Yaaa hadi bakalim hersey gonlunce olsun
Ben bu ayki kârimla bir lego bir baby alive patlatirim
Benim yegenim 15 aylik 10 gundur yoklardi anneme ugramislar ne annem ne ben esimi ariyomus yok diye soylene soylene gitmis

Hanımlar selamlar su açığa satış işini net anlatacak biri var mı acep biri var aslında ama mine hanımcım meşgul olabilirler

Merhaba Pastel3,
açığa satış elinizde olmayan ürünü gördüğü en yüksek değerden satıp düştüğü yerden sattığınız kadarını alarak aradaki fiyat farkından kar elde etmek demek, örneklemek gerekirse siz diyelim ki mandalina almak istiyorsunuz çünkü mandalina da kazanma potansiyeli gördünüz, grafiğine baktınız sürekli 5 liradan kalkıp 10 liraya giden bir eğilimi var ve bunu kısa aralıklarla sık sık yapıyor, siz elinizde mandalina yokken mandalina varmış gibi 10 liradan 20 kasa mandalina satıyorsunuz, siz sattıkça elinde mandalina olanlarda korkup satıyor, gelen bu ani satışlarla mandalina 5 liraya düşüyor, siz 5 liraya düşünce varmış gibi sattığınız 20 kasa mandalinayı alıyorsunuz, aradaki 5 liralık farktan kar ediyorsunuz, artık elinizde 5 liradan 20 kasa mandalina var, tekrar 10 liraya çıkınca elinizdekileri satıyorsunuz, yine elinize aradaki 5 liralık farktan kar kalıyor.
Yalnız bu riskli bir işlemdir, açığa satış yapacağınız yatırım aracını iyi seçmeniz gerekir, hem satarken hem alırken kar edeceğim derken elinizde kalabilir, ayrıca açığa satış her ne kadar yasal olsa da manüplasyona çok benzediğinden spk açığa satışlarda soruşturma başlatabiliyor.

Manüplasyon fiyat hareketlerine bazı teknikler kullanarak suni müdahale demek, bu teknikler arasında arkadaşlar hadi mandalinayı 3 liradan alıyoruz 8 liradan satıyoruz gibi yatırımcıları yönlendirerek örgütlemek varsa ayvayı yediniz demektir.

Yaaa hadi bakalim hersey gonlunce olsun
Ben bu ayki kârimla bir lego bir baby alive patlatirim
Benim yegenim 15 aylik 10 gundur yoklardi anneme ugramislar ne annem ne ben esimi ariyomus yok diye soylene soylene gitmis
Ben hediyelerini hazırlamıştım.. Ama istekler başlasın yeterki her istediğini alırım.. Çocuklar hassas noktam çok seviyorum...
Oyyy kuzum sizinde yigeninizi Allah bağışlasın Rabbim tüm evlatlarımızı nazarlardan korusun..

Yaaa bibi coinim öbür tarafa gitti geldi yazmışın ya koptum hala gülüyorum Çok yaşa

sen öylesine oynuyorsun di mi:)

ben teknik öğrenmek istiyorum yaaa biri bana el atsın bilenler bilmeyenlere anlatsın
Aynen öylesine 5 dolar kaybetsem de üzulmem diye tabi büyutebilirsem heycan artacak

Yattım uyuyamadım cips krizim tuttu öyle bir hırsla yedim ki...

Sonra Youtube keyfi yapim derken bir de baktım haftalık yemek listesi hazırlıyorum

Dün ve bugün aylık alışverişimi yaptım meyve sebze tavuk ve keşkek hariç olarak 613,46 TL tutmuş aman Allahım hala borsada kayda değer kar elde edemedim şu gidere bakın
2 aydır kızıma devam sütü almıyoruz şükür ki ondan bari kurtulduk.

Neyse ben haftalık listemi paylaşayım. Belki bazı değişimler olabilir elbet :)

Kızlar kardeşim doğum yaptı yanındaydim... Ben bugün hepinizden zenginim teyze oldum tekrardan.. Bibibella senin mesajları okudukça nasıl heyecan yaptım coine kalp dayanmaz bence..
Gözünaydın canım Sağlıklı,mutlu,hayırlı bir evlat olsun inşallah.Teyzelik cidden yarı annelik ben çok seviyorum

Peki açığa satışı herkes yapabiliyor mu yoksa belli kişilere,sermayesi belli bir miktar olanlara vs. Givi şartları var mı?

Coin’de kendime bi hedef koymuştum. Oraya ulaşınca nakde dönecektim. Hedefime 40 kuruş kala aşağı kırdı pis coin şimdi tekrar yukarı cıkıyor bugün beklemedeyim. Birkaç gündür çok yükseldi. Yakındır aşağılara gelmesi bazılarının.
Ytd

hanımlar hangi coinlere yönelmek lazım, dün biraz ada aldım, atom yükselişte mesela dünden beri bakıyorum ama btc bazında sanki o kadar da süper deği gibi grafikleri. ne dersiniz? ada'dan devam mı yoksa diğer coinleri de izlemek lazım mı? bir de hangi coin izlemeye, yatırım yapmaya değer yani ne gibi metriklere bakıp anlayabiliriz merak ediyorum. tamam grafiğine bakıyoruz bir de bu coine piyasada talep var mı yok mu onu nerden anlayabilirim misal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…