Vadeliden alırsan eğer 10x,3x gibi yanında işaret olanlar belli bir seviye altına düşerse parayı yutuyormuş yğkseldikcede 10katı veriyormuş bende bugün öğrendim benim kalbim dayanmaz ona

Neo bu gruba giriyor mu? O kadar bilgisizim ki bu bilgiyle de nasıl gireceksem Borsada nasıl yol izliyorsam aynısını yaparım die düşündüm ama burasıbambaşka bir dünya sanırım:)

Neo bu gruba giriyor mu? O kadar bilgisizim ki bu bilgiyle de nasıl gireceksem Borsada nasıl yol izliyorsam aynısını yaparım die düşündüm ama burasıbambaşka bir dünya sanırım:)
Baktım neo ya yanında 10x falan olanlar vadeli işlemden işlem yaparsa geçerli vadeliyapmazsan geçerli değil.Bak fotodaki spot yazan sekmeden işlem yaparsan hangisinden alırsan al yutma olmaz

Eklentiler

• 0BABB26F-FBA4-4E23-AD33-A749AF47F668.png
    82,8 KB · Görüntüleme: 48

stop loss yaparsan yanı suraya gelınce sat dersen kaybını engellersın coook dusuk rakamları gormezsın

Ya hisse gibi al bekle bi sikıntı yok ama öyle ciddi paralar kazananlar risk alıp saniyelik al sat yapiyor bakim foto varsa atayım daha iyi anlarsınız

Baktım neo ya yanında 10x falan olanlar vadeli işlemden işlem yaparsa geçerli vadeliyapmazsan geçerli değil.Bak fotodaki spot yazan sekmeden işlem yaparsan hangisinden alırsan al yutma olmaz
Ben hiç dikkat etmemişim
Bende Neo Bide Ada Coin var
Onlardada bu durum var mı
Nasıl anlayabilirim

Dusunce daha cok al iste

Cızzz yanarım.

Ya hisse gibi al bekle bi sikıntı yok ama öyle ciddi paralar kazananlar risk alıp saniyelik al sat yapiyor bakim foto varsa atayım daha iyi anlarsınız

Yalniz coinleri gorunce borsa acayip hantal geldi hahaha
Ama borsa candir ya. Kagit dusuyor yatirimci iliskilerini arayip darliyorum. Ya bu kadar hizli dusuyor neden spkdan devre kesici uygulamasi yok bastirin spkya biraz diye hahahaha
Coinlerde goz acip kapayana kadar ucuyor kaciyor.

Vadeli islem yapılmazsa borsa gibi oda beklersen çikar diye düsünuyorum ama büyük paralar onlarla kazanılmiyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…