- 12 Temmuz 2006
- 4.899
- 9.378
- 683
- 39
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #5.421
Twitter hesabınız varsa birkaç yorumcu takip edebilirsinizhanımlar hangi coinlere yönelmek lazım, dün biraz ada aldım, atom yükselişte mesela dünden beri bakıyorum ama btc bazında sanki o kadar da süper deği gibi grafikleri. ne dersiniz? ada'dan devam mı yoksa diğer coinleri de izlemek lazım mı? bir de hangi coin izlemeye, yatırım yapmaya değer yani ne gibi metriklere bakıp anlayabiliriz merak ediyorum. tamam grafiğine bakıyoruz bir de bu coine piyasada talep var mı yok mu onu nerden anlayabilirim misal
Hangi yorumcuları edelimTwitter hesabınız varsa birkaç yorumcu takip edebilirsiniz
Hangi yorumcuları edelim
Bilgi edinemeden girmem nomum :)) ve halen içime sinen bir kaynak bulamadım onun arayışındayımOoo sen de mi gircen coin işine Mihailcim? :)
Yakın gördüm seni..
Günaydın herkese bu arada. :)
Bilgi edinemeden girmem nomum :)) ve halen içime sinen bir kaynak bulamadım onun arayışındayım
Söylerim nomum, youtube da falan izliyorum bişeyler ama henüz kimi ciddiye alacağım kimi almayacağım henüz tam anlayamadım :)) mesela değerli maden için kimin sözü dinlenir kimin dinlenmez kafamda oturdu zamanla, mesela şu tarihte şu kadar olacak diyen varsa kapatırım direk sayfayı. öte yandan kriptolar çok yeni bişey, fazla know how yok henüzBulursan bana da söyle hehehe.. :)
Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimAyy naşallah. Sağlıkla ananlı babalı büyüsün
Aminnnn canım Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsincoook sevındım Allah saglıkla huzurla buyutmeyı nasıp etsın ve olmayanalara da versın ınsallahhhhhhhhh
Çok teşekkür ederimGözünaydın canım Sağlıklı,mutlu,hayırlı bir evlat olsun inşallah.Teyzelik cidden yarı annelik ben çok seviyorum
Tebrik ederim kardeşine geçmişler olsun :))Kızlar kardeşim doğum yaptı yanındaydim... Ben bugün hepinizden zenginim teyze oldum tekrardan.. @Bibibella senin mesajları okudukça nasıl heyecan yaptım coine kalp dayanmaz bence..
Teşekkür ederimTebrik ederim kardeşine geçmişler olsun :))
Allah huzurla sağlıkla büyümeyi nasip etsin bebişe :)
Tevafuk ben de rüyamda doğum yaptım bugün bi türlü emziremedim yine... kızımı emziremedim çok içimde kalmş heralde sürekli bebek emzirmeye çalışıyorum rüyalarımda
Merhaba hangi coinleri alıyorsunuzBen cekiyorum ceycey mecburen
Cunku ztn ben basedemedim borclarimi kapamak icin girdim gercekten iyi geldi
Cok az sermayem onu cekmem sanirim
Maastan sonra uygun yerden girerim
Sonra sonra biriktirmeye baslayacagim
Inanin bende yeniyim alin desemde almaniz dogru olmaz almamalisinizMerhaba hangi coinleri alıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?