- 20 Ocak 2010
- 46.036
- 164.522
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #6.081
Evet bilerek girdim 2 güne 5 dolar 11 dolar olmuştuBibilella vadeli olduğunu bilerek mi girdin ya da şöyle sorayım neden vadeliye girdindaha fazla kazanç daha fazla risk mi var vadelide?
Birde ben kaldımŞu coine dalmayan bir ben kaldım.
Herkes zengin oluyo..
kaç dolardasın şimdi bibimVadeli yapmayın arkadaslar tam öğrenmeden ben alisayım diye 5 dolarla yaptım ki bana gosterdiler bize dikkat etmedim para uçtu 11 kusur dolar olmustu
Ben ciddi zeki olduğumu düsünüyorum ama bu binance ciddi değişik zor bi uygulama ben parami bi yakınima verdim o hallediyor ve param 0 olacak gözüyle verdim
0 dedik ya ulankaç dolardasın şimdi bibim
Ben biminkini aliyorum bence hiç fark yok kullanırken az birazda domestos koyuyorum maalesefKızlar benim bi kalemden acil tasarruf etmem lazim.
Bulasik makinasi kapsulu.
Hangi marka kullaniyorsunuz? Ne kadara aliyorsunuz, uygun bulup stokluyor musunuz? Biz mi cok bulasik cikartiyoruz? bir ayda yaklasik 300 liralik kapsul kullanmisiz hahaha benim bunu dusurup aradaki farki borsada 2ye katlamam lazim
Gazeteci beni yazmaaaa
Kızlar benim bi kalemden acil tasarruf etmem lazim.
Hangi marka kullaniyorsunuz? Ne kadara aliyorsunuz, uygun bulup stokluyor musunuz? Biz mi cok bulasik cikartiyoruz? bir ayda yaklasik 300 liralik kapsul kullanmisiz hahaha benim bunu dusurup aradaki farki borsada 2ye katlamam lazim
Gazeteci beni yazmaaaa
Kızlar benim bi kalemden acil tasarruf etmem lazim.
Gazeteci beni yazmaaaa
Evet gerçekten çok uygunsun biz altın alsak düşer,hisse alsak borsa düzeltmeye gider,coin desen hallice bizim grubun kaderi buBen bu başlığa çok uygunum gerçekten yatırımdan anlamıyorum ben ev araba falan alıp kredi ödeyeceğim ondan anlıyorum benden başka cacık olmazAltın alırım düşer coine daldım eksi
Valla ben bulaşık deterjanı konusunda kalite diyorum mor.Kızlar benim bi kalemden acil tasarruf etmem lazim.
Gazeteci beni yazmaaaa
btc turk stop loss yapmak ıcın
uygulama --- al sat ---- stop kısmından
Anne tarafımdan Akşehir'de çok var, sık gideriz iyi bilirim oraları, kirazcılık yapıyonuz mu :))Ne kadar güzelBende Aksehirliyim..
Yok ben yanlışlıkla yapmayım diye sordumVadeli yapmayın arkadaslar tam öğrenmeden ben alisayım diye 5 dolarla yaptım ki bana gosterdiler bize dikkat etmedim para uçtu 11 kusur dolar olmustu
yesa bir şey daha sorsam neo mesela direkt alsam vadeli almış olmam değil mi? Vadeli seçeneğini göremedim. Vadeli almak istemiyorum.
Benim böyle vadeli yaziyor direk aşağıdaYok ben yanlışlıkla yapmayım diye sordum
Yapmak istemiyorumda göremedim yaptım mı acaba diye korktum
Ben biminkini aliyorum bence hiç fark yok kullanırken az birazda domestos koyuyorum maalesefkoku hassasiyetim var ama parlatıcı kısmına sirke koyuyorum hep
ben fairy kullanıyorum gross marketlerden alıyorum
okudugum yorumlar
1. kapsulu 2 ye boluyor oyle kullanıyor ve hala da bulasıklar temız cıkıyormus
2. Bımden alıyorlar ama asırı cızıyor
3. O yuzden FILE marketten alıp (kendı urunu olan markası) ıkıye bolup kullanan var bıtınce ben de deneyecegım valla
Normal domestos az biraz kapagına damlatıyorum 8 senedir kullanıyorum bi sıkıntı olmadıDomestos makinaya zarar vermez mi? Normal yesil paketli olan di mi? Yoksa domestosun özel bir türü mü? Aliym bimden bi deniym
Ya ben fairy aliyorum. Sanirim da en pahalisini almisim. Makinayi acinca acayip kimyasal kokusu geliyor. Baya genzimi yakicak kadar. Tamam hijyen gibi ama kanser de olmayalimordan yola ciktim. Baska bakiym daha iyisi var mi diye ay baktim ben saglam butce ayiriyorum buna. Dedim olmaz portakal
Bölünse inan bu yeterli gelir. Ama bölüncek gibi degil, ambalajla makinaya atilan, 2 bölmesi sıvı olan bi kapsül.
File yakinda yok ama dur kar azalsin giderim yine de. Bi deniym.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?