- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #5.381
pubg falan anlamayız biz.tüm eşler daima hazır olmalı gocama sorup geleyim görevi içinnn.Benim hedefim 2 kredi kartının borcunu kapatabilmek öncelik a...k kalan borcu henüz bilmiyorum :) eşim pubg oynuyor soramam da şimdi :)
Ne biçim adrenalin 7 dolarda bile 7 bin düsünemedim resmen param ote tarafa gitti geldiBenim kalbim kaldirmaz bunu.
Ya kawa bakiyom ne oluyor ne bitiyor bi düsuyor bi çikiyor düsekten yakaladim sandım ne bicim düstü 15x kaldıraçta yok oldum az dahaHangisi vardi bas harfi ne
Ya kawa bakiyom ne oluyor ne bitiyor bi düsuyor bi çikiyor düsekten yakaladim sandım ne bicim düstü 15x kaldıraçta yok oldum az daha
Minik para diye buyük parayla girer miyim öleyimHiiii
Aman pump dump coinler cısss yaklasmam bundan cok korkuyorum
Hele 15× amaniiin cok korkunclu
Kızlar kardeşim doğum yaptı yanındaydim... Ben bugün hepinizden zenginim teyze oldum tekrardan.. Bibibella senin mesajları okudukça nasıl heyecan yaptım coine kalp dayanmaz bence..
Minik para diye buyük parayla girer miyim öleyim7.88 oldum fiyuu
Gözün Aydın allah analı babalı büyütsün . Teyze olmak müthiş biseyKızlar kardeşim doğum yaptı yanındaydim... Ben bugün hepinizden zenginim teyze oldum tekrardan.. Bibibella senin mesajları okudukça nasıl heyecan yaptım coine kalp dayanmaz bence..
Çok teşekkür ederim gerçekten çok güzel ilk defa normal doğuma şahit oldum mucize resmen..Gözün Aydın allah analı babalı büyütsün . Teyze olmak müthiş bisey
Oyyy yeni bebekKızlar kardeşim doğum yaptı yanındaydim... Ben bugün hepinizden zenginim teyze oldum tekrardan.. Bibibella senin mesajları okudukça nasıl heyecan yaptım coine kalp dayanmaz bence..
Bir sene sonra benim tüp bebek vaktim dondurulmuş embriyomuz var onu transfer edecekler... Çok riskli hamileligim eğer hamile kalırsam dokuz ay hiç kalkmadan yatıyorum.. Yatarsam eğer elimde boş borsadan girer bitcoin den çıkarım piyasayi sallarimYaaa cok guzel bir haber
1 sene sonradan bildiriyorum yandin bittin butce yatirim birikim herseyi yap
Sonra bebiiii ararken bunalima girme
Allah anali babali büyütsün canım sonra çok heyecanlıKızlar kardeşim doğum yaptı yanındaydim... Ben bugün hepinizden zenginim teyze oldum tekrardan.. Bibibella senin mesajları okudukça nasıl heyecan yaptım coine kalp dayanmaz bence..
Çok teşekkür ederimOyyy yeni bebekmisler gibi
Gözünüz aydın. Analı babalı, mutlu mesut büyüsün inşallah
Çok mantiklıBir sene sonra benim tüp bebek vaktim dondurulmuş embriyomuz var onu transfer edecekler... Çok riskli hamileligim eğer hamile kalırsam dokuz ay hiç kalkmadan yatıyorum.. Yatarsam eğer elimde boş borsadan girer bitcoin den çıkarım piyasayi sallarimHedefler yüksek oyuzden..
Çok teşekkür ederim canımAllah anali babali büyütsün canım sonra çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?