- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #5.401
Gözün Aydın allah analı babalı büyütsün . Teyze olmak müthiş bisey
Bir sene sonra benim tüp bebek vaktim dondurulmuş embriyomuz var onu transfer edecekler... Çok riskli hamileligim eğer hamile kalırsam dokuz ay hiç kalkmadan yatıyorum.. Yatarsam eğer elimde boş borsadan girer bitcoin den çıkarım piyasayi sallarimHedefler yüksek oyuzden..
Teşekkür ederim
Hanımlar selamlar su açığa satış işini net anlatacak biri var mı acep biri var aslında ama mine hanımcım meşgul olabilirler
Mune olcakti
Ben hediyelerini hazırlamıştım.. Ama istekler başlasın yeterki her istediğini alırım.. Çocuklar hassas noktam çok seviyorum...Yaaa hadi bakalim hersey gonlunce olsun
Ben bu ayki kârimla bir lego bir baby alive patlatirim
Benim yegenim 15 aylik 10 gundur yoklardi anneme ugramislar ne annem ne ben esimi ariyomus yok diye soylene soylene gitmis
Valla kimseye önermem çok korkunç şeyler oluyor benceÇok teşekkür ederim canımDil altımı alıp dalayim mi bitcoine
Di mi ne güzel oluyorlar ilk zamanlar
Yaaa bibi coinim öbür tarafa gitti geldi yazmışın ya koptum hala gülüyorumValla kimseye önermem çok korkunç şeyler oluyor bence
Aynen öylesine 5 dolar kaybetsem de üzulmem diye tabi büyutebilirsem heycan artacakYaaa bibi coinim öbür tarafa gitti geldi yazmışın ya koptum hala gülüyorumÇok yaşa
sen öylesine oynuyorsun di mi:)
ben teknik öğrenmek istiyorum yaaa biri bana el atsınbilenler bilmeyenlere anlatsın
Hadi inşallahAynen öylesine 5 dolar kaybetsem de üzulmem diye tabi büyutebilirsem heycan artacak
Evet canım henüz maaş konuşulmadi.
Gözünaydın canım Sağlıklı,mutlu,hayırlı bir evlat olsun inşallah.Teyzelik cidden yarı annelik ben çok seviyorumKızlar kardeşim doğum yaptı yanındaydim... Ben bugün hepinizden zenginim teyze oldum tekrardan.. Bibibella senin mesajları okudukça nasıl heyecan yaptım coine kalp dayanmaz bence..
Peki açığa satışı herkes yapabiliyor mu yoksa belli kişilere,sermayesi belli bir miktar olanlara vs. Givi şartları var mı?Merhaba Pastel3,
açığa satış elinizde olmayan ürünü gördüğü en yüksek değerden satıp düştüğü yerden sattığınız kadarını alarak aradaki fiyat farkından kar elde etmek demek, örneklemek gerekirse siz diyelim ki mandalina almak istiyorsunuz çünkü mandalina da kazanma potansiyeli gördünüz, grafiğine baktınız sürekli 5 liradan kalkıp 10 liraya giden bir eğilimi var ve bunu kısa aralıklarla sık sık yapıyor, siz elinizde mandalina yokken mandalina varmış gibi 10 liradan 20 kasa mandalina satıyorsunuz, siz sattıkça elinde mandalina olanlarda korkup satıyor, gelen bu ani satışlarla mandalina 5 liraya düşüyor, siz 5 liraya düşünce varmış gibi sattığınız 20 kasa mandalinayı alıyorsunuz, aradaki 5 liralık farktan kar ediyorsunuz, artık elinizde 5 liradan 20 kasa mandalina var, tekrar 10 liraya çıkınca elinizdekileri satıyorsunuz, yine elinize aradaki 5 liralık farktan kar kalıyor.
Yalnız bu riskli bir işlemdir, açığa satış yapacağınız yatırım aracını iyi seçmeniz gerekir, hem satarken hem alırken kar edeceğim derken elinizde kalabilir, ayrıca açığa satış her ne kadar yasal olsa da manüplasyona çok benzediğinden spk açığa satışlarda soruşturma başlatabiliyor.
Manüplasyon fiyat hareketlerine bazı teknikler kullanarak suni müdahale demek, bu teknikler arasında arkadaşlar hadi mandalinayı 3 liradan alıyoruz 8 liradan satıyoruz gibi yatırımcıları yönlendirerek örgütlemek varsa ayvayı yediniz demektir.
Teşekkür ederimen kısa zamanda ailenize mis kokulu bir bebek nasip olsun.. Hala olabilirsin Teyze olabilirsin...
Ayy naşallah. Sağlıkla ananlı babalı büyüsünKızlar kardeşim doğum yaptı yanındaydim... Ben bugün hepinizden zenginim teyze oldum tekrardan.. Bibibella senin mesajları okudukça nasıl heyecan yaptım coine kalp dayanmaz bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?