Fairy nin platinum larında koku olayından herkes şikaytçi.Bende hepsi bir aradamı ne diye limonlu olan çeşidini kullanıyorum memnunum.Günde 1 kez çalışıyor makina o yüzden çok maliyetli olmuyor bana

Son düzenleme:
Fairy nin platinum larında koku olayından herkes şikaytçi.Bende hepsi bir aradamı ne diye limonlu olan çeşidini kullanıyorum memnunum.Günde 1 kez çalışıyor makina o yüzden çok maliyetli olmuyor bana

Bizim evde oldugum ve kardesim de bende kaldigi icin gunde 3 kere calisiyor. Temizlikci ablayla 5 kisiyiz. Ablam doktor, hala yogunlar onun cocuklari da sık geliyor bize. Bi kahvalti, ustune kahve... makina doluyor

Bi de zaten azıcık parayla girdim stop emri nerden verilir onu kurcalıyodum, kudurma mihail dedim kendi kendime bıraktım. batarsa batsın fakirin üç kuruşuna göz dikerler der daha da gelmem binance

Ya kac parayla girdin

Ben 30 tl hahaha az parayla girilir de ben vur diyince öldürdüm ama amacim uygulamayi cozmekti.

Yok malesef Kayınvalidem annem köydeler ama yumurta, süt,peynir,kiraz herşeyi satın alıyoruz hiç bahçe ve hayvancılıkla uğraşan yok kibar köylüler bizimkiler
Neresindensiniz akşehirin :)) benim annemler afyonlu aslen (sultandağı) ama çoğunluk akşehirde yaşıyor sultandağı minicik bi yer

Neresindensiniz akşehirin :)) benim annemler afyonlu aslen (sultandağı) ama çoğunluk akşehirde yaşıyor sultandağı minicik bi yer
Kosuyolundayiz canım.. Sultandağında herkesin kiraz bahçesi var değil mi... Akşehir'e geldiğinde kahveye beklerim ayy ne güzel olur ya çok sevinirim..

Param eksiye düştüğü için gelmeye yüzüm yoktu, Bibibella ifşa etti büyük sırrı Btc de x10 falan yokkkk millet parayı ordan kazanıyormuş demekki
Bütün sırrı bozdum kiz tabi bak oyle alayım bekle yok aliyorlar surekli arti eksi arti eksi rakamlar donuyor biraz cikarsa ve paran büyukse buyük paralar kazaniyorsun hersey 1 2 dk icinde olup bitoyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…