Dogrudur valla ben seni anliyorum benim ikizler 3 yasina girmisti biraz rahatladim derken covidden dolayi eve kapaninca benim herseyim sasti, home office kurdum mecburen, cocuklar evde, delirmeye az kaldi. Kim kaybetmis de ben bulayim ah coin dünyasini ancak burdaki kizlardan dinliyorum simdilik. Borsa desen hisseyi alip unutuyorum, altin zaten otomatik, buraya girince seviniyorum arada iste.

Canim biliyosun 2019 ekim topiginden tanisiyoruz.Benim de inan saniye durdugum yok ikizlerim yuzunden.Bak mesaim basladi.Araya online ders sıkıştırıcam .Sonra serüven kaldigi yerden devam edicek.Acip iki satir bisey arastirayim diyorum nerdeee.Gecicrk bu zamanlarda diyorum.Diş sıkıntısından gece 4 bucuktu bir uyandi 6 ya uyudu tekrsrdan.8 bucukta uyandi.Zorr cok zooorr

Günaydın
Merakımdan soruyorum işinizden neden çıkıyorsunuz
Bende mayısta aytılıyorum
O yüzden coin işine girdim:)

Günaydın.
Coin piyasasında dünü boşta geçirdikten sonra akşam iki parçaya bölüp aldım.
Şimdi ufak ufak yükselmedeler. Gün içinde takip ederiz bakalım :)
Borsacılar ne alem? Eşim geçen hafta kaybettiğini toparlamaya çalışıyor ama sarsılmış biraz borsa cephesi sanırım.

Gunaydinnn...
Benim hisse geçen hafta iyi düşmüştü bu hafta biraz toparladı 60 TL kârdayim kendimi gayet zengin görüyorum
wow.
Benimkiler bugün de baya güldürdü beni.
Bozdurmadım valla.
Tavana yakın gidiyoruz maşallah.
Brinin bilancosu saglam geldi.
Hele bir de bedelsiz açıklarsa degme keyfime.
Beklerim orta vadede.

Günaydın birikimci hatunlar..
Kim zengin oldu hesap versin bakayım ?

Az önce şubeyi aradım yine yatırım hesabim açılmadi diye.
Ne pesinden koşturdun be borsa!

Ben zaten zenginim bu arada borsayı aktivite olarak istiyorum

Canım işten çıkana kadar araştırma yapabilirsin işten çıkınca bir düzen oturursun hiç üzülme.. Hepimiz aynı durumdayız.. Oğlumun yanında TLF elime alamıyorum çok hareketli sürekli ilgi istiyor.. İki hafta önce aldığım hissesinin güzel artışını bekliyorum al sat beni çok yoracak şu durumda sende o sekilde yapabilirsin...Sen yeterli başla eminim usttesinden geleceksin..

coinde birinden zararda birinden güzel kardayım. ama hala daha büyük bir para ile girmek için zamana ihtiyacım var. en iyisi sabırlı olup gözlem yapmak. kar ettiğim gönlümü çoktan çaldı. zarar ettiğime de güveniyorum, biliyorum yeniden yükselecek. uğursuzum ama galiba ben aldığımdan beri o düşüyor. ah ne alım fırsatı aslında bu birileri için. ben diğerinden kar etmeme rağmen bekliyorum. ana param az olduğu için satsam ne olacak? deneyimlemek için harika ama. coinlerin güzel günleri bu sene itibari ile başladı bence.
grama lanet ettim, daha ne kadar düşecekse artık umarım mecbur kalıp bozdurmam onu. bozdurmadıkça düşebilir sorun yok ama, onun da yükseleceği günleri merak ediyorum açıkçası.
coinciler sizler ne alemdesiniz?

wow.
Benimkiler bugün de baya güldürdü beni.
Bozdurmadım valla.
Tavana yakın gidiyoruz maşallah.
Brinin bilancosu saglam geldi.
Hele bir de bedelsiz açıklarsa degme keyfime.
Beklerim orta vadede.
Çok güzel Bende elimde nakit kalmadığı için şuan o hisseyi bekliyorum araştırdığım rakamlara gelince satacağım.. Altından zarar etsemde aldığım kâr la gram alicam..Anaparayla başka hisselere...Bende orta vadeciyim..

Kârla altın alacaktım ama vazgeçtim.
Garanti buldugum hisseler en azından yüzümü güldürüyor.
10 gün oldu ya da geçti tam hatırlamıyorum ama iki hisse karım 530 tl gibiydi.
Hisselerden çıktıgım karla beraber ana paramla yine hisseye girdim.
Şuan 1500 tl iki hisse karım.
Ama bekliyorum, satmadım daha.
Beklentim var diye.
Altın alsam uzun vadede çakılıp kalacagım diye düşündüm.
Mevcut olan gramlarımdan 490 tl maliyetle 1500 tl'ye yakın zarardayım.
ALLAH hepimize hayırlı kazançlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…