- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #6.061
Hahahaha ben de cuma aldigim kagit tavan acti diye heyecanliydim suan moraller sıfır
Vadeliden alırsan eğer 10x,3x gibi yanında işaret olanlar belli bir seviye altına düşerse parayı yutuyormuş yğkseldikcede 10katı veriyormuş bende bugün öğrendim benim kalbim dayanmaz ona
Baktım neo ya yanında 10x falan olanlar vadeli işlemden işlem yaparsa geçerli vadeliyapmazsan geçerli değil.Bak fotodaki spot yazan sekmeden işlem yaparsan hangisinden alırsan al yutma olmazNeo bu gruba giriyor mu? O kadar bilgisizim ki bu bilgiyle de nasıl gireceksemBorsada nasıl yol izliyorsam aynısını yaparım die düşündüm ama burasıbambaşka bir dünya sanırım:)
2 bin dolara 600 dolar kazanıyorlar düsünsene 200 bin yapmak çok sürmezAyni seyler
Kizlar oda coin isine dalmis
Sıkıntılı bir durumdaydi
Baska bir arkadas bitcoinden 200 bin almis yaklasik o kdr sermayesi vardir
Belediye kayniyor
Cok komik toplumuz ya
Kızlar bu coinde para nasıl sıfırlanıyor? Yani 600 tl yatırdım diyelim yüzde 10 düştü diyelim, o tutar kadar zararda olurum çok ani düşüş olunca mı sıfırlanıyor. Bugün bismillah diyip girecektim ki Bibibella'nın mesajından sonra tırstım azıcıkBorsada zararda olsam da artıya geçmesini bekliyorum şimdiye kadar hiç param sıfırlanmadı
Ya hisse gibi al bekle bi sikıntı yok ama öyle ciddi paralar kazananlar risk alıp saniyelik al sat yapiyor bakim foto varsa atayım daha iyi anlarsınızKızlar bu coinde para nasıl sıfırlanıyor? Yani 600 tl yatırdım diyelim yüzde 10 düştü diyelim, o tutar kadar zararda olurum çok ani düşüş olunca mı sıfırlanıyor. Bugün bismillah diyip girecektim ki Bibibella'nın mesajından sonra tırstım azıcıkBorsada zararda olsam da artıya geçmesini bekliyorum şimdiye kadar hiç param sıfırlanmadı
Ben hiç dikkat etmemişimBaktım neo ya yanında 10x falan olanlar vadeli işlemden işlem yaparsa geçerli vadeliyapmazsan geçerli değil.Bak fotodaki spot yazan sekmeden işlem yaparsan hangisinden alırsan al yutma olmaz
Vadeliden işlem yapmadığın sürece sorun yok dediler bana bende 3 gündür uğraşıyorumBen hiç dikkat etmemişim
Bende Neo Bide Ada Coin var
Onlardada bu durum var mı
Nasıl anlayabilirim
2 bin dolara 600 dolar kazanıyorlar düsünsene 200 bin yapmak çok sürmez
Dusunce daha cok al iste
Ya hisse gibi al bekle bi sikıntı yok ama öyle ciddi paralar kazananlar risk alıp saniyelik al sat yapiyor bakim foto varsa atayım daha iyi anlarsınız
stop loss yaparsan yanı suraya gelınce sat dersen kaybını engellersın coook dusuk rakamları gormezsın
Aynen bende vadeli yapiyordum uçtuBaktım neo ya yanında 10x falan olanlar vadeli işlemden işlem yaparsa geçerli vadeliyapmazsan geçerli değil.Bak fotodaki spot yazan sekmeden işlem yaparsan hangisinden alırsan al yutma olmaz
6 bin dolara mı 9 bine yakın aldın..Bende bu ay 6bin e 9 bine yakin aldim ztn banko gorulen beklentiler vardi beklenen sureden daha cabuk geldi
Bende vadeli nereden onu bulamadım btctürk teBtc türk de stop loss nerden yapılıyor. vadeli olduğunu nerden görüyoruz?
Vadeli islem yapılmazsa borsa gibi oda beklersen çikar diye düsünuyorum ama büyük paralar onlarla kazanılmiyor maalesefCızzz yanarım.
Yalniz coinleri gorunce borsa acayip hantal geldi hahaha
Ama borsa candir ya. Kagit dusuyor yatirimci iliskilerini arayip darliyorum. Ya bu kadar hizli dusuyor neden spkdan devre kesici uygulamasi yok bastirin spkya biraz diye hahahaha
Coinlerde goz acip kapayana kadar ucuyor kaciyor.
Aynen bende vadeli yapiyordum uçtu
6 bin dolara mı 9 bine yakın aldın.
Vadeli yapmayın arkadaslar tam öğrenmeden ben alisayım diye 5 dolarla yaptım ki bana gosterdiler bize dikkat etmedim para uçtu 11 kusur dolar olmustuBende vadeli nereden onu bulamadım btctürk te
Btc türk de stop loss nerden yapılıyor. vadeli olduğunu nerden görüyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?