• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Al sat yapmaya çalış daha fazla kazanıyorsun
Ya ben ilk başlarda öyle yaptım aldım yüzde 5 arttı sattım zarar etmeden satim dedim sonra o yüzde 45 e kadar yükseldi, bitcoini 305 binlerdeyken sattım 280 küsurlardan almıştım aynı gün öğleden sonra 340 bini geçti 😂 bu sefer inat ettim bide böyle deneyeyim dedim

günlük al sat bilmeyince yapması zor ama
Ben ver o konuda haklısın Mevla çok yüksek olmayınca daha rahat oluyor .
Ya ben ilk başlarda öyle yaptım aldım yüzde 5 arttı sattım zarar etmeden satim dedim sonra o yüzde 45 e kadar yükseldi, bitcoini 305 binlerdeyken sattım 280 küsurlardan almıştım aynı gün öğleden sonra 340 bini geçti 😂 bu sefer inat ettim bide böyle deneyeyim dedim
Bitcoin uçtuğu gece uyanıktım Keske hesabımda para olsaydi . Şimdi küçük bir zengin olmustum 🥳🥳

Ben ver o konuda haklısın Mevla çok yüksek olmayınca daha rahat oluyor .

Bitcoin uçtuğu gece uyanıktım Keske hesabımda para olsaydi . Şimdi küçük bir zengin olmustum 🥳🥳
İşte ben uçmadan önce aldımda noldu sabah uyandım baktım ekrana aaa ne güzel artmış satayım dedim, hazırlandım işe gittim masama oturdum bi baktım yine artmış 😂 bu hızla artan birşey bu hızlada düşebilir tabi. Ytd.

Son düzenleme:
2021 HEDEFLERI

@subkortikal 1000 gram altın

@yesa1 2500 luk hisse senedi, altın ve gumus + hedıyelık alınması gereken altınlar 1 yarım, 2 ceyrek, 4 gram

GeyikliGece GeyikliGece 40 gr altin + 60 gr gumus + 1000 lot bist 30 hissesi

@Mihail Zoscenko 80 gram altın

nomunomuchua nomunomuchua canım tabloya bıle gerek, bunları yapıstırsam ve herkes yazdıkca guncellesen yeter bence :)
Benim hedefim 2 kredi kartının borcunu kapatabilmek öncelik a...k kalan borcu henüz bilmiyorum :) eşim pubg oynuyor soramam da şimdi :)

Back