- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #6.421
Müdürünüz de iş guzar kişiymiş . Sonuçta on line devam edilebiliyor .okullar açılmasa para zararına takmayacağım valla.biz hiç eğitim alamıyoruz online o zaman.5 kişi devem ediyor kalan 20 kişi eğitim alamıyorrr.hepimiz gitmeyelim dedik o zaman da müdür tehdit etti öğretmeninizi filyasyona veririm diye.şu virüs bir bit sede düzgün eğitime kavuşsa çocuklarımızz
eskiden üniversiteyi kazanırdın mühendis öğretmen işletme bir şey okurdun işte.sonunda da kpss falan yoktu işe girerdinn eğitiminin karşılığını alıp.şimdilerde tıp dışında her mesleğin sonu işsizlik ya da komik ücret.yoksa ne diye burda arsa borsa coin le uğraşalımmmmm.geçinemiyruz çünküüüüüMüdürünüz de iş guzar kişiymiş . Sonuçta on line devam edilebiliyor .
Uzaktan eğitim uzun süre hayatımızda olacak gibi . Eğitimde zaten kötüyüz iyice geriledik . Ben bu eğitim sisteminde eğitim icin ciddi paralar dökülmesini mantıklı bulmuyorum ( geçen gün konuşulmuştu ona istinaden söyledim )
Benim bugün çok kar vardı deyince kar-zarardaki kar anlamamKizlaaar
Nasilsiniz
Ben iyiyim, bugun cok kar vardi ise gidis bir macera donus bir macera
Sabah asla gidilecek hava yoktu, illa gidelim 1 saatte zor gittik. Ztn mesai basladigi saatte toplanabildik 2 kisi erken gitti donuste ben kaldim yeni ise baslayan ile
Ama cok stresliyim, nasil kar var
Artik 4te cikayim dedim o ara merkezden donduler esim ztn tipi var diyor
Sen git ama gidemezsin yol 3 yerde Kapali dediler
30 dklik yol 2 saatte bitti yine iyi bitti
Yarina izin aldim ertesi gune allah kerim
Yollarda harap oldum
Coin dunyasi dususte bir kac senaryo var bakalim nasip simdi aylik alim yapip bekleme zamani
Kızlar elimde 5 6 gün sonra bir borca ödenecek para var acaba coin düşmüşken bu parayla alıp arttığı an satsam mıçok büyük bir para değil ama üç beş gelse kardır işte bu ara 1 TL yi bile deperlendirmek istiyorum coine bulaşmıcam dedim ama düşünce Bi cezbetti beni
Benim bugün çok kar vardı deyince kar-zarardaki kar anlamamtam dedim işte zengin biri sonra anladım
Kızlar elimde 5 6 gün sonra bir borca ödenecek para var acaba coin düşmüşken bu parayla alıp arttığı an satsam mıçok büyük bir para değil ama üç beş gelse kardır işte bu ara 1 TL yi bile deperlendirmek istiyorum coine bulaşmıcam dedim ama düşünce Bi cezbetti beni
Coine lazim olan para ile girilmez borc alinmaz ev araba parasi baglanmaz teknik analiz bilmek gerekir ama twitter mesajida one gecebilir
Bu demek degildirki bugun alsan 2 gune kazandirmaz kazandirir ama olay bambaska
Oy oy kücüklermis daha16 ayliklar.Hayir dogumdan sonra verdigim 6 - 7 kiloyu da aldim.Nasil olucak bu isler bilmiyoerum.Tamamen duzensiz beslenme.saat 8 bucuk oldu ben daha firina tavugu yeni koyucam.Oncelik hep aman oglanlar yesin biz nasil olsa yeriz diye diye kimi zaman gece 11 de aksam yemegi yedigimiz oldu.Sonuc; bir balina oldum
Oyyy yesinler onun tatlı dilleriniAhahaha agzin bal yesin yaa belki sabaha olur
Aksam da kardesim geldi,
şilli açç ( cilli horoz ac)
Bebi eee ee
hav hav? -Uyumus teyzecim e eee eee? Evet bugun karda oynamis yorulmus
- hoppaa?
Ebiii? Evet eniste goturmus teyzecim
Baya sohbet ediyoruz artik yahu
Oyyy yesinler onun tatlı dillerini
Yok yok 1 saat uyumuşum şimdi caylaniyorumBibibella nerede?yeniden bitcoin işine mi daldı acabaaa?
Aynen öyle. Tıp da 15 sene sonra ne olur bilmiyoruzeskiden üniversiteyi kazanırdın mühendis öğretmen işletme bir şey okurdun işte.sonunda da kpss falan yoktu işe girerdinn eğitiminin karşılığını alıp.şimdilerde tıp dışında her mesleğin sonu işsizlik ya da komik ücret.yoksa ne diye burda arsa borsa coin le uğraşalımmmmm.geçinemiyruz çünküüüüü
robotlar girecek deniyor ameliyatlaraaaAynen öyle. Tıp da 15 sene sonra ne olur bilmiyoruz
eskiden üniversiteyi kazanırdın mühendis öğretmen işletme bir şey okurdun işte.sonunda da kpss falan yoktu işe girerdinn eğitiminin karşılığını alıp.şimdilerde tıp dışında her mesleğin sonu işsizlik ya da komik ücret.yoksa ne diye burda arsa borsa coin le uğraşalımmmmm.geçinemiyruz çünküüüüü
Ayy aynii bende 14 kilo aldim.Zaten bir avuc ici kadar dogdular,kendime almisim o kilolari da.Sonra verdim yarisini ve pandemi basladi.Emziricem süt olsun diye dünyalari yedim.Kavanoz kavanoz tahin.Bim'in kibris tatlisi stogunu ben azaltiyodum.Oy oy kücüklermis dahaBen hamilelikte toplamda 10 kilo aldim dogumdan iki hafta sonra hepsi gitmisti zaten. Ne olduysa ondan sonra oldu lohusa dönemi ve sonrasi beni bitirdi 10 kilo versem raziyim ama tik yok. Bütün yemek düzenim ve tarzim degisti
Valla ben de başta öyle okudumBenim bugün çok kar vardı deyince kar-zarardaki kar anlamamtam dedim işte zengin biri sonra anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?