- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #6.301
Dogrudur valla ben seni anliyorum benim ikizler 3 yasina girmisti biraz rahatladim derken covidden dolayi eve kapaninca benim herseyim sasti, home office kurdum mecburen, cocuklar evde, delirmeye az kaldi. Kim kaybetmis de ben bulayim ah coin dünyasini ancak burdaki kizlardan dinliyorum simdilik. Borsa desen hisseyi alip unutuyorum, altin zaten otomatik, buraya girince seviniyorum arada iste.Yaaa kızlar ben havlu atcam galiba bu yatırım olayına
nasıl, ne arada ilgilenicem bilmiyorum. Bana bi akıl verin pleasee
12 mart’ta işten çıkıyorum, belki biraz rahatlarım. Coin dünyasını falan takip ederim ama..benim kuzular normalde 18.00’da uyurdu, dakika şaşmazlardı walla. Şimdi min 21.00 ve ben onlar uyuyana kadar elime tel almıyorum(küçük uyuduğunda gündüz kahve içerken sadece)..eşim evde(kapalı old için işi) belli saatlerde ona bırakıp küçüğü, borsa kitabı okumakla falan mı başlasam:/ haftaya büyük kreşe başlayacak inşallah ama napsam ben..20 mart ta Tr ziyaretimiz söz konusu, ondan sonra mı bismillah desem..çünkü böyle de saçmalıyorum, bugün spek oynadım nanayı yedim yani
yorgunluktan sağlıklı karar da alamıyorum sanırım:/
Teşekkür ederim eksik olmayınız efenim fakirliğimizin çenemize vurmasıdır olsa olsa
Canim biliyosun 2019 ekim topiginden tanisiyoruz.Benim de inan saniye durdugum yok ikizlerim yuzunden.Bak mesaim basladi.Araya online ders sıkıştırıcam .Sonra serüven kaldigi yerden devam edicek.Acip iki satir bisey arastirayim diyorum nerdeee.Gecicrk bu zamanlarda diyorum.Diş sıkıntısından gece 4 bucuktu bir uyandi 6 ya uyudu tekrsrdan.8 bucukta uyandi.Zorr cok zooorrYaaa kızlar ben havlu atcam galiba bu yatırım olayına
12 mart’ta işten çıkıyorum, belki biraz rahatlarım. Coin dünyasını falan takip ederim ama..benim kuzular normalde 18.00’da uyurdu, dakika şaşmazlardı walla. Şimdi min 21.00 ve ben onlar uyuyana kadar elime tel almıyorum(küçük uyuduğunda gündüz kahve içerken sadece)..eşim evde(kapalı old için işi) belli saatlerde ona bırakıp küçüğü, borsa kitabı okumakla falan mı başlasam:/ haftaya büyük kreşe başlayacak inşallah ama napsam ben..20 mart ta Tr ziyaretimiz söz konusu, ondan sonra mı bismillah desem..çünkü böyle de saçmalıyorum, bugün spek oynadım nanayı yedim yani
Bende dün parca parca aldim birkacindan.Birine de emir girdik hatta.Bu defa bekleyeceimisiz.Al sat yapmayacakmisiz.Günaydın kızlar.Coin ile güreşim devam ediyor bakalım kim galip gelecekBir hamle yapıp hepsini satasım var başka coine dalasım var
Bende emir verdim gece öyle yattım yükselirse sat diye ama hayal baktım şimdi tırtBende dün parca parca aldim birkacindan.Birine de emir girdik hatta.Bu defa bekleyeceimisiz.Al sat yapmayacakmisiz.
GünaydınYaaa kızlar ben havlu atcam galiba bu yatırım olayına
Gunaydinnn...Günaydın birikimci hatunlar..
Kim zengin oldu hesap versin bakayım ?
wow.Gunaydinnn...
Benim hisse geçen hafta iyi düşmüştü bu hafta biraz toparladı 60 TL kârdayim kendimi gayet zengin görüyorum
Günaydın birikimci hatunlar..
Kim zengin oldu hesap versin bakayım ?
benim de bir hisse 32 tl kar dıgerı 2 tl zarar :)
Canım işten çıkana kadar araştırma yapabilirsin işten çıkınca bir düzen oturursun hiç üzülme.. Hepimiz aynı durumdayız.. Oğlumun yanında TLF elime alamıyorum çok hareketli sürekli ilgi istiyor.. İki hafta önce aldığım hissesinin güzel artışını bekliyorum al sat beni çok yoracak şu durumda sende o sekilde yapabilirsin...Sen yeterli başla eminim usttesinden geleceksin..Yaaa kızlar ben havlu atcam galiba bu yatırım olayına
Kaça 32 kâr peki?
Çok güzelwow.
Benimkiler bugün de baya güldürdü beni.
Bozdurmadım valla.
Tavana yakın gidiyoruz maşallah.
Brinin bilancosu saglam geldi.
Hele bir de bedelsiz açıklarsa degme keyfime.
Beklerim orta vadede.
Kârla altın alacaktım ama vazgeçtim.Çok güzelBende elimde nakit kalmadığı için şuan o hisseyi bekliyorum araştırdığım rakamlara gelince satacağım.. Altından zarar etsemde aldığım kâr la gram alicam..Anaparayla başka hisselere...Bende orta vadeciyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?