- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #6.141
bakalım bizim aramız nası olacakYok yok düşükten almak her zaman iyidir
Benim uygulamayı öğrenme parami 50 tl mi yatirdığım ilk coinim
Hayatımda yeri ayrıdır ama hiç sevmem hahhaaha
Fairy nin platinum larında koku olayından herkes şikaytçi.Bende hepsi bir aradamı ne diye limonlu olan çeşidini kullanıyorum memnunum.Günde 1 kez çalışıyor makina o yüzden çok maliyetli olmuyor banaSuan kullandigimin bi kismi sıvı jel gibi. Bunu kesemem ama yesa da dedi. Bir dahakine kesilcek model alcam bi deniym en azindan.
Yumurtali balikli bulasikta degilse bile daha risksiz grupta....
Benim pek kaliteli bardak canagim yok, hala esimin ogrenci evindeki seyler duruyor hahaha yetmeyenlere ekleme yaptik sadece. Ortalama 10 yillik, geneli en uygundan alinmis seyler. ama quantum max bi aklimda olsun. Kimyasal etkisinden de cekiniyorum. Cok keskin koku oluyor mu makinayi acinca?
Fairy nin platinum larında koku olayından herkes şikaytçi.Bende hepsi bir aradamı ne diye limonlu olan çeşidini kullanıyorum memnunum.Günde 1 kez çalışıyor makina o yüzden çok maliyetli olmuyor bana
Bi de zaten azıcık parayla girdim stop emri nerden verilir onu kurcalıyodum, kudurma mihail dedim kendi kendime bıraktım. batarsa batsın fakirin üç kuruşuna göz dikerler der daha da gelmem binance
50 tl :)) valla kusura bakmasınlar en fazla bu kadar para batırabilirimYa kac parayla girdin
Ben 30 tl hahaha az parayla girilir de ben vur diyince öldürdümama amacim uygulamayi cozmekti.
Ya kac parayla girdin
Ben 30 tl hahaha az parayla girilir de ben vur diyince öldürdümama amacim uygulamayi cozmekti.
Yok malesef Kayınvalidem annem köydeler ama yumurta, süt,peynir,kiraz herşeyi satın alıyoruz hiç bahçe ve hayvancılıkla uğraşan yok kibar köylüler bizimkilerAnne tarafımdan Akşehir'de çok var, sık gideriz iyi bilirim oraları, kirazcılık yapıyonuz mu :))
Neresindensiniz akşehirin :)) benim annemler afyonlu aslen (sultandağı) ama çoğunluk akşehirde yaşıyor sultandağı minicik bi yerYok malesef Kayınvalidem annem köydeler ama yumurta, süt,peynir,kiraz herşeyi satın alıyoruz hiç bahçe ve hayvancılıkla uğraşan yok kibar köylüler bizimkiler
Seninkinde kayıp yok bacim kendine gel yazın hava atarsın bize44.6 gram aldım 3 kusüre çıktı zararımm neresi güzel.millet bitcoinlerden köşeyi dönmüş.bir de benim halime bakkkkkk
Portakal yaa
Oww 50 dalırs çoh eyi
Neden boyle yaziyorsun sen ,00 ilk anliyamiyorim cok para gibi geliyor yapman guzum yüregime inecek1250,00 tl lik coinim var umarım zarar etmem
Al-sat yapamadım bi denedim beceremedim kardan zarar oldu
Satmayacağım:(
Kosuyolundayiz canım.. Sultandağında herkesin kiraz bahçesi var değil mi... Akşehir'e geldiğinde kahveye beklerim ayy ne güzel olur ya çok sevinirim..Neresindensiniz akşehirin :)) benim annemler afyonlu aslen (sultandağı) ama çoğunluk akşehirde yaşıyor sultandağı minicik bi yer
Dun aksam 100e cikarttim ama esila deme oyle. 6 gibi bi her sey dustu ya... o arada azcik daha aldim hahahha
Bütün sırrı bozdumParam eksiye düştüğü için gelmeye yüzüm yoktu,Bibibella ifşa etti büyük sırrı Btc de x10 falan yokkkk millet parayı ordan kazanıyormuş demekki
Sen onu 300 yaparsın yakındaYa kac parayla girdin
Ay sürekli başında mı durup durcaz bunun beBütün sırrı bozdumkiz tabi bak oyle alayım bekle yok aliyorlar surekli arti eksi arti eksi rakamlar donuyor biraz cikarsa ve paran büyukse buyük paralar kazaniyorsun hersey 1 2 dk icinde olup bitoyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?