Kızlar benim bi kalemden acil tasarruf etmem lazim.
Bulasik makinasi kapsulu.
Hangi marka kullaniyorsunuz? Ne kadara aliyorsunuz, uygun bulup stokluyor musunuz? Biz mi cok bulasik cikartiyoruz? bir ayda yaklasik 300 liralik kapsul kullanmisiz hahaha benim bunu dusurup aradaki farki borsada 2ye katlamam lazim

Gazeteci beni yazmaaaa

Ben ciddi zeki olduğumu düsünüyorum ama bu binance ciddi değişik zor bi uygulama ben parami bi yakınima verdim o hallediyor ve param 0 olacak gözüyle verdim

Ben de biriyle konustum bu sabah. Sanirim mayistan sonra birine verecegim, kazandiginin yuzde 30unu alsin oynasin. Ben kanser olurum

Ben biminkini aliyorum bence hiç fark yok kullanırken az birazda domestos koyuyorum maalesef koku hassasiyetim var ama parlatıcı kısmına sirke koyuyorum hep

ben fairy kullanıyorum gross marketlerden alıyorum

okudugum yorumlar
1. kapsulu 2 ye boluyor oyle kullanıyor ve hala da bulasıklar temız cıkıyormus
2. Bımden alıyorlar ama asırı cızıyor
3. O yuzden FILE marketten alıp (kendı urunu olan markası) ıkıye bolup kullanan var bıtınce ben de deneyecegım valla

Bugunku karim 500 tl de 24 lira
Oynuyorum iste 3 5

Morcum kolayi var yariya kes kullan
Ben tembellikten yapmadim ama bir dene memnun kalacaksin

Ben bu başlığa çok uygunum gerçekten yatırımdan anlamıyorum ben ev araba falan alıp kredi ödeyeceğim ondan anlıyorum benden başka cacık olmazAltın alırım düşer coine daldım eksi
Evet gerçekten çok uygunsun biz altın alsak düşer,hisse alsak borsa düzeltmeye gider,coin desen hallice bizim grubun kaderi bu

Valla ben bulaşık deterjanı konusunda kalite diyorum mor.
Diger türlü temiz yıkamıyor.
sert tabletler bardak çanak ne varsa mahvediyor.
Ben quantum max kullanıyorum.
Fairy platiniumu bile solladı bana göre temizlikte.

Vadeli yapmayın arkadaslar tam öğrenmeden ben alisayım diye 5 dolarla yaptım ki bana gosterdiler bize dikkat etmedim para uçtu 11 kusur dolar olmustu
Yok ben yanlışlıkla yapmayım diye sordum
Yapmak istemiyorumda göremedim yaptım mı acaba diye korktum

yesa bir şey daha sorsam neo mesela direkt alsam vadeli almış olmam değil mi? Vadeli seçeneğini göremedim. Vadeli almak istemiyorum.

valla ben de o 3 x ya da 10 x olayını BTC turkte hıc gormedım bence yok ama emın olamadıgım ıcın de yazmak ıstemedım

Ben biminkini aliyorum bence hiç fark yok kullanırken az birazda domestos koyuyorum maalesef koku hassasiyetim var ama parlatıcı kısmına sirke koyuyorum hep

Domestos makinaya zarar vermez mi? Normal yesil paketli olan di mi? Yoksa domestosun özel bir türü mü? Aliym bimden bi deniym

Ya ben fairy aliyorum. Sanirim da en pahalisini almisim. Makinayi acinca acayip kimyasal kokusu geliyor. Baya genzimi yakicak kadar. Tamam hijyen gibi ama kanser de olmayalim ordan yola ciktim. Baska bakiym daha iyisi var mi diye ay baktim ben saglam butce ayiriyorum buna. Dedim olmaz portakal

Bölünse inan bu yeterli gelir. Ama bölüncek gibi degil, ambalajla makinaya atilan, 2 bölmesi sıvı olan bi kapsül.

File yakinda yok ama dur kar azalsin giderim yine de. Bi deniym.

Normal domestos az biraz kapagına damlatıyorum 8 senedir kullanıyorum bi sıkıntı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…