te kim ki derinlik ne ki derken elimde kaldı meğer lanetliymiş kendisi

Dohola ne zaman girdin?
Dohol sahipsiz kalmaz.

Sen bunları nerden biliyorsun?bir kağıdın tahtacısı kim filan,onları açıklayan bi yer var öı?hangi tahtacı daha önce ne yapmış, nasıl tahta yapar, bunları nasıl öğrenebiliriz?

Okullu oralardayken girmişim sonra investing de sövmeye başladılar tabii o zaman daha da acemiyim noluyo ki o kim ki te kim ki derinlik ne ki derken elimde kaldı meğer lanetliymiş kendisi

Dohol doner diye dusunuyorum. Sirket önlem alir ama ytd

Benim yontemim okullu ordayken gir bir tavan al kac

Sen bunları nerden biliyorsun?bir kağıdın tahtacısı kim filan,onları açıklayan bi yer var öı?hangi tahtacı daha önce ne yapmış, nasıl tahta yapar, bunları nasıl öğrenebiliriz?

Invest ve twitterda konusuluyor. Bir miktar da bana fisildayanlar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…